Дипломатушката Митрофанова без да иска напляска своята рожба

Множат се реакциите на т.н. интервю между Карбовски и неговото началство Митрофанова, на което реагирах с “картини”  изпреварващо преди да се разчуе този позор.

Възмущават се засега само автори, които не искат да бъдат възприемани като колеги на Карбовски, униКАЛЕН случай  у нас на печалбар, рашистки чалгар, от областта на виртуалната (анти)журналистика.

Един нашистки съмишленик на Карбовски по рашистка линия написа преди време, че онзи, който измисли как да се печели от писане в интернет, ще спечели Нобелова награда.  

Май имаме кандидат в тази област в лицето на лицето Карбовски, който се представя за журналист.

Обслужи началничката си Митрофанова прекалено предразполагащо. Тя се отпусна. Призна си, че би гласувала за копейкин, който се прави на българин.  

Как копейкин ще се отрича от дипломатушката си, която го го злепостави в ролята на лъжливия слуга, предстои да научим-ако услужливите български медии бъдат все така любезни да го питат нещо толкова неудобно при поредната си покана към него да им гостува безнаказано.

 

 

8 мнения за “Дипломатушката Митрофанова без да иска напляска своята рожба”

 1. Гледам, че Копейкин в личната си страница във Фейсбук се е зарадвал за потупването по рамото от Митрофанова, да не кажа за вид любовна ласка. Странно за човек, който иска България да не слугува на чужди народи и посланици.

 2. Инджев, Ти си абсолютен джендър,несретен БЪЛГАРОМРАЗЕЦ!

 3. Към Харалампи Цачев:

  Реших да оставя тази изява на безсилна ( и безмозъчна) проява на ярост от един страна на “българолюбец”, който вие на умряло, когато е засегната матушката му. Много е представителен за “българските патриоти”.
  Кълне ме като бабичка на”джендър”, измисленото митично същество, за да има още нещо, което да мразят такива, като Харалампи. Това може само да ме разсмее и поради това го оставям тук да си покаже глупостта.
  Дали ако “джендър” означава онова, което влагат в измислицата харалапитата, щях да съм баща на 5 деца? Колко ли е успял да създаде и отгледа харалампи, щом не е “джендър”?

 4. @Харалампииии
  Като те видях и ми стана едно православно и консервативно …
  Я кажи, ти да не си бил на баня с жириновски, че така си се фиксирал в джендаре?

 5. Джендърите са хора с пол и полови белези. А тоя се смята за безполов.

 6. Цачо Харалампи, потомък на Кирияк Стефчуф е събирателен образ на любителите на Русия. Всеки по своему, но никой от тях не отиде доброволец в “справедливата” война водена от любимата, за преодоляване на агресията на ЕС и САЩ. Последното, което ще изчезне от планетата, след миролюбивите намерения на Хуйло за атомна атака, е любовта на Ганю към Мордор!

 7. Абсолютна тролска класика от Харалампи – правопис (колко грешки могат да се допуснат в опит за изречение от 7 (седем) думи), никаква връзка с темата и толкова глупаво, че даже не е обидно освен за подобен интелектуален титан, активен борец срещу световния джендърски заговор.

  Харалампи, Харалампи, хич те няма в араламбенето, не си никакъв Харалампи ти, ами най-обикновен Васисуалий, че даже и Лоханкин.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.