България зачена правителство за 9 месеца, за ужас на двуглавия руzки ор(у)ел

За ужас на двуглавия руzки ор(у)ел България зачена правителство. 

Ще е бременна с него 9 месеца. 

Реват ревнивите оруеловци. 

Патриотите си бършат сополите с българското знаме. 

Протестиращите срещу този провал на рашизма, макар и явно инструктирани да не се издават и да не анатемосват чрез руzкото знаме, не могат да се сдържат да си покажат двуглавието.

11 мнения за “България зачена правителство за 9 месеца, за ужас на двуглавия руzки ор(у)ел”

 1. Иво, във в-к Уикенд- последния брой май беше, пише, че съпругата на Копейкин получавала пари от фондацията на Сорос като уж някакви лекции изнасяла някъде, виж статията. Това нали означава, че цялото семейство Копейкини СА ДВОЙНИ АГЕНТИ?! Я спретни една статия по този въпрос да умре на мъка!

 2. Това че Орбан се харесва на по-голям процент от българите, отколкото от унгарците, е обяснимо (чуждата кокошка – пратка). Това че Путин се харесва на 30% от българите, сигурно също е обяснимо, но е много гадно. Представяте ли си, 30% от един организъм да не работят (а какво остава да работят срещу него)? Все едно да ти липсват три пръста, десет зъба, да не си чел три от десетте тома на Достоевски, само веднъж да си гласувал за Радев (преди да си прозрял колко е гаден) … Не че е фатално. И така може да се живее, да се твори, дори да се правят велики дела. Но колко повече усилие е необходимо… Та и ние, като общество, има да влачим тия 10% в Шенген, еврозоната, към правовата държава…
  Добре че ВСУ ни помага….
  Ще ги пишем за тройни освободители (Южната армия на Руската империя, Трети украински фронт и сега Жидо-Бандеровската гробокопачка на рашизма) и ще им простим безобразията на Светослав Киевски.

 3. Българският “Джордж Оруел” със зелените чорапчета: Войната (на Русия) е мир! Свободата (от Русия) е робство! Невежеството (на русофилите) е сила!… Служебното му правителство защитава “българския интерес” (на Русия) а той работи за “националното обединение” като постоянно насъсква българите едни срещу други, изпълнен с “респект и благоговение” пред българските светини и традиции, днес клепоухият резидент напусна тържественото заседание в НС, точно когато звучеше националният химн на България и новите български министри произнасяха клетвата си да действат винаги в интерес на българския народ.
  Няма съмнение, че клепоухият резидент със зелените чорапчета НЕ е български президент, защото е руски! Какъв да е ? Нали Решетников ни го избра!

 4. Най-слабата реч на Костадинов от месеци наред, изнесена от трибуната на Народното събрание. Търсещ ефекта на последно изказалия се, просто сътвори едно голямо нищо, нищо. Като самия него.
  За сополанковците от снимковия репортаж – нямам думи. Убедена съм, че за тях знаме, герб и химн са “неща”, изпразнени от съдържание. Нищо, че всички те /без сополанковците, естествено/, ведно с държавния печат /туй пък що чудо ще да е/ са регламентирани и защититени от законите и Конституцията на страната.
  Не мога да не споделя, че сърцето ми плаче за наводнените райони в Херсон. Тази война не я понасям и я отхвърлям с цялото си същество.

 5. Двуглавия Психопат… Рашките са толкова зле, че не могат да различат танк от комбайн на камерите на хеликоптерите си. Оня ден ударили голям комбайн, мислейки го за легендарния Леопард 2.
  А светът вече мисли, как да се оттърве от полудялото Джудже.

  https://youtu.be/WCGYOf9EKyc

  В тялото му живее дух, контролиран от тъмни сили. Колкото по-бързо светът прогледне какво е путин, толкова по-безопасно и бързо ще се оттърве от това нещастие. Донякъде беше укротен и това спаси света от тотално Разрушение и Смърт но все още е много опасен.

  Колкото до нашите идиоти, дето сега се Репчат в Парламента и го играят на много честни, много големи родолюбци и т.н. като другаря Радев, Славчо (с подглед на купонясвал до ранни зори наркоман), Корнелийка (облякла се в черно като за погребение), Коzето (маймунка джавкаща под чужд флаг) и т.н. възродени съветстки партизани, бързо ще угаснат, защото светят с отразена от пожарите на войната, светлина.

 6. Адв. ПЕТЪР СЛАВОВ с предложения към парламент и правителство
  As soon as possible
  1) Спиране на тържественото осветление на остатъците от комунистическия герб на #ссср на фасадата на БГ Парламента и поставяне там на Държавния герб на РБ!
  2) Демонтаж и преместване на #МОЧА в музея на #соца (приложено в линк проекторешение на 49то НС за това);
  3) Изясняване изпълнението от радевия служебен военен министър на решението на 48то НС за военна подкрепа на Украйна и при нарушение – процедура #импийчмънт!

  https://www.facebook.com/adv.Petar.Slavov/posts/pfbid02VELBvKZEgVqKZfhaWnty9jj1KN51UqzdvLBEKD2VzJAKTsPVyDCtb5QpaKaqx3erl

 7. Президентът излязъл на по химна. Дано знаете израза, че ме е гад да Ви обяснявам.

 8. Г-н Инджев, за съжаление, това, което искам да кажа, не е свързано с написаното от Вас. Но е болезнено актуално. Вие сте близко до моя набор, Вие сте наясно, но младите – не.
  По повод разрушаването на язовир Нова Каховка в Украйна ще кажа, че още в годините на най-гнусния социализъм у нас се замислиха, какво би станало, ако бъде взривена стената на язовир Искър. Начертани бяха маршрутите, по които би преминала приливната вълна, определено беше кои софийски квартали ще бъдат разрушени и колко биха били жертвите спрямо онези години. Единственото, което би ни осигурило относително спокойствие е добре въоръжена, модерна армия. Както се казва – спасението на давещите се е в ръцете на самите давещи се. Поговорката съдържа много ирония спрямо написаното по-горе.

 9. Още първия месец трябва да бъдат премахнати всички пръти сложени в колелата на българската каруца. Иначе ще си останем в блатото и от бебето и седмаче няма да излезе а андрешковците пак ще яхнат коня!

 10. Сега е моментът да се действа и направи една коалиция за импийчмънт на Радев! Това е най – важната задача пред България с оглед международната обстановка. В Украйна предстои контраофанзива. При нея се очакват остри и отчаяни действия от страна на Русия. НАТО форсират приемането на Швеция и бързо увеличават групите си в Източна Европа. Русия притиска Сърбия да нападне Косово и анексира Сръбска Крайна в Босна. Ситуацията може да се промени светкавично! България не може и минута да остане с този главнокомандващ – руски агент и висшите офицери в силовите служби, с които се е обградил – също руски агенти. Може да се изгради една коалиция за свалянето му, която да включва и БСП! При това още е топъл с гафовете и престъпленията, които извърши. Нямаме време!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.