Сталин поздрави съветски жени на 8 март 1950-та “с честито ядрено оръжие”, Путлер се мъчи да го достигне днес

В украинската армия служат 40 000 жени.

На първа линия на фронта са 5000 хиляди.

 

 

 

 

 

 

Разправят на шега или на майтап, че заслугата за 8 март като празник на жената не се дължи на видната германска комунистка Клара Цеткин, а на проститутките в Ню Йорк, които на тази дата протестирали с искане да се увеличат заплатите на моряците. Сещате се защо.

Не, не се опитвам да обидя женското съсловие, на което на тази дата мнозина се подмазват. Като баща на многобройни, обичани от мен женски рожби и любящ съпруг нямам и личен мотив за подобно безобразие.

В случая с проститутките, доколкото историята е вярна, а не виц, може да се каже, че именно мъжете, т.е. моряците конкретно, са били бенефициенти на тяхната загриженост. Как да не им подари моряк цвете веднъж в годината в съответното пристанище!

Някои политици от мъжки пол у нас ( хайде да не политизирам като конкретизирам на предизборното ни поле) се подмазват на жените най-вече преди гласоп(р)одаване. Това автоматично поставя подмазвачите в категорията на “най-галантните” политици на света. Щото изборите у  нас са рекордно чест(н)и.

Мъжете могат да се шегуват с жените точно толкова, колкото и обратното. Нали знаете, “всички мъже са свине” според популярно женско обобщение, на което мъжете с реципрочен манталитет отговарят с грухтене, че “всички жени са к…” – да не дописвам свинското изречение точно на 8 март.

Но с жените в ролята майки дори и аз, вашият грешен неверник по отношение искреността на мъжете на този ден, не бих се закачал.  Темата е твърде сериозна. Не мога да избегна акцента върху актуалната ситуация, т.е. да избегна с лека ръка тежката демографска криза у нас и в Матушката, световен шампион по спад на раждаемостта сред забележимите на картата държави. 

За България е ясно като черен ден: пъшкаме под завивките на еврогейското иго, ако питате рашизоидите тук, което обяснява всякакъв подобен наратив като негатив в техните ( широко затворени за истината) очи. Но какво им липсва на онези с широките души в свещената треторимска империя, че да се топят както никоя друга забележима нация? Намаляват с половин милион на година. Смаляват се с незапомнeни в собствената им история темпове въпреки обстоятелството, че с “обратните” там се води битка, която по своята ярост може да се сравнява само със страстното разрушаване на цели украински градове от войската им.

Излиза, че в Матушката жените упорито бойкотират генералната линия на партията ( “Единна Русия” ) и лично на вожда Путлер, който наскоро пак призова за прелом в борбата за повишаване на раждаемостта. Като главнокомандващ отговаря за измирането на мъжете, но се опитва да командва и жените. Те му отвръщат меко, по женски, с намек “раждай си сам пушечното си месо”.

В интерес на коректността не е виновна Украйна, която отказва да бъде изнасилена и колективно убита. Не тя е основния причинител на демографско главоболие за Путлер, макар смъртността сред руските потенциални осеменители в Украйна да е на път да оглави класацията сред основанията в това отношение.

Истината е, че главнокомандващият Путлер отдавна се е погрижил за погрома сред осеменителите в неговото царство. 

При неговото управление средната продължителност на живота сред мъжете е намаляла рязко. Тя е по-ниска с 6 години отколкото при мъжете в колонията му Сирия и с 9 години по-къса, отколкото сред мъжете при управлението на аятоласите в Иран.

Аятоласите, впрочем, снабдяват с ориенталска пресметливост московците с необходимите им безпилотни средства (пилотите също са мъже, а те са дефицитни в раzия) за избиване на украински мъже, жени и деца. Все пак са перси. Наследници са на единствената древна империя ( освен Поднебесната, днешен Китай), просъществувала през хилядолетията в приблизително същите си граници до днес. За тях московските наследниците на Златната Орда, чиито предшественици временно са прегазили Персия, са презрени и непълноценни новаци на световната карта, а украинските им жертви не заслужават повече милост. Да се избиват взаимно.

Отплеснах се по специалността си. Малко като във вица за Айше, която била приета на работа след като отговорила правилно на два въпроса, един по специалността и един идеологически ( да разпознае как изглежда метлата и кой е др. Тодор Живков на портрета).   

Целта ми беше друга: да отдам дължимото на лицемерите, които веднъж в годината се мазнят на жените, свои, чужди и всякакви- за всякакви цели.  

В този смисъл признавам грижите на СССР. Там уважаваха жените толкова много и толкова приоритетно, че избраха именно на 8 март 1950 година да обявят сдобиването на империята с ядрено оръжие, за да зарадват нежното си мнозинство.

До днес жените на тази територия са много повече от мъжете, не без спомоществователството на герои, като съветският маршал Жуков, който гонил хиляди съветски мъже в униформи да разминират с телата си германските минни полета.

 

 

 

 

 

 

В СССР обичаха толкова много жените, че не им отказваха на каприза да докажат еманципацията си и да заместят мъжете на най-трудоемките, най-черните трудови фронтове – лично съм виждал цели женски бригади да блъскат като роби с лостове и прочее тежки железа по обекти в центъра на Москва. Не приличаха на хора, а още по-малко на “по-красивата част от човечеството”. 

Не е чудно, че имитаторът на Сталин, възстановителят на култа към него ( това не ви е “мулти-култи” на подиграваната Меркел), борецът за възстановяване на СССР в путлеристка (уни)форма, завистливо копира своите предшественици на 8 март с топли обещания за изпепеляващ ядрен апокалипсис в случай, че не успее да покори непокорните украинци и украинки. Обърнал се е на 8 март с “топли думи” към руските жени.

Колаж: Путлер на фона на цветята и венците за загиналите заради неговия завоевателен каприз поданици в Украйна

Някои от майките на пратените на убиват и да мрат в Украйна руzки мъже, бяха наградени пропагандно с шуби от скъпи кожи. Злите опозиционни езици твърдят, че палтата са им били отнети след това, за да ги връчат да други почернени, но временно почерпени майки. 

 

 

 

 

Дори и второто да не е вярно ( т.е. да е украинска пропаганда), първото е истина.  Многобройни снимки и видео клипове потвърждават, че става дума за “шуба срещу убит син”. руzки вариант на lend-lease, ( по точно land, земя) в който на украинска земя мрат синовете на жени, съгласни да позират ( с усмивка дори) с техния еквивалент, измерен в животинска кожа.

А нашите жени? 

Да са живи и здрави. И да носят на майтап ( без да им се налага да носят никога такива шуби). Да имат разкрепостената свобода да се шегуват като споменатите жрици в Ню Йорк ( не, не ги давам за пример), чийто знаменит девиз се продава на сувенири там и гласи : 

“Добрите момичета отиват в рая, ние ходим навсякъде”.

 

 

 

 

 

“Девушките” в единствената държава в света, където към зрели, презрели и направо грохнали жени се обръщат най-сериозно ( а не шеговито помежду си, както в Ню Йорк) на “момиченце” ( девушка), все по-трудно и по-рядко ходят, където си искат по света – ако не броим жените, дъщерите и любовниците на “елита”, ограбил многомилионното простолюдие в раzия. 

След кратко отваряне към света, когато и масовата девушка се юрна да ходи, където си иска,  предишният й статут беше възвърнат от изнасилвача на Украйна Путлер, превърнал публично руския дом отново в система за самозадоволяване. Наричат я за благозвучие “импортозамещение”. В резултат дори презервативите се превръщат в дефицит в днешната крепост на кривославното колективно самоубийство. 

17 мнения за “Сталин поздрави съветски жени на 8 март 1950-та “с честито ядрено оръжие”, Путлер се мъчи да го достигне днес”

 1. ТБИЛИСИ ВЪСТАНА ТОКУ-ЩО СРЕЩУ ТАМОШНИТЕ ПРОКРЕМЪЛСКИ МАСТИИ!

  УСПЕХ, ГРУЗИНИ! ДАНО МРЪСНИЦИТЕ НЕ ОКЪРВАВЯТ ПРОТЕСТИТЕ!

  ГЕРОЯМ СЛАВА!

 2. Всъщност Путин има добрият шанс да надмине идола си. Сталин вече не може да употреби тези страшни оръжия, докато Путин от една година крещи като футболен запалянко “7 човека да ме държат, че натискам бутона”. Много овластени хора май му пригласят.

 3. Великата Маргарет Тачър за пут.ин през далечната 2000г. коментирайки потъването на “Курск”.
  Благодаря на Бога, че бяхме съвременици.
  https://t.me/kolokol_21/3055

 4. „Душата Ми мрази… вашите празници: те са бреме за Мене, тежко Ми е да ги нося. И кога простирате ръце, Аз закривам от вас очите Си, и кога умножавате молбите си, Аз не слушам: ръцете ви са с кръв пълни“ (Исая 1:14).

 5. Осми март за мен винаги е бил една шизофренна дата. Някак не ми е нормално цяла година да шамариш жена си или да я гонкаш като добиче да копа, а на 8.03 да я кичиш с китка. Ма сигур не ги отбирам работите твърде. Я глей, бункерният съсел раздава шуби. Докато Зеленски инкогнито пак обикаля фронта и специално произвеждал в звание и награждавал с ордени САМО украинските дами в униформи. Дали на блатните диваци е ясен отговорът на сакралния въпрос – “А кто пидаPAZ, друзья?”

 6. Все пак трябва да развенчаем някои митове,, каквито са “джендърството” и “осеменителуте”.
  Първо т.нар. ” джендъри” казват , че нямат оол, илу поне , че нямат нито мъжки пол(джендър), нито женски пол(джендър)!!!
  Така че , всъщбост т.нар. “джендър и” НЯМАТ джендър (пол)!!!
  Всъщност истибските джендъри са най-големите “мачовци” (“мъжаги “) и техните мутреси, които са от мъжки и женски джендър (поль), съответно!!!!!
  Така че мужишкият джендър кУрвела ниновНаЯ всъщност трябва да определи от кой джендър е всъщност, дали от мужишкият, или е от женски ят джендър ь!
  Защото джендърите срещу които води краZZноносень походь , всъщност нямат джендър (пол)!!!!
  Същото важи и за семената, всъщност те са завършен зародиш, чийто животински аналог са яйцата, , оплодените яйца, защото само мъжки ят джендър не може да ” засее” нищо, а и женски ят , също!

  Така че , долу мачовско-мутреско-мужишки джендъри , идите на хуйло си!
  Поздрави само за истинските жени , които са азбират джендърската пропаГАДьность на путлерастките большевишко-фашистки ПАРАЗИТни популистки ДЖЕНДЪРошевики, идите на хуйло си!!!

 7. Докато разчиствах вкъщи, попаднах на свой учебник за втори или трети клас. В него, след кратки встъпителни думи за Димитър Благоев, авторът задава критичен въпрос към младите ученици, “Как да благодарим на партията за топлите грижи, които полага за нас?” Но още по-интересна е следващата страница, на която сестрата на Владѝмир Илич Ленин “разказва” за брат си: “Володя беше много откровен. Щом направеше някоя пакост, веднага си признаваше. Мама беше много доволна, че Володя винаги казва истината.” И отново критичен въпрос: “Защо днес много народи вървят по пътя, посочен от Ленин?”
  Fast forward to 2023 – и днес много народи вървят по пътя на Ленин. Русия има 4 приятелски държави, а знаете как се брои – едно, две, много.
  Намерих и войнишка песнопойка, подарена на майка ми (вероятно от нейно гадже?), в която изпъква песента на Георги Златев-Черкин, озаглавена “Слава на Партията” – “Слава на нашата партия, слава / Слава на новия строй / Вей се ти знаме на класа корава / вей се във труд и във бой. Партийо, верен водач на народа, твоите сили растат” и така нататък. Впеачтляващо е, че римата “строй / труд и бой” се среща в още много песни (Най-известната е “Комунисти, комсомолци, пионери сме в един и същи строй / винаги във труд и бой”) което доказва десетилетната криза в жанра, осмяна от Илф и Петров в Златният телец (глава Потният вал на вдъхновението).
  На днешни времена Партията е изкристализирала до 10 души – Путин, Шойгу, Песков, Пригожин, Медведев и сигурно има още 5, от които зависи, какво ще се случва в Русия. Всичко останали се чудят как да им благодарят за топлите грижи.

 8. Георги В,

  кога и защо “портрет ленина измазали в говне” – от 01:22:16 ТУК https://www.youtube.com/watch?v=QfNrXDX2Ibw
  това е един разговор(с обещание за продължение) провокиран от руската война наречена спецоперация в Украйна , а ние от окупацията 1944-та , сме обект на масирана руска спецоперация, която си е война

 9. И преди, и сега!
  Най-големият враг на българите
  винаги е била Русия!

  През април, 2021г.,рашистки диверсанти оскверниха паметника
  на създателя на Стара Велика България – Хан Кубрат в Малая Перешчепина!

  Днес рашистите на Путлер
  изхвърлят портретите на Ботев и Левски от българските училища,
  в окупираните украински територии!

  Да се взриви МОЧА!
  Както бе взривен Мавзолея!

  Слава Украiнi! Героям слава!
  Да пребъде България в ЕС и в НАТО!

 10. Поздравления за текста! Актуален, забавен и информативен същевременно.

 11. Видьо Видев,

  Плевен вече падна – https://ivo.bg/2019/10/плевен-дава-патриотичен-урок-по-према/
  – сега и в София трябва да се усетят защо още от Берлинския конгрес са част от България и МОЧА ще бъде забравен и от говноядите и ерZац евроатлантиците – https://openparliament.net/2019/07/18/макет-на-паметник-на-9-а-пехотна-плевенс/

 12. 3а мен 8 март винаги е бил една шизофренна дата. Някак не ми е нормално цяла година да шамариш жена си или да я гонкаш като добиче да копа, а на 8.03 да я кичиш с китка. Ма сигур не ги отбирам работите твърде.

  Я глей, бункерният съсел раздава шуби на матрьоните – да раждат повече пушечно месо. Докато Зеленски инкогнито пак обикаля фронта и специално произвежда в звание и награждава с ордени украинските дами в униформи. Дали на блатните диваци е ясен отговорът на сакралния въпрос – “Кто пидаPAZ, друзья?”


 13. 09.03.2023 в 13:40

  Плевен падна, ама на ужким.
  След като само го скъсиха, а не го взривиха, както мавзолея,
  плевенският МОЧА пак си остана русофилистично капище!
  Където комунисти и ращисти си провеждат ритуалите!

  Доколкото за паметника на 9-а пехотна Плевенска дивизия, там финтът е същият както с Партийният дом!
  Да се замаскира миналото!
  На паметник на 9-а пехотна Плевенска дивизия, няма нито един обяснителен надпис,
  че след 9.9.1944г. комунистите унищожават фамилия Вазови, до девето коляно!
  Някои от тях по особено с варварска и мъчителна смърт!

  Партийният дом го направиха НС-2, без никакъв придружаващ надпис, че това е най-знаковата мракобесна сграда на комунистическия концлагер НРБ!
  На фасадата на НС-2 все още и до днес стои гербът на НРБ!

  Като премахнат и него, вече никой няма да се сеща за какво иде реч!
  И ще ни баламосват пак с ДС, която е била само изпълнител на ЦК на БКП!

 14. Видьо Видев,

  споко – не се е чуло да са махнали сърпа и чука над входа на НС-2 , какъв още надпис – цялата сграда и тези край нея си говорят на красноармейски окупационен език – столицата ни точно със сградите на държавната власт, по нищо не се различава от всеки областен град на руска колония – но в Плевен няма и следа от МОЧА-та им – там си имат капището на некадърната обсада на Плевен
  https://bnr.bg/horizont/post/101706582/v-pleven-otbelazvat-godishnina-ot-doiranskata-epopea

 15. Днес кърваво- червените путлерастки са замервали Столична община с яйца и червена боя. Не чух някой да е арестуван, както арестуваха за боя по МОЧА.

 16. Мел,

  за оцветяване на МОЧА държаха в клозет в ареста Марта Георгиева (ДСБ) , въпреки имунитета й на кандидат-депутат(https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/4292473), а г-на с чука го помолили по телефона 10 мин след като си тръгнал да го арестуват и в РУ се държали с него “много професионално и правилно” , защото той съзнавал, че “това е вандализъм” и го пуснали да иде на протеста и да го спре да не довършат започнато – да се чака на държавата … та и днешните с червената боя – с кръв са вземали тая власт, вината с мезета я поемат и държавата си е тяхна и с тоя червен реквизит плашат нас – не случайно играха хоро по надписа”долу лапите от русия безродници” … в различни държави живеем и родините ни са различни … както каза (П)радев недопустимо е да се веят ЧУЖДИ знамена – днес е ясно, че се отнася за украинското след 3-то мартенската и днешни демонстрации

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.