Картини от едно излагане, не по Мусоргски, а по Карбовски

С  първо, уникално, невиждано, единствено и невиждано интервю дефилира кандидатката за прогонване от България в (от)гледания сайт на Карбовски, уважен от говорителката на руския фашизъм в България.

Картини от този отпадък (мусор):

 


И още признания:

Прогноза за българския народ ( ако разлюби Русия):

Обещание,че руският фашизъм повече няма да прави така:

И една оценка в стила на Сталин, който попитал колко дивизии има папата, когато му казали, че римският папа е много влиятелен.

20 мнения за “Картини от едно излагане, не по Мусоргски, а по Карбовски”

 1. Разбира се , че кУрВбовскиЙ не е на “заРплата” при ТЪПькачите си от Кремль, той е на директно оFFшорно параZZитиране при пасоль-губернатора мУтрофановНаЯ!
  кУрВбовскиЙ не е еФтина шлЮЮЮха , той е джендърски баришня , той за една гола заРплата никога НЕ “обслужвал” , той е на дългосрочен , дори доживотен “брачень” “договорь” при сводниците си! Той “само” с едни 4 хиляди “валутни” копейки няма как да се “задоволи”! Той има безкраен промОскОВитеть, и получава директни оFFшорни сметки ! В “зелени” “рубли” , разбира се! Той голям путлериоть , и обича само “патриотичните” денги , оди на хуйло ти , паразитна доживотна гнусна бллядь! ШлЮЮЮха веднъж, блядь – ЗАВИНАГИ!

 2. Zаплата-не. Парите, които ви плащаме не се водят на ведомости. Поне не и ваши.

 3. – редове от една книга: .. русия е имала проблеми с модерността и през 18-ти и 19-ти век, но сега самата модерност е нова. В предишните векове природата изглеждаше безкрайна – можеше да бъде овладяна и завладяна, но сега стигнахме до задънена улица. Адекватният отговор на това щеше да бъде диверсификация на икономиката, фокусиране върху човешкия капитал, но вместо всичко това войната започна като превантивен удар… световната общност няма да толерира руските странности и ексцесии, както ги толерираше преди войната. Мисля, че това е последната руска война …

 4. Карбовски още ли преподава във ФЖМК? Нищо чудно, че с преподаватели като него, журналистите в България са негови клонинги. Имал съм “щастието” да работя там за кратко и положението е трагедия – перманентна носталгия по соц-а, постоянен манталитет на снишаването и премълчаването. Какви журналисти обучават – удобни ботове със закърнели мозъци, за които най-важното е кога и къде ще се напият. От там едни отидоха с връзки в БНТ да се разхождат на държавни разноски по света, други – в ТВ Атака, да дрънкат простотии… и всичко – благодарение на “великото” ФЖМК, бълващо аморфна маса от послушни Zомбита.

 5. Преди време един млад човек се беше внедрил в тролската система на петербургските хакери. Този човек разказа за филиала работещ в България. Спомена и името на карбовски дабре захлебващ от бруталните си коментари (под различни имена) във фейса и другите социални мрежи, като предполагаемия му месечен доход е на 10 000лв.
  Впечатлен съм от уважавания от мен журналист Иво Беров в предаването “Честно казано”.
  Както винаги точен и ясен!

 6. мутрофановна е ръководство по демагогия и наглост
  https://www.bgonair.bg/a/2-bulgaria/297336-mitrofanova-ruskiyat-i-balgarskiyat-narod-sa-dlazhni-da-zhiveyat-bratski

  – за т.нар.’освободителна’руско-турската война:”.. единственият случай в историята, когато руският народ принуждава царя да тръгне на война, защото той не е бил готов..”
  През м. май 1876 г. априлското въстание е потушено, и след около месец и половина светът узнава за българските ужаси. В Англия се повдига буря от възмущение. Целата преса обвинява Турция. От брошурата на Гладстон ‘Българските ужаси’ са продадени 200 000 бр. За 3 месеца има над 200 големи митинги в почти всички градове, с оратори от обществения елит,кметове,членове на парламента.Англ.външен министър лорд Дебри свиква Цариградската конференция за даване автономия на българите, а руския имперски съвет одобрява секретния план на ген.Обручев, за окупация на България и превземане на Цариград.11 ноем.1876 Александър, в реч пред дворянството и общинските власти на Москва обявява, че Русия ще воюва срещу Турция, защото ‘дошло е време за вкарване на руски ботуш в България’. 2 дни след московската реч Русия мобилизира още 18 дивизии. В края на ноември княз Черкаски е назначен за губернатор на окупирана(!) България и създава щаб, който със съдействието на славянофилите на Аксаков събира сведения и съставят списъци на подкупни българи, които да участват с руснаците в управлението на окупираната т.нар.Задунайска област. Успоредно, същата работа извършва и разузнаването…(И.Лилов.’Освободителни’ мисии на русия-ссср в и около България)”

  – за дигнатия с политическа цел МОЧА: “..може някой да го използва политически.Политиците не обичат да говорят за насъщните проблеми на хората .. Всички тези моменти в историята ще се използват активно..”

  – по руски нагло:”…целият свят се намира в много възбудено състояние, има конфликти, земетресения и какво ли още не. Сложно е, нали?И аз мисля, “че ние ще отворим друга страница..”

 7. Към Todor Todorov

  Ангел Грънчаров предложи да събираме стотинки за руското посолство, за да може да плаща на български “журналисти”:

 8. Чудех се Карбовски който имитираше безпристрастност кога ще разкрие картите. Не се стърпя , явно положението е отчаяно. Издържах не повече от 10 минути тази пародия – на Митрофанова ясно се виждаше в едрия план трите листа с опорки от които четеше видимо по сценария. Коментарите под видеото са покъртително умилителни – “добре обмислени въпроси” Откровеност…. Все едно и Карбовски не се виждаха очите му как четат сценария дословно, даже се обърка на едно място не можеше да произнесе някаква дума , но Митрофанова си караше на автопилот.

 9. Не, дарагой мартинчик, заплата няма да ти платим, обаче в замяна на това няма да ти поднесем светещо чайче, разтрием с новичок, погъделичкаме с чадър или самоубием по някой друг начин!

 10. към Иво Инджев:

  Приемам предложението на господин Ангел Грънчаров ЕДИНОДУШНО!

  5 стотинки за руското посолство и от мен!

 11. до よ8 :25

  скъса ми нервите този “добър руснак” от видеото.. кпд-то му е ниже плинтуса. / за да ме разберете без лоши мисли, сравнете го, като ефирен субект, с азера ЮНОС от САЩ, който често гостува на журналистите в “порохоботното” пространство в УКРАЙНА /
  ” В предишните векове природата изглеждаше безкрайна – можеше да бъде овладяна и завладяна, но сега стигнахме до задънена улица.” – този цитат може да бъде изказан от историк с твърде ограничен кръгозор. ами да: на планетата имаме т.н. ХИДРОСФЕРА, която въобще не е докосната от “стигналите до задънена улица” хора. това, че “плюем” в нея и хапваме риба от същото място, е едно нищо в сравнение с величината на хидросферата. историк да ми говори за бъдещето, при това руски – най-лъжовните от всички възможни? и вие, и аз добре знаем, че всичките говорещи за войната глави, просто добре знаят какво очакваме да чуем и това ни снасят. не е като да идеш да се сражаваш за бахмут!
  правите ми впечатление с ерудицията си в историческите теми. затова ще ви споделя своето “изключение” спрямо руските, съветските, царските, наетите от чужбина и каквито искате още историци по/от съответните територии. името му е ПОРШНЬОВ. историк, но и не само.
  живя през 20-ти век. като умря, академичната колегия издаде книгата, която проф. поршнев създава през 25 г от живота си , но НЕ ПОСМЯ да издаде приживе. /точно както чалз ДАРВИН не посмя да издаде книгата си за произхода на видовете, а я задържа цели 20 години!!! /
  заглавието е: “О НАЧАЛЕ ЧЕЛОВЕСКОЙ ИСТОРИИ”. има я преведена и на български, но малко кой я забеляза у нас. имам над 2000 тома само научна литература и ако трябва да запазя само една книга от тях, това ще е точно монографията на проф. ЦЪРВУЛОВ Б.Ф. / амбициран да разбера какъв е по етнос този изключителен ум, разнищвах произхода на фамилията. беше изключено през 18-19 век в русия да е имало прякор поршен- т.е. бутало на двигател и ровех по-надълбоко в старите речници. накрая бях не само щастлив от успеха, но и усмихнат, защото открих, че поршньов се оказа “цървулов”./
  разбрахте колко ценна е, според мен, въпросната монография…написана от руски ИСТОРИК. веднага подчертавам, че това е творба, ЗАСЯГАЩА МИНАЛОТО. така се връщаме най-горе на поста – при тезата ми, че не е работа на историка да врачува за бъдещето.

 12. А пред клуба на “Възизраждане” в кв. “Надежда” Копейкин е сложил кутия за предложения и въпроси, където минаващите граждани масово пускат дребни копейки или стотинки 🙂 Върху кутията има и надпис “моля не пускайте пари, кутията е за въпроси и предложения”

 13. Това не е ли от същия автор,който нарече Левски ,,терорист”?

 14. Към Пешо:

  Карбовски ли го е нарекъл така? Не ми е известно.
  Както изобщо не знам някой българин да се е изказвал така за Левски, обесен със спомоществателството на руския посланик на османската столица Николай Игнатиев

 15. @Пешо
  20.04.2023 в 12:33
  Мисля, че христо стоянов – габровец, който днес живее във Варна беше този “писател”.

 16. раптър,

  коментирате изречение от книга , която НЕ сте чели, но сте пропуснали и за какво иде реч в нея – без познаване на историята може и да врачувате и боб да хвърляте , но трудно ще се ориентирате в днешното, а без това ще сте изут и без цървули в бъдещето …
  и не бързайте с оплювките – във всеки “прочит” на събития и факти има рационално зърно – Александър Еткинд говори за сблъсъка на различни кризи и че основна е климатичната криза, енергийната диверсификация … а русия до 2014-та се ояде като въшка от износа на изкопаеми горива. Това финансира военната й програма на преялия руски “елит” свикнал да живее по-нашироко от всеки друг по света – всички програми по декарбонизация и енергиен преход още към 2026-та вече намаляха печалбите на русия – Еткинд проследява точно тази логическа връзка за руския опит с война да компенсира технологичната си изостаналост и стига до геноцида в Украина и до военното поражение на рф-то , което тя няма да може да преживее – Юнус не “разчита”нищо различно в анализите си – за рускоезичните и в бившите соц.колонии и по широкия свят и в самата рф – русия е империя, защото много от тях и не знаят езика на етноса си и са имперци в самочувствието си на принадлежност към държава с огромна територия, “велика” култура и “незагубена” война – даже когато се бунтуват и бягат навън от текущия режим там – даже и петър велики случайно умира на 53 години – порусначването още на него не е понесло …. а г-н Юнус основателно критикува днешна армения, но историята помни и кървава злокобна връзка на на друг исторически реформатор ататюрк с московските таваришчи и азерските им еничери
  … колко украинци даже сега могат да видят истината за “великата отечествена” , вкл. и г-н Юнус говори за “изненадания” от хитлер сталин ,който всъщност е “оголил” западната си граница в подготовка за нахлуване в Руминия и България – на датата, на която според историците ссср-то е подло изненадан в гръб, изненадана е България от съветските бомбардировачи – на балшаята русия и е балшая пропагандата и мерзостта – русофилистията не просто е труднолечима, но и уврежда и човеците и света им …

 17. Здравейте, нищо не пречи по пощата да пращаме жълти монети на адреса на Руското посолство за да може да плаща заплати на Карбовски и на останалите измекяри, трудещи се руския имперски интерес…

 18. до: よ от 20.04.2023 в 19:48

  боже, как хората не узряват дори с годините! сиреч, вечно млади!
  дърпате ме за ушите, че не съм прочел книгата, както е видно, на 20 април. във видеото ви авторът лично казва, че книгата ще излезе на …21 април, днес . излиза, че и вие не сте я прочели, но бързате да биете тъпана.
  знам, че ерудицията НЕ обезателно корелира с характера на ерудита.
  вие можете ли да сметнете две плюс две? – в поста, който репликирате с осезаема неприязън, аз ви цитирах, че бих изхвърлил 2000 тома научна литература и оставил в замяна само една – ИСТОРИЧЕСКА монография. а вие ме пързаляте с врачуването и боба? защото твърдя, че не е работа на историците да мъдруват за БЪДЕЩЕТО? ами разбира се, че не е! затова са историци!/ да напишат историята и всички останали мераклии да могат да я прочетат, ЗНАЯТ и ИЗПОЛЗВАТ! /
  отделно, 99% от българските историци, откакто сме превзети от “империята на злото”, трябва да горят в ада за “приносите си”. жалко, че такова справедливо “чистилище” няма!
  не случайно ви споменах ЮНУС. не сте го следили редовно. визирам основно интервютата за канал ПРЯМИЙ. там той, почти единствен, но като китайска капка, повтаря на украинските журналисти: ПРЕСТАНЕТЕ ДА КАНИТЕ В ЕФИРА РУСНАЦИ! И ОСОБЕНО ТЕЗИ, КОИТО ВЕЧЕ СА В КОМФОРТНАТА ЕВРОПА! – няма значение колко са титуловани, какви “братя” са ви били до лани – БЕЗ ТЯХ!!! / естествено, че сте прав за “рационалното зърно в мнението на всеки”. НО НЕ СЕГА, НЕ ДНЕС, НЕ ВЪВ ВЪЗДУХА НА ЗАСИПВАНАТА С ОГЪН И СМЪРТ УКРАЙНА! – обратното е проява на рашистката шизофрения и точно тази уви, вече зараза в УКРАЙНА, виждам с ярост отдавна, вижда я по същия начин и ЮНУС!
  в началото се чуваха слаби, блогърски гласове, че е грехота да си бъбриш, умуваш и слушаш “мъдрости” от лагера на врага, който УНИЩОЖАВА ТВОЯ НАРОД И ДЪРЖАВА , но и това взе, че затихна.
  сега ТВ канала FREEДОМ на украинците, две трети от денонощието си хортува, всеки божи ден,с лагера на врага. шизофренията в действие! /
  нямаше нужда да се занимавате с подробности за ЮНУС..горе поясних в какво е конкретната полза от неговото мнение в реалността УКРАЙНА.
  не знам какъв ви е професионалния профил, независимо от ерудицията, затова няма да пропусна да напомня, че СЕГА светът стои на прага на ядрена война и професорските дъвки на александър еткин ВЪОБЩЕ НЕ СА ФАКТОРИ! ФАКТОРЪТ Е ЕДИН НЕЛЕЧИМО УВРЕДЕН МОЗЪК + ЗОМБИРАНОТО МУ ОБКРЪЖЕНИЕ! ако нещо разбирате от история, има надежда да почнете да усещате “търкалянето на войната”. само финалът ще е различен. заради гранатата в ръката на маймуната. термоядрената граната….

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.