На истинския ни национален празник 24 май пак заплашват мен и семейството ми с убийство

 

 

 

 

 

Днес е 24 май, най-спонтанно празнувания от българите ден, осъзнат като общобългарски без да има статут на национален празник. За разлика от рождения ден на руския император 3 март, наложен от рашизма у нас като национален празник в замяна на амортизирания съветски 9 септември, денят на буквите ни е всепризнат от всички нас.

Една разходка из София днес отново ме убеди в спонтанността, за която споменах по-горе. Столицата е пременена не с лозунги, знамена и транспаранти, а с пременените си празнично пешеходци-особено децата. Никой никого не е “изкарвал под строй”. Цели семейства дефилират празнично и без да бъдат “организирани”.

За съжаление не мога да си позволя да премълча, че отново съм “поздравен” със закана да бъда убит заедно със семейството ми. Поводът е моя публикация във връзка с рашистката агресия, събудила за поред път и персонално адресираната кръвожадност на потенциалните ми(ни) убийци.

 

 

 

 

По някакво съвпадение вчера ми се обадиха от Върховната касационна прокуратура във връзка с оповестеното от Мартин Гочев от Варна намерение да изнасили децта ми, да ме осакати и ликвидира ( по същите рашистки подбуди). По този начин разбрах, че заканата му е достигнала до съответното ниво в прокуратурата.

Като средство за самозащита препоръчвам на поредния желаещ да убива семейството ми и да ме коли, който ми препоръчва да се оглеждам (защото ще ме заколи, т.е. да живея в страх) да се ослушва за позвъняване. Върви по стъпките на Мартин Гочев, който ми се закани на 3 март. 

Мартин Гочев от Варна иска от любов към Русия да изнасили децата ми, да ме осакати и да ме ЛИКВИДИРА

8 мнения за “На истинския ни национален празник 24 май пак заплашват мен и семейството ми с убийство”

 1. По-горещият от ада дори е тунинговал специален мейл адрес за посланията. 🙂

 2. Възможно е да има промяна в отношението на прокуратурата към гнусните заплахи – покаялия се грешник Гешев е много по-ценен от прекаления светец, който и Байдън не е драг. Авторът на блога нееднократно е отговарял и се е защитавал именно по този начин на “претоплените” атаки в стил “принадлежност” към службите за сигурност. Ето нелимитативен списък на успехите на Гешев, след като сложи републиканската вратовръзка и бутонелите на демократите:

  – имаме правителство – с втория мандат, без руската партия ДПС, и руската издънка на ДПС – ИТН. Без querying партията БСП – да ме прощава джендър-войнолюбката Нинова;

  – правителството ще е на практика изцяло на ПП ДБ, с Габриел за вицепремиер и двама трима експерти от ГЕРБ – представям си Томислав Дончев;

  – ще имаме бюджет. Бюджетът ще се пълни от икономиката, която пак ще бъде поставена вероятно пак на военни релси, както през първата половина на 2022 г. – просто ще паднат табутата за износ на муниции;

  – пътна карта за влизане в еврозоната и Шенген. Напук на копейкаджиите, на които пожелавам да отидат в Узбекистан, където все още има жителство и не можеш да отидеш в съседния град ей така. А скоро “зле живеещите след присъединяването към ЕС българи” ще ходят без никакви проверки и само с лична карта до Лисабон.

  – преписките за къщата в Барселона и пачките по 500 евро от дубаеца ще бъдат реанимирани и използвани за евроатлантически илач;

  – този който подарява кучета ще бъде въдворен от “кучия син” Гешев, който обаче е “наш кучи син” по Рузвелт.

  Затова и ДПС креатурите във ВСС бързат с процедурите. Но време няма. Вчера зелени човечета с танк, купен на търг, влязоха в Белгородската народна република – колона с военна техника, влизаща в Русия? Само година след кадрите на атаката на гранични пунктове с танкове, пълни с парадни униформи за след три дни? Звучи нереално.

  Затова пишещите заплахите тролове нека имат едно наум, че службите могат да ги намерят и измъкнат от дупките за 24 часа. Честит национален празник на всички – 24-ти май.

 3. IVO Ivoooooo ti koii si—grazdanin na E.S. ako beshe sokol. shishi, tolup kashopishkov kasket vse veliki lichnosti za tiah N.C.Ohrana—policiata ohraniava mafiata a ne grazdanite.

 4. Информация за IP адреса, който е един и същ при двата меила с псувни и заплахи:
  ===
  $ whois 151.251.246.95
  % IANA WHOIS server
  % for more information on IANA, visit http://www.iana.org
  % This query returned 1 object

  refer: whois.ripe.net

  inetnum: 151.0.0.0 – 151.255.255.255
  organisation: Administered by RIPE NCC
  status: LEGACY

  whois: whois.ripe.net

  changed: 1993-05
  source: IANA

  # whois.ripe.net

  inetnum: 151.251.244.0 – 151.251.247.255
  netname: A1BG-Mobile_Subscribers
  descr: A1 Bulgaria EAD
  country: BG
  admin-c: SSS126-RIPE
  tech-c: SSS126-RIPE
  status: ASSIGNED PA
  mnt-by: AS13124-MNT
  created: 2017-10-06T10:42:39Z
  last-modified: 2018-07-18T11:47:55Z
  source: RIPE

  person: Stoyan Stoyanov
  org: ORG-IL1-RIPE
  address: Bulgaria, Sofia, 1 Kukush street, area Ilinden, building M7 # 1 Kukush street, M7
  mnt-by: AS13124-MNT
  phone: +359 88220
  nic-hdl: SSS126-RIPE
  created: 2008-10-29T08:24:20Z
  last-modified: 2022-01-11T06:27:12Z
  source: RIPE # Filtered

  ===

  Мрежата е на А1 и изглежда се използва за мобилни абонати. Името и контактната информация по-долу са на отговорното лице в организацията, която разполага с всички тези IP адреси. Това значи за евентуални разследващи, че комбинацията от време на изпращане на мейла и адреса може да разкрие кой точно абонат е изпратил заплахите.

 5. Както и подозирах единият имейл адрес дори не е регистриран към момента на писане на този коментар, а е просто така измислен.
  Информацията в предното съобщение е на административен контакт на оператора, Кукуш 1 е техен служебен адрес.
  Няма как и не би трябвало лична информация на абонат на оператор да бъде публично достъпна. В противен случай бихме имали нещо като старите хартиени указатели с име, адрес, тел. на всеки с когото комуникираме.

 6. Към Стефан

  Това се опитах и аз да кажа в края на поста си. За да се разбере кой е анонимника, е необходимо да се започне следствие, което да призове А1 да даде информация, която да локализира и уличи.

 7. Когато нямаш с какво друго да се занимаваш в най-светлия български празничен ден, освен да заплашваш хора, си просто иZрод – т.е. типичен съпартийник на костя копейкин & доносчо ганэв. За такива само сигнали към полицията и – с надеждата, че скоро ще има държава, – дълъг престой при бай Ставри.

 8. Как е вызможно да има такива хора и да постъпват така. Господин Инджев, вие сте толкова светла личност. Продължавайте да дерзаете в същия дух.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.