Мартин Гочев вече не иска да изнасилва децата ми и да ме ликвидира

Мартин Гочев от Варна, който се закани да изнасили децата ми, да ме осакати и ликвидира, се извинява лично ( но все така с обвинения срещу мен)  в профила ми във Фейсбук, където отправи личната си заплаха.

 

 

 

 

 

 

 

По същия сбъркан-меко казано- начин по който намира(ше) за необходимо да изнасилва децата ми, да ме осакатява и ликвидира, сега ми пише фамилиарно обръщение, сякаш сме си нещо близки:

“Извинявам се и дълбоко съжалявам,затова че заплаших децата ти.Те нямат вина.Съжалявам и дълбоко се извинявам затова,че те заплаших.Аз не съм убиец.Аз не съм изрод.Не бих наранил човек.Не бих наранил децата ти.Не бих наранил и теб.Протестирам и се възмущавам затова,че насъскваш българския народ срещу народа на Русия.Протестирам и се възмущавам,затова че оскверняваш паметта на руските воини загинали за свободата на майка България.Не се крия защото не съм страхливец,а не защото се чувствам безнаказан.Още веднъж-извинявам се. С Уважение Мартин Павлов Гочев”.

Това е фактът. Следва коментарът, на който имам право. 

 

1.“Те нямат вина”, казва същият относно децата ми, които заплаши с изнасилване. 

Явно аз все така имам вина в неговите очи.

2.”Аз не съм изрод”, пише същият, който ме нарече изрод-той мен, а не аз него.

3. “Не бих наранил човек”.

Дали не иска да каже, че не съм човек, твърдейки, че съм “изрод”?. 

4. “Протестирам и се възмущавам”, настоява уж разкайващият се, който определя като протест заплахата да изнасили децата ми и да ме ликвидира.

5. “ Насъскваш българския народ срещу народа на Русия”.

Моля? Българският народ да не ми куче на верига, което храня, че да го насъсквам срещу когото и да било? Нито българският народ е безгрешен събирателен образ на хората, живеещи в България, нито руският е тъждествен на изрода и неговия режим, критикуван от мен както правят всички хора по света, заставащи на страната на човечността.

6. “Оскверняваш паметта на руските воини…”.

Лъжа. Никога не съм осквернявал паметта на загинали воини.

7. “ Не се крия защото не съм страхливец”.

Позволявам си да заключа, че се извинява именно от страх от възмездие.  Най-вероятно така го е посъветвал адвокат, за да избегнеш възмездието на закона. В случай, че прокуратурата реши да му повдигне обвинение.

Искреното извинение не съдържа обвинения, чрез които се издаваш, че ни най-малко не се разкайваш. Опитваш се да се измъкнеш от ситуацията, в която сам се напъха. Детският номер “извинявай, че си изрод”, не ми минава. 

Надявам се прокуратурата този път да се прояви като Москва, която не вярва на сълзи. Каквото и да реши, важно е хората да видят и да разберат що за роднина, съсед, колега, познат имат в лицето на лицето Мартин Гочев, способен да отправя гнусни заплахи, а след това да се опитва да се измъква с половинчати приказки, гарнирани с продължаващи обвинения като оправдания за заплахите си.

16 мнения за “Мартин Гочев вече не иска да изнасилва децата ми и да ме ликвидира”

 1. “Оскверняваш паметта на руските воини…”

  А дали знае този, “който не бил изрод” (според него!) че на Шипка не се е сражавал нито един руски войник, а от участвалите във войната, руснаците са били 7.3 %, поради факта, че са се страхували толкова много, защото са загубили 10 поредни войни от османската армия.

 2. В Германия такива заплахи за убийства и изнасилваня на деца водят до най-малко три години затвор. В Германия има закони. Сега ще видим дали в България има. Или прокуратурата на Гешев е само медиина организация занимаваща се с публикации на глупости по медиите.

 3. и още една от миролюбивите говнояди – бабаеленайончева в ЕП :
  „ЕС беше мечта на поколения – една общност, която ни гарантира мир, свобода, просперитет. Днес дали Брюксел се бори за интересите на европейските граждани.
  Политиката на стратегическа автономия, създаване на независим съюз е пътят към мира. Милитаризация на част от нашия континент е пътят към разрухата. Той води към ескалация и бъдещи конфликти.Днес нашите американски партньори разглеждат два законопроекта, в които предлагат нова стратегия за Черноморския регион. Предвижда се установяване на постоянно военно присъствие в Черно море.И не чуваме Брюксел.Ще допусне ли Черноморският регион да стане военна зона и така да превърне целия Европейски съюз във военновременна територия.“
  – ‘Някои казват, че Украйна трябва да се бие до пълна победа’,https://www.dnes.bg/politika/2023/03/16/elena-ioncheva-nikoi-ne-e-spechelil-voina-sreshtu-ogromna-iadrena-sila.563194
  … едно съвсем миролюбиво Zаплашване:пабедабудетзанами, с или без иZвинение

 4. Това страхливо човекоподобно никъде не е казало, че не иска да ликвидира. Само казва, че не бил искал да наранява. Не си е взел думите назад. Толкова му струват и “извиненията”.

 5. Е, защо тогава ВЪОБЩЕ е включил “изнасилване” , свързано със деца и съпруга, а ?????
  Нали ,уж, не са “виновни”! Те!
  Насъскани са само ограничените детински дИбили, които САМО слушат клюкарската примитивната пропаГАДность , или пък я “четат” , САМО нея!
  Насъскани са САМО тези раби , които слушат путлерастките клюкари и клюките им, от екрана , и от кварталната кръчма, или в казионното си работно място за някой местен ченгесарски олигарх директно свързан с КГБь и Кремъл.
  А пък тоя байганЮфски екземпляр е дори от кагебисткият бастионь Санкть Сталиньградь , откъдето е и путлеристкият шуть кУпейкинь.
  И не , НЕ е ВИНОВЕН само той, а и цялата бандитска мутренска казионна държава на бокоТИКВАТА!
  Защото , ако той беше провел поне същите реформи, както руМЪНИя , то сега нямаше да се сраМняваме с Путлер и РАБьZZия! А щяхме да сме пред Румъния и никой нямаше да се сеща, дори, за Путлер и ченгесарските му олигарси в задунайския Бандитустань!!!
  Ето това е мутренското и милЮЮЮционерското “наследство” на бокоТИКВАТА, досега!
  А вече ОТКРАДНА и си КУПИ поредните “избори”! Остави и зИльоната фатмашка ТИКВА- реZZиЛдентът лумПен гадень! Хартиените и асфалтово-бетонните си бандити! Остави и зърнарската мафия , начело с отрочето на геЙчевь в земеделието! И целият ченгесарски престъпен гълъбарник начело с голубь ДРОНевичь! Остави енергийната мафия с Турски поток, гаZZпромь, Лукойл и роZZатомь , които само за последната година , само те, откраднаха над 20% от БВП, без да броим и другите скрити путлеристки олигарси и фирмите им в НРБь!
  Да не говорим за безбройните паразитни калинки в прокурВатурата, съдилищата, администрацията и казионнитр олигарси и зърнари, останали в “наследство” от бокоТИКВАТА!
  Ето затова и тоя недоносен варненски лумпень е наследство от бокоТИКВАТА!
  Одите на донь байХУЙаньЮ БанкянскиЙ, одите на хуйло си!

 6. В Германия – всеки, който не спазва закона, се счита за луд.
  В България – всеки, който спазва закона, се счита за луд.

 7. Не познавам този човек, но съдейки по изказа му, вероятно не е завършил и основно образование. Някое дете може да напише по-добро и смислено извинение. Чак е смешно, ако не беше трагично. Въобще, по-добре да не се беше напъвал да се “извинява” изобщо. Но поне му лъсва излагацията.

 8. @よ

  Каквото и да ви говорят “евро”комунистите, да знаете, че винаги става въпрос за пари.

 9. Браво Иво, ПОБЕДА! Само така, да си знаят комундретата, ще бъдат респектирани.. 😉

 10. Такива влюбени в раzия лумпенизирани дебили, ако имахме работеща прокуратура е най-добре е да бъдат лекувани като се изпратят да живеят в любимата им страна за една-две години в някое типично за там населено място, където нямат клозети, канализация и пътища и смрадта, мръсотията и калта са нормално нещо.

 11. Като гледам физиономията на този “човек”, не вярвам изобщо, че е способен на разкаяние! Явно някой го е посъветвал да подходи извинително /както и ти Иво предположи/ за да улесни някоя милостива прокурорска душа, да изсмуче мотиви за отказ от образуване на досъдебно производство. Дано да се лъжа разбира се!
  Да напомня за един мой коментар, където споделих случай с големия си син, който на работното си място беше пребит от един пиян лумпен, в резултат на което му се разклатиха 3 предни зъба и вече втора година носи шина.А дежурното полицайче в “Пирогов” се държеше като адвокат на пияния лумпен и не предприе нищо за събиране на доказателства, за което имаше всички основания в конкретния случай! Едно съдебно лекарче реши, че /по всяка вероятност/ става въпрос за “лека” телесна повреда, а прокуратурата на 3 инстанции!!! стигна до “мъдрия” извод, че бияча НЕ действал по “хулигански подбуди”, опирайки се на твърдението на бияча, че му върнали по-малко пари като ресто. Това изобщо не отговаря на истината и както се казва е “защитна теза”. А дори да приемем, че е станала някаква грешка, за прокурорчетата явно е било нормално да се постъпи по този начин, за да изключат наличието на “хулигански подбуди”! Та това е положението! Жалко, много жалко!

 12. Добре правите, г-н Инджев, че показвате тези отрепки на милионната си публика. Като няма държава, която да пази мирните граждани от разюзданата путлерюгенд, и това не е малко.
  @Lyubomir Nikolov: Вие и синът ви имате искреното ни съчувствие за това, което ви се е случило. И ние имаме горчив опит с бездействието на “компетентните органи” (обикновени търтеи), което до днес ни изпълва с гняв, макар че минаха години от случая.

 13. Иво , не знам дали съм допринесъл за разкаянието на тоя мушморок, но веднага след като публикува заплахите му че ще изнасили децата ти му пратих едно леко нелюбезно предупредително съобщение на лични във Фейсбук и предполагам че е получил подобни съобщения и от други свои нови фенове. Най-вероятно това е причината за разкаянието му.

 14. Хора като МГ преди 50 г. щяха да са или надзиратели в някой комунистически концлагер или пък щяха да са сержанти в родната милиция.
  Момче, първо се извини на Господ, защото е казано, че човек се осквернява със това, което излиза от него. Най-вероятно си Православен християнин. Жестокостта и звертствата на руския режим са срам за човешката цивилизация и за милосърдната Христова Църква. Не вини тези, които не скланят глава пред руското Джудже а ги уважавай, дори и само заради куража им да го сторят.

 15. към One:
  “Най-вероятно си Православен християнин.”

  Най-вероятно е от руските “православни християни”, тези дето обичат да убиват и изнасилват! В момента сме свидетели на това православие в Украйна!

 16. Аз на ваше място бих си наел адвокат и бих осъдил този човек.Изборът си остава ваш.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.