Защо не канят президента Радев в московията

Знаете ли защо президентът Румен Радев не го канят (дори и) в Москва?

Според мен е заради това, че е много последователен миротворец. Отказва да се откаже от хрумването си, че мирът може да се постигне просто като не изпращаме оръжия на Украйна. Това със сигурност се харесва на Кремъл, но как да поканят един толкова завършен миролюбец в държавата, където арестуват само за намек, че си за мир?

Какво ли не опитаха отделни миролюбиви поданици на Путлер, за да изразят миролюбието си! Демонстрираха с плакатчета “не на войната” без да уточняват коя точно. Демонстрираха с романа на Толстой ( убеден пацифист, признавам) “Война и мир”. Демонстрираха с празни бели листове, оставяйки на въображението на всеки да си представи какво са искали кажат. Не, не и не-всеки път ги арестуват заради миролюбието, което дори не изразяват пряко. Просто ги подозират, че страдат от миролюбие..

Един поданик на Путлер опита онзи ден да изрази в Краснодар мнение с нещо като афоризъм. Постави надпис на задното стъкло на колата си, който просто констатира нещо естествено от гледна точка на здравия разум: “прав е онзи, който защитава дома си”. Арестуваха го. Досетиха се милиционерите какво иска да каже.

 

 

 

 

 

Логиката подсказва, че ако нашият президент Радев все пак се промъкне някак си и заяви на публично място в московията, че е за мир, непременно ще го арестуват. Нищо че е толкова услужлив по отношение на руския свят (“русский мир”).

Не знам дали ще се съгласите, но всъщност Путлер е латентен миролюбец. Вижда се от голямата му страст на гушка Корана. Ислямът е религия, чието название води началото си от думата мир. Не веднъж е заявявал, че ислямът е по-близко до православието от западните деноминации на християнството. Сега от думи преминава към дела: прегръща най-буквално свещената книга та исляма.

 

 

 

 

 

Това не остана незабелязано в съответните части на света. В мюсюлмански райони от Ливан украсиха пътищата си със снимката на Путлер с Корана.  

 

 

18 мнения за “Защо не канят президента Радев в московията”

 1. Не го канят в Русия , защото смята , че Крим е руzzки , а вече и в Моzzква са убедени , че Крим е УКРАЙНА !!!

 2. Може да го канят, но на него сигурно не му се пие чай.

 3. магучаята прегръдка на руските лилипути – от християнството, идеята за свобода, равенство, братство до ислямизацията на исляма и всемирния поход на тероризъма на рашизъма – одна священная россия рай победившего говна …
  … камък, ножица, хартия – коран, чадър, куфарче в похот за русский мир ,что все обосрать
  https://i.ytimg.com/vi/1wWiwKchOlk/maxresdefault.jpg

 4. The Rock,

  “асвабадители” на плажа – поредната спецакция, щото както се изцепи мутрофановна, сме !!длъжни !? да живеем “братски”- https://www.dunavmost.com/novini/eleonora-mitrofanova-ruskiyat-i-balgarskiyat-narod-sa-dlazhni-da-zhiveyat-bratski
  Проф.Павлов: … крайно време да се даде някакъв достоен урок и на руското посолство… много обичат да спекулират с “посолствата“, но всъщност грубо се меси в целия ни политически и дори културен живот. Посланик Митрофанова мина всякакви граници. И не само тя…(plovdiv24.bg)
  – крайно време е мутрофановна да бъде обявена за персона нон грата , затваряне на т.нар. им “културен”център и пасолството им разчистено до санитарен минимум до -140 този път, без да им броим кучетата и възглавниците …

 5. радэв ==> йотова ==> бсп ==> мутрофанова ==> кремъл

  Cпоред кУрнела Zеления чорап ума способността с едно прочитане на (не знам колко дълъг) текст да го наизустява “със запетайките” (цитат кУрнелa в последното си интервю при цв. ризова). Да наизустяваш с лекота и възпроизвеждаш гладко опорки е единственото качество, за да станеш нещо значително сред останалите червени мижитурки. Не чувам напоследък някой от тях да произнася бившата им мантра, че били най-демократичната партия с най-много мнения (откакто прокудиха Явор Божанков поради наличието на мисловна дейност в главата му, дори за тях е някак неудобно да са чак толкова лицемерни). Нищо чудно, че през устите им говори путлер. Когато си зависим от мафия, нямаш избор, както нямаш и мнение.

 6. – Чий президент е Радев?
  – Руски. Какъв да е?
  Някой е посъветвал рашиста Радев да разчовърка екскремента, който сътвори при срещата с украинския президент. Разнесе се миризма зловонна.

 7. Директно по UA TV – Jens Stoltenberg, Вилнюс

  Пресконференция

 8. 45 години… тва де 79 години… стигат… стигат… времетоооо е нашеее… ай да видим вторият опит… не съм усещал по-близко да сме били от тогава… с цената на украински животи… остарях и аз и тези хора още се разпореждат… даже нямам желание да им правим “народен съд”… да са живи и здрави… но пакостниците, понякога трябва да се пляскат през ръцете…

 9. Време е вече да делим по равно, вместо по братски! Мутрифаната дали го знае тоя лаф?!

 10. Да си спомним за хилядите жертви на бруталното клане в Сребреница.
  Избити от сръбските комунистическо-фашистки главорези на уродите Младич и Карааджич.

  “Клането в Сребреница е военно престъпление по време на гражданската война в Босна и Херцеговина, което е класифицирано от трибунала на ООН като геноцид. На 24 март 2016 г. Радован Караджич е осъден на 40 години затвор, включително и за организацията на клането в Сребреница.

  В околностите на град Сребреница през юли 1995 г. са избити над 8000 босненски мюсюлмани – мъже и деца, под ръководството на сръбския генерал Ратко Младич на няколко различни места. Това е най-мащабното избиване на хора в Европа след приключването на Втората световна война.

  За прикриване на следите жертвите са били препогребвани неколкократно. Международният трибунал в Хага е предявил обвинения за това престъпление. От март 1993 до юли 1995 г. армията на Република Сръбска (АРС) държи града под обсада. Най-близката територия, контролирана от мюсюлмани, отстои на 100 километра по въздух. Анклавът е в перманентен дефицит на храна, лекарства и гориво. Течаща вода няма, защото босненските сърби са разрушили централния водопровод.

  Бедственото положение не се променя, когато ООН обявява Сребреница за „зона за сигурност“ и изпраща там военен контингент от 600 души, снабдени с леко оръжие. Анклавът остава обкръжен от части на Корпуса „Дрина“, които прогресивно ограничават наземния достъп на хуманитарни помощи. Различни международни организации осигуряват хвърлянето на храна от хеликоптери.

  Анклавът е превзет за 6 дни през юли 1995 от корпуса „Дрина“. В бягството си жителите на Сребреница се разделят на 2 части. Едната колона от 10 – 15 000 мъже тръгва през гората в опит да достигне зона на босненската армия. Друга част от около 20 – 25 000 души остава изтласкана в най-северните части на анклава и е обкръжена от подпалени къщи и армията на босненските сърби.

  Тази втора група е подложена на 2-дневен терор с избирателни екзекуции, телата от които са безразборно натрупани на видими места. Босненските сърби с внезапни жестове заколват няколко деца в тълпата, която държат под око и изнасилват жени, някои от които губят разсъдъка си. Готовността на хората да избягат с цената на всичко достига степен на лудост. Към края на втория ден няколко бежанци се самообесват.

  Босненските сърби разделят мъжете от жените и качват жените и най-малките деца на автобуси. Отвеждат ги към „мюсюлмански“ зони. Повечето от депортираните оцеляват физически. В Сребреница остават само мъжете и момчетата на възраст над 13 г. Майките им повтарят днес едни и същи изречения: „изтръгнаха ми го от ръцете“, „тогава му чух гласа за последен път“.
  Сателитна снимка на масовите гробове в Нова Касаба

  Част от останалите мъже и момчета са убити на място в Сребреница. Други са отведени към друго място за екзекуции – Братунац. Оцелели няма. На 14 юли 1995 г. нидерландските войници от ЮНПРОФОР обикалят анклава и не намират в него „нито един жив мюсюлманин“.

  През това време колоната мъже, тръгнала през гората, е попаднала в засада и е разбита на 2 части. Малка част достига мюсюлманската зона. Другите няколко хиляди са заловени. Босненските сърби събличат голи част от тях. После 3 дни търсят място, което да побере всичките арестувани – по стадиони, ливади, складове и училища. Накрая ги разделят на групи, отвеждат ги с камиони до местата за екзекуции, подреждат ги в линия и ги разстрелват. Веднага след това пристига багер, който да изкопае масовия гроб. Оцелели са единици, които са се престорили на умрели.

  Масовите гробове с тела от Сребреница са 39. Съдът приема, че убитите са между 7 и 8 хиляди мъже. Почти 2000 от тях са били на възраст между 13 и 24 г.”

  ПОКЛОН!

 11. Благодаря! И за чудесния клип!

 12. Мечтая да имаме БЪЛГАРСКИ президент , който да бъде поканен да посети УКРАИНСКИЯ Крим !!!

 13. Нашият президент е пълен страхливец. Как знам ли? За да говориш и отстояваш истината се изисква смелост. Този човек е абсолютно непригоден за този и всякакъв друг публичен управленски пост. Няма елементарно достойнство и срам да си подаде оставката дори. Не ме представлява даже и на 1% !!!

 14. @Божо
  Номинирам проф.Тагарев за бъдещ Президент!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.