копейкин се държи като Пригожин в навечерието на метежа

Фюрэра се развихря. Вече зове България и човечеството да бъдат спасени като бъде унищожена  “една озверяла античовешка сган, жадуваща кръв и мечтаеща за войни ( “войнолюбци” по Румен Радев -бел. ИИ).

“Сега, разбира се, са разочаровани, но само няколко часа бяха достатъчни, за да се види какво представляват те – една озверяла античовешка сган, жадуваща кръв и мечтаеща за войни и насилие. Ето защо дълг на всеки един нормален гражданин е да направи всичко по силите си, за да може тази уродлива измет да бъде унищожена – за доброто не само на България, но и на човечеството”

“Тя никога не е толкова слаба, колкото се иска на враговете и, и никога не е толкова силна, колкото и се иска на нея самата. Ето защо ще спечели войната в Украйна, но пак поради тази причина няма да го стори лесно и бързо.”

Абсолютен лъжец. Никой демократ на света не се възхити на главорезите на Пригожин. Може и да е имало изключения сред неразбиращите какво става. Фюрерът отново използва изключенията, за да следва правилото си да набеждава вкупом. 

Запомнете прогнозата му Путлер да спечели войната. Скоро ще трябва да му бъде припомнена.

Противопоставянето на фюрера все така се случва само на персонално ниво, доколкото мъмренето, което днес получи от премиера Денков, изобщо не може да бъде окачествено като реална съпротива от страна най-овластения по конституция човек в държавата. 

Този път няма да припомням отново, че методите му да заплашва и да се опитва да запушва усти бяха упаржение също така персонално срещу моя милост през 2019 . в Добрич. Не последва нищо след опитите на копоите на копойкин да ме линчуват ( “разкъсат”, според радостното наблюдение на рашисткия в. “Труд”).

Безнаказаното разпространяване от негова страна на призиви за “унищожение” на онази част от българите, която мрази като “уродлива измет”, е углавно престъплание, отличаваща се с особено дързост. Липсата на институционална реакция пък е най-малко поощряващо съучастие.

Знам, че не отбелязвам нищо ново ( освен ескалацията на наглостта на фюрера), но смятам за важно да бъдат подсещани пасивните ни служби да спрат да окуражават истерията на българския еквивалент на Пригожин. Направиха го като не реагираха на заканата му да призове метежници да нахлуят в парламента и да попречат да бъде съставено правителство. Сега отново мълчат, сякаш не знаят, че подбуждането към насилие ( по всякакви причини) е опасно деяние, на което трябва да бъде противопоставена силата на държавата.

НА СНИМКАТА: Фюрерът е гол, но и Пригожин изглежда нелепо…

 

 

21 мнения за “копейкин се държи като Пригожин в навечерието на метежа”

 1. – Веселин Дремджиев по повод изцепката на копейкин :”Родната демократична общност”, подкрепяща Украйна, трябва да бъде унищожена…”:
  ” ✒️ #Костадинов прави всичко възможно, #Възраждане да бъде забранена както “Златна зора” в #Гърция. И той да бъде в ролята на герой, за да вдигне рейтинга си, който вече загуби динамика и така ще продължава.
  Но т.нар. #Копейкин не може да предложи нищо друго освен пропутинска истерия и черноблузи агитки. Върви по пътя на Сидеров – “вождът под пластмасовата маса”. Има разлика – днес светът е различен. #Зеленски отвън и #Пригожин отвътре показаха, че #Русия не е това, което пропагандата й твърдеше. Затова т.нар. Копейкин иска да изпревари разпада и с верноподаническа декларация да трупа точки във всякакъв смисъл – ако може поне пред Митрофанова.
  Все пак е добре, ако иска да не бъде поредната еднодневка като Бареков, Сидеров, Янев и т.н., а да се задържи политически като льо Пен – до вземе частни уроци в Париж, не в Москва. Работата не става с агитки и крясъци… ”
  – Radoslav Bimbalov: Мисля си, че вече не трябва да оставяме тези да ни надвикват. Да отвръщаме глава с погнуса не помага.
  Трябва да има масов отпор на тази омраза. Пишете, коментирайте под постовете на кремълските рупори. Иначе вредата им ще става все по-голяма.
  Ето, аз започнах – https://www.facebook.com/photo/?fbid=10230810625513954&set=a.10200863238287990
  – ние … https://www.peticiq.com/405236?utm_source=twitter
  https://www.segabg.com/sites/default/files/_sega/styles/touche_sega-max960-nocrop-always-watermark/public/comix/06-23-2023.jpg.webp

 2. Мисля, че умишлено го прави за да му искат имунитета или да го арестуват. Затова не използва персонално никого, защото може да го съди. Трябва тъй наречените нац. медии да го игнорират но след като мафията плаща, соня момч… защитава убийци ще го слушаме.

 3. кУпейкинь вижда , че дори бандита Пригожинь напуска любимият му корабь-матушка “Путаникь” , който се сблъска челно с украинският айсберг!
  И затова е в режим – потопление ! За да продължи “плуването” в подводен стил, ама без акваланг и шнорхель , с изключително бързо достигане на дъното на мАсква-река! Направо с гиперзвуковая скорость, като падводниЙ кинжаль! Одите на хуйло си!
  И защо въобще трябва да обръщаме на поредната проZZт(итуращ)а шлюха на популиската мутра-фараонь бокоТИКВАТА и на ТЪПькачЪТ му дИбильян прасееФскиЙ?!?
  кУпейкинь дори не може да стигне “нивото” на другите предшестващи го патреотопитеци на ченгесарската мафия , като – агенть Гоцье от ОКЗНИ, ж.ганЮчевь, б.боневь, РЗСь, батко му ()ОЛЕН ()ИДЕРовь , бардакOFFь , бай ви ванЮ каракачаньскиЙ и жамбаскиЙ от МВРОь, …….и сега ченгесарската мафия, по заповед на пасоль-губернатора мУтрофановНаЯ, монтира “новиЯТ” путлериотопитекь – СанктьСталиньградьската (ФА)шизофренична мулипартийна шлюха – психопатьриота кУпейкинь и неговата купена ПОПУЛИСТка параZZитна шайка иZZраждане!
  Одите на хуйло ви!
  кУпейкинь е на постоянно повикване от сводниците му бокоТИКВАТА и дИбильян прасееФскиЙ, както бяха и предишните им путлериотски “партийни” “проекти”, които финансираха от корупционните милиарди в оффшорките им! Одите на хуйло ви !
  Психопатските шлюхи генетично верват , че са “арийски” хиперхерои, а всъщност са само параZZитни ПОПУЛИСТки большевишки нацисти подчинени на бандитските им гасудари, които финансират параZZитното им “превъзходство” над либерастките “унтерменшени”!

  Долу МОЧИ-те,одите на хуйло си!

 4. Какъв “метеж”, какви 5 лева!

  Полина и Ксения

  Дъщерята на Пригожин – милиардерката Полина, се търкаля пияна на пода в хотелска стая в Дубай…

  Дъщерята на Шойгу-милиардерката Ксения, също се забавлява в Дубай!

  Преди това, заедно са се забавлявали в Швейцария!

  “Крушите не падат по далече от дърветата си”

  Още ли някой вярва на “пуч”-пърформънса на бандита Пригожин и фашиста Путлер?

  ,,Предай нататък…
  АЗ ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ и цивилизованият ЕС!

  Нашите приятели,
  могъщите САЩ и непобедимият НАТО
  са гарант за свободата ни!

  Просперитетът ни зависи
  единствено от нас!

 5. П.П. Все пак ще добавя и още някои “изявени” ПОПУЛИСТки путлериотарски проZZт(итуиращ)и шлюхи на деРмократските им задкулисни ченгесарски “масони” , като всичките “различни” олигархичните “партии” на магнитският бизмесмемь ковачки , също и на другият магнитски бизмесмемь Черепа, и третият ПОПУЛИСТки бизмесмемь- СанктьСталиньградьският бизмесмемь бай ви ганЮ маГарешкиЙ, …….и……..и да не забравим и за ПОПУЛИСТкият фатмашки “маZZонь” – зИльоната гнусна ПРЕСТЪПНА превратаджийска путлерастка ТИКВА реZZиЛдентът лумПен гадень и ченгесарските му секретарки от ДРОНЬдуковь2!
  Одите на хуйло ви!
  Специално внимание “заслужават” и ПОПУЛИСТката ПИРАМИДА на герберастката шайка и “партийният” ултраПОПУЛИСТки фараонь – бокоТИКВАТА, наследник на 800-дневният ПОПУЛИСТки монархосоциалисть Кобурга!

 6. Наскоро копейката беше една от овцете в рашисткото стадо, което получи инструктаж в руското посолство от овчаря Митрофанова.
  Копейката изпълнява старателно медийна задача, за да мине незабелязано поредния взрив на склад за боеприпаси в Карнобат.
  ДАНС продължава да търси предатели на руските геостратечиски интереси, приели френското предложение за присъединяване на Албания и РСМ към ЕС.

 7. – frog под водещото заглавие: “Надигат се гласове, че нашето бъдеще било с Русия” и под миловидното личице на “университетски преподавател по руска история” със захранката, че “чисто по славянски … съюзността между русия и беларус са укрепнали” и “елитът(!) се е сплотил около путин”, защото “криминалното му съзнание” изиграло “талантливия дезинформатор(!)” пригожин …
  и “неизкушен” коментар:”За съзнанието на Путин не казва нищо-идеята “Вагнер” да стои в Беларус не е особено комфортна нито за Украйна, нито за Полша”, отбеляза специалистът.-а колко е комфортна за жителите на Беларус-тази женица сигурно си е бродирала Z някъде 🎯
  – frog успешно ни захранва с копейкин и сачева – образчетата им бяха на всяка тяхна страница по време на “борисов 2″ , напр. frog/novini/sacheva-pred-frog-borisov-kaje-kakvo-svarzva-moskov.html или frog/kostadin-kostadinov-vnesohme-ostavkata-borisov-pravitelstvoto-vredno-prodajno.html
  – към днешния коментар на Огнян Стефанов,”Особености на руските въстания: Милиарди и кръв, алкохол и разврат” и коментар на един израелски офицер, историк за “загубата на суверенитет ” … ВСЁ ПОШЛО НЕ ПО ПЛАНУ

 8. На синьокожоту “фюрЭр из Варнъй” вече да му викаме Пилето (видно от снимките, да не се бърка с големия Шумахер, който си извоюва прякора заради светкавичните финтове на добри позиции в “дупките”, подобно бягащо пиле), май. Но костята още “ногу ярмъ” трябва да изкълве, докле стане достоен за етикета “готвач на Буда РАПОНЯ”. Макар да заляга здраво и прави ред полезни за Буда финтове като “златен пръст”, липсва му размаха. Може би и доверието. Па и акъла. Докато Готвачът, след 24-часовото театро, наричано от РъБъ червено-кафяви, лилави и розови анализатори “метеж”, вече е гуден в Беларус. Където няма да пие “беленкая” и да мези с галушки. И няма само да е преторианец с 25,000 ветеран-главорези на тракториста Лукашенко. Не, ще е гаранция за путлеровия контрол над тактическите ЯО и плашило как тея ТЯО могат внезапно да бъдат заграбени. И употребени. Срещу Украйна или друга страна. Бункерният блатник вярва, че гениално пак е измамил “тъпите гейропейци”. Дали е забравил предупреждението на президента Байдън, че дори посягане към ТЯО ще бъде наказано с бой през лапи, от който блатните павиани няма ни как да се скрият, ни да се съвземат? Чакам да видя…

 9. Непрекъснато определяте копейкин като фашист , но на мен повече ми прилича на болшевик. Все пак този майкопродавец трябва да знае ,че червената армия не е на Дунава.

 10. УЖАС!
  За фашизоидните рублояди изрожденци!

  1 Турска лира равно на
  0,069 Български лев
  26.06, 13:18 ч.

  1 Руска рубла равно на
  0,021 Български лев
  26.06, 13:21 ч.

  Или турската лира е над три пъти
  по-конвертируема от руската рубла!

  РСФР на фашиста Путлер
  върви към
  СССР на комуниста Горбачов!
  Към разпад!

 11. Към よ:

  Въпросната Дарина Григорова вдъхновено лъжеше, че Зеленски е избягал и изоставил народа си. И други лъжи сипеше…Такива, като нея, сега се съвземат от ужаса да не се случи нещо лошо на техния цар Путлер. След като си бяха глътнали езика за кратко, пак изпълзяват да мажат.

  https://ivo.bg/2022/08/02/спомен-за-телевизионните-лъжи-на-чети/

 12. Наскоро стана дума за жаби в блога, та в този стил за варненския възрод може да се каже – видяла жабата, че подковават коня, и тя вдигнала крак.

 13. Иска ми се, да кажа нещо обидно за Костадин Костадинов, но нищо не се получава в ума ми. Провокирах го този ум, мозък, глава и пак нищо. За това нека не спираме да говорим, за това ходещо недоразумение. То може и продължава, да нанася вреди на България.

  Разбирам Ви господин Инджев, защото знам какво е усещането да се сблъскаш, с подобни същества. Смели са вкупом… нищо по-вече.

  Иска ми се, да кажа нещо обидно и за Самосменилия си фамилията, но пак не се получава. Явно нещо в главата ми не е наред. Може би защото, никой от спускащите нареждания не му пука или не разбира, дали Самосменилия си фамилията иска да е “автомобил” или река? Но пък има СЕМ. Може да го “излекуват”?

  Иска ми се, да кажа нещо обидно и за Румен Радев – Резидент и Илияна Йотова – Резидент наследник, но те вече достатъчно ни опозориха пред света. Отбора им включва и Корнелия Нинова, Георги Първанов…. и други знайни войни в служба на Вражеска държава.

 14. Да припомним на проруZZкият уж българин,дето си сменил фамилията от георгиев на волгин, няколко члена от Българската Конституция…да чете и костя копейкин,бялата златка,ниновная,зелените чорапи гадев/р.янев..и така:

  Чл. 44. (2) Забраняват се организации, чиято дейност е насочена срещу суверенитета, териториалната цялост на страната и единството на нацията, към разпалване на расова, национална, етническа или религиозна вражда, към нарушаване на правата и свободите на гражданите, както и организации, които създават тайни или военизирани структури, или се стремят да постигнат целите си чрез насилие.

  Чл. 39.(1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово – писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.

  (2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността”.

  Чл. 419а. (Нов – ДВ, бр. 33 от 2011 г., в сила от 27.05.2011 г.) (1) Който по какъвто и да е начин оправдава, отрича или грубо омаловажава извършено престъпление против мира и човечеството и с това създаде опасност да се упражни насилие или да се създаде омраза срещу отделни лица или групи от хора, обединени по раса, цвят на кожата, религия, произход, национална или етническа принадлежност, се наказва с лишаване от свобода от една до пет години.
  (2) Който подбужда другиго към престъпление по ал. 1, се наказва с лишаване от свобода до една година.

 15. Г-н Инджев,

  въпросната “прОФ.д-р” вдъхновено надъхва с лъжите си СтУденти …

  Либералец,

  като на последния пленум – https://static.standartnews.com/storage/thumbnails/inner_article/7416/3644/8283/тодор живков.jpg
  и така – https://frognews.bg/novini/ivancheva-svoboda-zavela-delo-strasburg.html
  – копейките са като 5 пари в кесия , драгия българин плаща масрафа , мутрфановна се плацика в свои води тук …

 16. Благодаря за позоваването на закона. Бих Ви, обаче припомнил, че нашата сегашна прокуратура обменя опит и знания с колегите си от руската, поне от времето на Цацаров и Чайка. Ходят редовно на обучение , четох за 700 души минали курсове в Русия, но не съм сигурен в източника. Може да се провери що щат на руско обучение европейски!? прокурори.
  Копейките е време да научат закона.

 17. П.П.1. Последно добавям и чалгаро-патреотарите от ИТНь, паразитираращи едновременно и на ПОПУЛИСТкото патреотарство и на ПОПУЛИСТката чалгаризация. Не трябва да се забравят тези чалгарски маймуни и учиндолската им мумия, заедно с предишните и настоящите им “колеги”
  ПОПУЛИСТи и патреотари!
  Одите на хуйло си!

 18. На никакво обучение не ходят,ходят на сауна с Решетников,като Малинов,който беше обвинен в шпионаж и така и буксува разследването това е резултата от гостуването им в Русия.Само тотална чистка ще ни спаси от руската пета колона …

 19. Тази хърба, с лице на излязъл от пандиза рецидивист, колкото и да се надува, освен презрителна усмивка, друго не може да предизвика.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.