Цончо Хулиганев

Обърнахте ли внимание на  биография на Цончо Ганев в Уикипедия, където всяка публична личност се стреми да се представи колкото е възможно по-представително?

Доносчо Ганев е доказан лъжец: посланикът на САЩ не е бил на 19 май в Народния театър в София

Аз обърнах. Видях, че на практика този дошъл от нищото в “голямата” политика човечец няма биография. Пише само, че е бил предприемач.

Предприемачът Доносчо Ганев, както го нарекох заради злополучния му донос кой какво бил казал и кой след кого е вървял ( например след амариканския посланик, който, доказано, не беше на концерта) на 19 май на концерта на Лили Иванова в Народния театър, напоследък предприема специални усилия да блесне с екскремизъм. Хилеше се демонстративно начело на шпицкомандата, която омаза с червена боя представителството на ЕС в София, докато неговият фюрер стоеше настрана и дори се извръщаше с гръб, когато види насочена камера.

Днес предприемачът предприе още една хулиганска (по)стъпка в утвърждаваните си като водещ хулиган в бандата: буквално се изплю срещу друг депутат (Божанков).

Цончо Хулиганев!

 

23 мнения за “Цончо Хулиганев”

 1. Забранената любов макар и продължителна изнервя участниците в нея а не ги дарява с благодат.
  А можеше да се разкрият и да им олекне.

 2. цг барабар с Копейкин са БОКЛУЦИ по сите азимути. ДГД=ПНХ!

  В парламента има живот. Каквото и да ознава това за другите. За мен види му се края на Моделът КОЙ.
  Явор Божанков Президент!
  Манол Пейков Вицепрезидент!
  Много мина, мъничко остана.

 3. Специален поздрав за “героите” на деня.😀

 4. Аз си спомням когато Украинците изгониха Коzе от държавата си като руска проститутка а той плака по медиите, че някой го издал.
  Кой да те издаде бе Коze??? Даже врабчетата знаят, колко ти е тарифата.
  Ррррррадев и той хукнал да прави България на Беларус. Таваришч, нещо си прекалил с водката!!! България няма да стане Беларус, нито ти ще станеш Лукав.шенко. От вас и чорба за свинете не става. Трябва да ви облекат в пижами с надпис рублофилски идиот и да ви сложат да метете тора на животните в зоопарка.

 5. Копейките се самозабравиха, защото се радват на изключителна милиционерска толерантност от МВР.
  Милиционерите допуснаха манифестация на 09.05.2023г. на безсрамен полк в София, в нарушение на забраната на кмета на София.
  Милиционерите допуснаха копейките да хвърлят червена боя по сградата на ЕС в София.
  Уведомявам милиционерите, че България е член и част от ЕС. Следователно копейките са хвърляли червена боя срещу България.
  Милиционерите се борят за званието руски еничери в България.

 6. Мечтая си цонча да наплюе напр. Ица Хазарта (който в едно друго време бе в детския отбор по бокс на някогашния “Академик”) След това с кеф ще гледам как хвърчат зъби и гюзлюци. Ех, мечти…

 7. Към Европейската Коалиция ПП ДБ

  Дръжте здраво фронта! Мислете само за Европейска България! Иде Денят, когато всеки от нас трябва да отговори пред себе си: Готови ли сме да дадем най-милото за нея?

  Денят иде!
  През това време хиляди украински Герои пазят И нас с кръвта си и Живота си!

 8. Ей сега гледам емисията в 15.00 по Евронюз.

  Другарката Ниновна казва: “Плюха се!” А НЕ ЦОНЧО НАПЛЮ ЯВОР БОЖАНКОВ!

  Такива са МАНИПУЛАЦИИТЕ! 22 години им търпим всички манипулациите и мръсотиите!
  А по другите “медии” нагъZZени директно към кремъл, изобщо не съм си правил и труда да гледам как е отразен днешния брутален абордаж от страна на копейките срещу Парламента и демокрацията!

 9. Тоя е комплексиран детински лумпен , въздух под парвенюшко налягане , “напомпан” от ТЪПькачите си , които обслужва за да получи малко деньги от тях в копанята, и “признанието” им за “старанието” му да бъде тяхната “елитна” проZZт(итуиращ)а шлюха! Оди на бай ти кУпейкинь Санкть-СталиньградьскиЙ , оди хуйло ви , дИбильни БЛЯДове !!!
  И да Божанков може да бъде бизнесмен, но тоя ганЮфски ТЪПирь не става за нищо друго освен за доживотен паразитен лъжец и генетичен популистки крадець(ВОРь)!

 10. Справка в Търговския регистър показва, че предприемач с такива имена /Цончо Томов Ганев/ в Република България не съществува: https://portal.registryagency.bg/CR/Reports/VerificationPersonOrg?count=2&includeHistory=false&name=%D0%A6%D0%BE%D0%BD%D1%87%D0%BE%20%D0%93%D0%B0%D0%BD%D0%B5%D0%B2&page=1&pageSize=25&selectedSearchFilter=0

  Вероятно е “предприемач” в други страни, вероятно където плащат с копейки.

 11. Към Христо Христов:

  Като профил в това отношение прилича на онези злополучни руzки отровители на сем. Скрипал, които бяха наказани от Путлер да се явят с физиономиите си по официалната телевизия и да се гърчат с безумни обяснения кои са и как били просто като туристи в Солсбъри да разглеждат катедралата.
  Само че Цончо Хулиганев тук няма кой да го накаже-разиграва си троянския кон както си иска.
  На такива екземпляри им се губят години от официалните биографии.
  Дребен детайл: Цончо Хулиганев сложи очилца, за да изглежда по-учен, една като депутат. Преди се явяваше на сборищата без този аксесоар ( имам го на снимка от нападението на Ал. Йорданов в Добрич в Библиотеката, повторяйки бандитската си акция, в която обаче в моя случай се провалиха в началото на март 2019 г. и не успяха да ме откажат да си представя книгата).

 12. И точно следобеда в днешния ден, когато фашиzzоидите от иzzраждане направиха атентат срещу парламентарната ни демокрация, наш’те “приятели” от фактор пускат мненията на Ухото (Апартамента) и Пепи Белото, които на практика атакуват Европейската Коалиция! Поставяйки ги на едно ниво с фашизоидите, сиреч вижте ги, ЕДНАКВО ВИНОВНИ СА!

  Ето това СЪЩО е перфидна, хибридна манипулация в изгода на Кремъл!
  Оня ден либералец говореше за руските психологически операции…ЕТО ви, “либералецо”, НАГЛЕДЕН ПРИМЕР!

 13. tova pokazva domashnoto vazpitane parvite 7g a tia koito glasuvat za tiah sa sashtite—- drugo ne umeiat //// ima kucheta 100 pati po vazpitane ot pliuvalni kashpishkovci

 14. Щом Доносчо Га(ме)н_ев и КоZтя -ситнтото на рублата – им избива пяна заради евентуално проевропейско правителство -аз съм ЗА!

 15. По бтв в новините 19-00 пак същото внушение “Депутатите се ПЛЮХА” (Ризова)!
  Всички ясно видяха, че плювач е само Цончо Гаменчето!

  Така върви МАНИПУЛАЦИЯТА!

 16. Извинете ме за силните думи, но вече ще сравня Явор Божанков с най-скъпия ни български идеал- Васил Левски.Той е апостолът на Днешния ден. Успех за него и за България срещу руската чума!

 17. До г-н Стефанов

  Гледах няколко пъти днешното изказване на Явор Божанков от трибуната.
  Той, Чвор, НЕ ТРЕПНА когато глутницата оzzверели путлеристи наскача върху него! НЕ ТРЕПНА! Нито лицето му (гледаше ПРАВО В ОЧИТЕ нападащата го хиена), нито тялото му!

  БРАВО, ЯВОРЕ! Достоен Българин!

 18. Той, Явор, НЕ ТРЕПНА когато глутницата оzzверели путлеристи наскача върху него! НЕ ТРЕПНА! Нито лицето му (гледаше ПРАВО В ОЧИТЕ нападащата го хиена), нито тялото му!

  БРАВО, ЯВОРЕ! Достоен Българин!

 19. Българин💛💙,

  колко хора забелязват манпулациите , например
  – еднаквите заглавия по всички новинарски сайтове:”Борисов: ПП искат сами да си носят отговорност с политически лица, *ние с ДБ* отговаряме на техните* искания”
  – или “приятелския огън” на двете г-жи при Дремджиев, които явно не бяха слушали НЕзаконния запис на ДС-радулов и Поптодорова насосваше “неохотата и смесени чувства”, “начина им на мислене” на ПП, как “едва ли не с магическа пръчка да преобърнат държавата”, а за доценткатазанкина било “нелицеприятно момчешко говорене и много, много обиди към много, много институции и членове” , а се вайка , че на бълг.избирател не е лесно да се ориентира – нали затова коментира и го насочва …
  https://twitter.com/nickisix/status/1663202534075367426/photo/1
  – Божанков е биткаджия, но се е научил да “не трепва” покрай изцепките на нинова и компания в БСП и НЕ ТРЕПНА, когато гербаджията му изключи микрофона(!?) и той не дочете декларацията … за драгия зрител останаха плюнките и огледалните изявления на копейките и рубльов
  https://twitter.com/dimovata/status/1664309165236404231?cxt=HHwWjoC-5cWX6JguAAAA

 20. Да, мисля че при Дремджиев гостуват и доста странни мнения…Може да цели по-широката аудитория? Но определено ще объркат някого.


 21. 02.06.2023 в 01:41

  Много точно и вярно го казва Христо Петров!
  Със 64 депутата, почти без медии, толкова! Който разбрал, разбрал!

 22. След като Нинова даде квалификации на участниците от конфликта в НС, като не видях някой да възрази от двете страни, е добре да продължи и с другите групи вътре, включително и своята. Ако всички одобрят имената това може да раздвижи избирателната активност, заради което вярвам направи това предизборно изказване.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.