Дончо донос прави, получава се понос (диария на руски)

Дясната ръка на копейкин Цончо Ганев доказва нагледно защо такива като него не ги канят на срещи, приеми и прочее събития от дипломатическите мисии на уважаващи себе си държави. Поканен беше от екипа на Лили Иванова на нейния концерт на 19 май в петък в Народния театър (не лично, поканата е била към ръководството на парламентарно представената му партия, както сам пише). Очевидна грешка е от страна на благородни души.

Не разбирам защо Митрофанова трябваше да бъде настанена до Паси, курдисана над украинската посланичка, а моя милост да бъде разположен през няколко души на същия ред (не чак до нея, но все пак…) Това беше положението.

Дали Дон(ос)чо е бил познат на Лили, с която съм на ти откакто ми се обади да ми изрази възхищението си от книгата ми “Измамата “Сан “Стефано”, заради която отрепките от бандата на копейкин се опитаха да ме линчуват публичното на нейното представяне в Добрич през март 2019 г.? Е, сега вече може и да узнае. Стига да я осведомят какви доноси е навъртял между подмазваческите си редове за нея в мрежата. Вече я поздравих лично за концерта, разменихме си мнения и няма да й се обаждам отново по такъв жалък повод.

От самопризнанията му се вижда, че е слухтял, надничал и подслушвал, но въпреки това се проваля в автентичността на доноса си.

Преди всичко да кажа, че не се разпознавам в доноса му поименно. За разлика от копейкин, който се опита злополучно да извърти прякора си като нещо положително за него, нецензурните подмятания по адрес на фамилното ми име от страна на Дон(ос)чо (и подобните му отрепки със същите обидни подхвърляния в мрежата) не ми позволяват да се разпозная. 

И все пак явно е подслушвал какво съм си казал с Паси. Пропуснал е да рапортува за значката ми с украинското знаме. Не е регистрирал и размяната ми на реплики с украинската посланичка Олеся Илашчук и с нейната съветничка от посолството Анна Тертична, след като ги поздравих със “Слава Украине”, а те ми отвърнаха с “героям слава”.

Лошо, Дон(ос)чо, ще те мъмрят от руzкото посолство, не си проявил достатъчна бдителност. Иначе твърдиш, че си забелязал американския посланик наблизо, когото не видях. Испанският беше там. Поговори си пред мен на испански с председателя на парламента Росен Желязков (възпитаник на испанската гимназия в София).

Много му се иска на Дон(ос)чо да издаде някаква “тайна” от събитие, на което попада в нетипична за неговата глутница компания. Но най-вече се издава като комплексар с обобщението, че евроатлантиците, т.е. одумваните от него гости на “Lili Ivanova”, се мислят за нещо повече от “нас”.

Не знам кои са “нас”, но от него всеки е нещо повече. Видно е от изявата му на едно нищожество, която не е нищо повече от комплексарски донос на недоносен политик, дошъл от нищото (вождът му поне си е изработил копейките през годините с яростно политиканстване), който не може да се нарадва за първи път да контактува с хора, от които изпитва комплекси за малоценност. Бърза да си излее комплексите пред публиката.

Впрочем, ако визира мен като евроатлантик, който е вървял след американския посланик (когото аз не съм забелязал), може да се запознае документално с истината. Тя е, че след мен вървеше неговата дипломатушка Митрофанова. И ако пак визира мен, нека да не лъже, че тя е дошла “след няколко минути” след мен. Направо се беше залепила за мен и съпругата ми.

Минутите, Дон(ос)чо, имат значение. Същото като твоите минути “слава” сред нормални хора, които държиш да напопържаш.

Верните нююанси от доноса на Дон(oс)чо, като наблюдението му, че споменатите две украинки напуснаха в знак на тих протест местата си, за да не бъдат “в краката” на Митрофанова, не прави доноса по-малко тъп. Правилно постъпиха. Има и гнусливи хора, за разлика от Дон(ос)чо, който уж се възмущава от “евроатлантиците”, но нямаше нищо против да се отърка от такава необичайна за него публика.

И един съвет, Дон(ос)чо: не се опитвай да се сражаваш на терена на писането. Лиричните ти (за да не кажа менталните) отклонения на “репортер”, от рода на “концертът започна и свърши”, не само са лишени от въображение, но и те правят смешен в очите на наистина смислените хора. 

16 мнения за “Дончо донос прави, получава се понос (диария на руски)”

 1. Екипът на Лили не са с всичкия си. Направо не мога да намеря подходяща и нецинична дума за това, което са сътворили с тия покани и места…….А самата Лили….ако е прочела книгата Ви /от корица до корица, както направих аз/ никога не би се съгласила да покани мутрогандонова и югендSS гунчо ганьов…….До гуша ми дойде от нашия т.нар. културен елит.

 2. Един приятел определя “донча” като полуграмотен комплексар с харизма на преуспяла въшка. Вярвам му – освен 3 дипломи от световни университета, вади си хляба, като слуша хленчовете на богати психари за $2000/час. И друго светило на РъБъ психиатрията – др. Л. Канов е на сходно мнение, и то за 89-90% от руZките възрожденци. Ето, синекожият будушчий фьюрЭр, популярен като копейкин, пак изби рибата – ако партийката му вземела властта, щяла да изгони от България “украинските нацисти, които не са никакви бежанци, а скъпо платени от НАС (кой бе, копЭйкин) туристи”. Този полит-шедьовър е на фейсбука на синьокожото от Варна. По този повод украйнското посолство реагира възмутено и с право пита кога компетентните органи в Милиционеристана ще вземат мерки против този “език на омразата и заплахи, които… накърняват демократичните ценности, основните човешки свободи и противоречат на позицията на Република България като страна-членка на ЕС и НАТО” (пълният текст е на стр. на посолството на Украйна).

  Чудя се кога разните му там шаломи, бЭкапета, БАС, хелзинкски комитети и пр. политкоректньовци, дето иначе от топ атлантик и европеец нагоре, ще отпочнат нещо по въпроса.

  Виж, за гЭшефтурата не се чудя въобще. Тя явно чака да ги почнем руZките възрожденци като в Грузия или в Поморие 2015…

 3. SRAM ,SRAM SRAM zaliata e sgradata na E.K dolato ne se izchisti s ednoposochni bileti za prosia bez pravo na BG grazdanstvo /// elita ni kato pREZIDENTA ni viceto det klekna na gundiaev ,ako beshe dignal rasoto beshe dotova da go celune kato KACOPISHKIOVCI i sie, BCP, DPC—-shte tapchem na posledno miasto v Evropa po vsichko……….belite darzavi zabraniavat takiva partii a tuk policiata gi oxraniava

 4. Само изключително смели българи биха оставили бесен руSSки булдог да души зад гърба им на толкова опасна дистанция ! 🙂

 5. – Цончо Ганев до Мустафа Карадайъ…
  https://boulevardbulgaria.bg/system/editor_pictures/34101/l_%D0%9B%D0%B8%D0%BB%D0%B8_%D0%98%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0_%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%86%D0%B5%D1%80%D1%82.jpeg
  – след европредседателската ни изцепка с ККК и Македония в ЕС , за македонците сме си фашисти , а тук трите К-ъта се Zaдействаха
  https://twitter.com/kafezasabujdane/status/1660291983452020740?cxt=HHwWiICxkeWwxYouAAAA
  https://twitter.com/elenaultras/status/1660304994027831298?cxt=HHwWhICwvY2my4ouAAAA
  . . . https://twitter.com/takeonmenow/status/1660310777998221313

 6. Марк Солонин за супер-пубер Кинжала. На достъпен език дори за малоумнии дончоси. Дето пут.ин арестува трите му конструктора.
  Слава Украине.
  На героите слава.

 7. А бе гнЮфският паразить и неговият ТЪПькачь от Санкть Сталиньградь са си организирали нов путлерастки путлеристки марш на войната , а дИбилната учителница фандъковНаЯ пак се е направила на “МИРьлюбка” , също както при предишния путлеристки марш на 9 май пред МОЧА!!!!
  Тоя път даже не го е и “забранила” в последната секунда!
  Е затова фандъковНаЯ трябва да бъде пратена да преподава на рашистката юная армия в рашисткото посолство, за особени “заслуги” пред сводниците й , а пък може след това да получи “повишение”, като учителница в обетован Сибирь! Оди на донь байХУЙаньЮ ти геЙберасткиЙ, оди на мУтрофановНаЯ , оди на хуйло ти, учительницевая ТРОЙянсКА мУтрьошке!
  А оня путинкантропьски ПОПУЛИСТки паразить – кУпейкинь е искал да “отпразнува” днешния си имен ден с особено гнусна провокация срещу ЕС и Украйна, като е събрал от цялата страна едноклетъчните си лумпени за поредният “празничен” марш на смъртта, точно на именията си ден! По-голяма гавра с основоположника на християнската църква Константин и неговата майка Елена, чието име носи кУпейкинь, едва ли може да измисли дори безклетъчният плазмодий кУпейкинь!
  Но основният “мотив” за кУпейкинь винаги са били деньгите, но от ОПГь-ДАНС и ОПГь-НАП не проследяват откъде идва паразитната рублоядска оффшорна хранилка на кУпейкинь , защото са зависими от поредният си моментен ТЪПькач в резидентската явочна квартира на ДРОНЬдуковь2 – зИльоната фатмашка ТИКВА- реZZиЛдентът лумПен гадень и служебните му проZZт(итуращ)и подлоги и шлюхи от ДРОНЬдуковь1!
  Одите на хуйло си!
  Явно рублоядските примитивни изроди от иZZраждане искат да пребоядисат жълтите павета на сАфия в краZZноцветни павета , като на КЪРВАВАТА краZZная площадь, под краZZните фенери на ТЪПькачите им от Кремль!
  Вместо фандъковНаЯ да ги прати на единственото правилно място за окраZZняване в сАфия- на Драган Цанков ,да пребоядисат кървавочервената пасоль-губернатор и посолството й, ако искат войната на Путлер в Украйна да спре! А в допълнение и да окраZZнят и кървавочервеното капище МОЧА!
  Одите на хуйло си!

  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на хуйло ви!
  ДОЛУ КримскиЙ воениЙ мость, оди на хуйло ти!

 8. Г-н Инджев, излишно много думи употребихте за това неДОНОСЧЕ! Но явно гаф има и аз си го обяснявам със суетата на Лили Иванова. Тя иска всички да и пляскат и поради това не познава вероятно политическата коректност. Аз също харесвам творчеството на Лили (може би съм старомоден) и заради него съм готов да и простя суетата. По-лошо е, ако организаторите на концерта умишлено са сътворили тази нелепа ситуация.

 9. Екипът на Лили Иванова, от идиоти ли се състои? Каква би била причината да поканят това нищожество Митрофанова?

 10. Лили, родителите ми я боготворяха, аз винаги съм я харесвал има стандартното поведение на ПРИМАДОНА.

 11. От доносчо не очаквам нищо сносно, но ивáнова окончателно ми падна в очите. Точно тя, която е безспорно певица Nr.1 у нас, да се навежда под прав ъгъл пред целокупната мафия… Ho каквато “държавата”, такъв и културният й “елит”…

 12. симпатизант/ка на ДСБ,

  тоZи “бутиков” концерт много напомня на оня рожден ден на главния мултак през виденовата зима – може да се окаже перфиден шантаж с единственото нещо, с което на тази възраст, железен характер и отдаденост на сцената, могат да постигнат нещо – прекалено видима е многоходовката в целия сценарий – но турнето й продължава и има невероятна възможност да остане “голямата лили” … последната дума е нейна

 13. Не се учудвам от Иванова,спомням си,че беше Такова….

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.