По приликите им с оригинала ще разпознаете фашистите сред рашистите

Едно старо римско правило гласи, че трябва да се присъединиш към врага, ако не можеш да го победиш ( на този принцип БСП склони България да стане член на НАТО, а после и на ЕС). За пореден път припомням циничното откровение на един от кръстниците на прехода от откровен към прикрит комунизъм у нас Любен Гоцев:

“…разумът и днешната политическа обстановка у нас И В РУСИЯ ( курсивът мой-бел. ivo.bg) ме задължават да си спомня латинската мъдрост: “Като не можеш да ги победиш, стани техен партньор или съюзник”. Друг е въпросът, кога , при какви условия и на каква цена ще стане  това партньорство”. (“Задочни интервюта с Любен Гоцев”, изд. къща Международни отношения, София, 2005 г., стр. 52-53) 

Фюрэра напира друго да копира. Подобно на болшевиките, чието копие стават фашистите ( първо в Италия, а после и нацистите в Германия), той приписва собствения си екстремизъм на политическите си врагове. 

В бандата на фашизоидите у нас се изпълнява командата да се оприличават на фашисти всички, които не се харесват на фюрэра. Това е старият болшевишки номер да се приписва фашизъм на всеки, който “не е снас”. Самият фюрэр се харесва на дипломатушката си Митрофанова по нейни собствени признания. 

Фашистите все по-често използват трибуната на Народното събрание, за да викат “дръжте фашистите”.

Това е същата нелепа претенция, подобна на опита на самия фюрэр да обърне в своя полза популярния си прякор. Видя се, че все така не е чел “Повест за капитан Копейкин” от Гогол. Изложи се с твърдение, че “Костя Копейкин” бил положителен герой, едва ли не някакъв руски Робин Худ. Макар Гоголевият Копейкин да не е нито Костя, нито има нещо общо с Робин Худ, освен с факта, че след неуспешното просене на пари от държавата става разбойник по пътищата на империята, грабейки наред.   

Съратникът на фюрэра в парламента Деян Николов дори регистрира “Костя Копейкин” като запазена марка с намерението тя да се превърне в източник на печалба при продажба на б(р)андирани с тази марка продукти. Същият предвождаше шествието, изцапало представителството на ЕС в София и насъскваше тълпата да замеря символа на Евросъюза в столицата ни с червена боя ( а прокуратурата продължава да се чуди “кой ли е виновен”). Сега той е издигнат за кандидат за кмет на София, чиято европейска принадлежност символично поруга като фашизоиден погромаджия. В рамките на ранната си предизборна кампания държа обвинителна тирада от трибуната на Народното събрание срещу фашистите.

Колко “оригинално”, също като хрумването с бранда “Костя Копейкин”!

Явно фюрэра и неговите чернокостюмници си вярват, че с това говорене в стил “клин клин избива” ще се избелят. Надяват се сами да се изперат, но трябва да си доста изперкал, за да им се вържеш.

Изикът на тялото им говори за приликите с оригинала, на когото подражават. Разпознават ги безпогрешно от еврейската общност у нас, която многократно съм призовавал в публикациите си да се противопостави на фашагите. Най-сетне се задейства !

Лика прилика като два нацистки чепика

 

 

 

 

 

 

Един от пратениците на фюрэра се опитваше, застанал в характерна есесовска разкрачена поза, да не ме допусне да говоря пред читателите си библиотеката в Добрич през март 2019 г. (в дъното на снимката долу)

 

 

 

 

Двама изпъчени нацисти. Подражателят на германския оригинал с униформата позира с Митрофанова в рашисткото посолство.

 

 

 

 

 

 

 

На 30 януари 1933 г. президентът на Германия Хинденбург връчва на Хитлер мандат да състави правителство. Обявеният по-късно за фюрер на нацията Шикългрубер унищожава на бърза ръка многопартийната демокрация, като натиква несъгласните с партията му политически противници по затворите и ударно изградените ( по съветски образец) концлагери.

 

фюрэра у нас мечтае на глас за еднопартийно управление, за да се разправи с “майкопродавците”, “националните предатели” и “подчовеците” ( untermenshen, казано в оригинал). “Българският Хинденбург” вече му приглася със синонимите ” безродници” и “нихилисти”.

12 мнения за “По приликите им с оригинала ще разпознаете фашистите сред рашистите”

 1. “Украйна настоява да се води тази война.”

  Българският Хинденбург

 2. Здравейте, нихилисти и безродници, които катастрофирахме в своето безчестие…щото не харесваме фалически сборища на родните си поляни…

  Случаят на Рожен е престъпление с общата ни природа- физическата на Рожен-защото обичаме чистотата е естествеността- и човешката- защото лексиката и отношението към хората на Радев е от времето на бруталния сталинизъм.

  Абе ей! Опомнете се!
  Свободата на словото не е да изтървем простотията и арогантността от контрол!
  Още по-малко е да ги оставим да властват и безчинстват в общото ни пространство.
  То не остана нищо свято неоплюто и неупотребено.

  А критериите са прости и очевидни.
  Вкус. Добро възпитание. Образованост. Разбиране. Човечност.Толерантност. Доброта.

 3. Вдигнатото юмруче приляга повече на фюрер. За това ще се повторя – борбата между двамата кандидат фюрери предстои. Не е случайно, че копейката обвини резидента в предателство заради референдума.
  Мутрофанката сега гледа и си води бележки а шутовете около нея правят залози – за единия, другия или някой трети ненатрапчив към момента…

 4. Нещо за разведряване в горещия ден:
  След посещението в България Зеленски стои умълчан и стресиран в самолета за прага. Питат го какво му е! той-
  “- Шашнаха ме тия българи! Успели са да кръстосат зелен чорап и кактус. И даже говори с човешки глас…”

 5. Като говорим за рашизъм…

  Радев можеше да каже:
  “Русия, която започна тази война, настоява да я води, и сметката я плаща цяла Европа.”
  или
  “Украйна се защитава в тази война, и сметката я плаща цяла Европа”
  Но той избра да каже:
  “Украйна настоява да води тази война, и сметката я плаща цяла Европа”.
  Все едно, че:
  – Украйна е започнала войната
  – Украйна води войната, а не се защитава
  – Украйна е виновна, че се защитава
  – Трябва да подкрепяме Русия, а не Украйна

 6. – скандиране на руските опорки като реZилдента и копейките му е матушката …
  Явор Божанков, Лице в лице: Радев и Костадинов се надпреварват кой ще даде по-абсурдна теза. Не знам доколко тезите на президента Румен Радев са негови собствени. Няма значение дали говори той, или говори Костадин Костадинов.
  Радев под пилона: “Украйна настоява да води тази война… министъра на отбраната на Великобритания, който само преди дни заяви, че не може Великобритания да бъде склад за въоръжените сили на Украйна… българските управляващи нямат собствено мислене, нямат собствено мнение и позиции“
  – Денков в отговор на роженската изцепка на БГреZила : “Кога радев е имал свое мнение – като подписва декларации “ЗА” Украина или като повтаря руски опорки”
  – Бен Уоллес , по повод интереса към думите му за “неблагодарната” Украина и “some misreporting”, пише :”Аз лично ще продължа да подкрепям Украйна докрай, толкова дълго, колкото е необходимо”
  https://www.facebook.com/benwallaceofficial/posts/pfbid0cwZyjE5XmLpG6DQEw8JDtDAfbuSCnZZKnoAd1pKULzLDxT8ukgGscbS5gDXa1hK1l?__cft__%5B0%5D=AZXUwlLfdbwATvB_Aq-9sQhu8nskce3h4UQJvl1eOuYRt5bsyQEMvNn9YNC4D51DvxIEz3S9OtMOd7e5cWBAdChKO7TfXgjWdiK_ZDDUs_q39xWIDcIJqC7113Xyx9k22yV0nOKqPovGk03KBFxLsyb7MuNOydfjOjmtnXJcClrbnaqOaPnBjDn_qW39YySiqRu1gbONIpWZ0VEPwohp-39Z&__tn__=%2CO%2CP-R

 7. Втората снимка с нашенския фюрер ми е най-болезнена. Такава личност – свободоненавистна, русофилски продажна и фанатично мразеща западното мислене. А на фона на портретите на Захарий Стоянов и Христо Ботев е просто някаква случайна уродливост, показваща разликите в идеалите на едни истински герои и един (завършвам с многоточие)…..Нека всеки си завърши изречението с многото описания за него.

 8. Има няколко многоЗНАЧИТЕЛНИ факта, които съвсем лесно показват всичко около МНОГОпартизанстващият (фа)шизоидь кУпейкинь , ренеГАДь и вечна шлюха на сводниците , които обслужва. Първо, по времето на посещението на Зеленски банкянския геЙополитикь бокоТИКВАТА защити своята проZZт(итуиращ)а Санкть-Сталиньградьска платена марионетка кУпейкинь , като каза че Зеленски е трябвало да да посети парламента, защото нямало да се случи нищо……. НИЩО!
  Второ, никога (Х)ЛЕБьералите от ДПСь и порционните им сътрапезници от ПОПУЛИСТката пирамида ГЕРБь никога не са се осъждали шлюхата си кУпейкинь, и оставят всички негативи,от калната борба с него и поредната му платена “партия” иZZраждане, да се носят само от истинските либерасти , като ППДБ, които винаги реагират на (фа)шизофреничните му престъпления. ЗАЩО,ли?
  Трето , нито ХЛЕБьералите от ДПСь, нито байганЮфските ПОПУЛИСТьи от герберастката шайка никога , и никъде, не са осъждали фашизоидният антисемитизъм, през последните
  20 години, нито защитавали някое етническо, расово , политическо , сексуално или друго малцинство , като евреите например или тоталитарните жертви. Дори платените им цигански “гласоподаватели” -също!
  Въпреки че , и двете корпоративни “партии” са натъпкани с изявени “юристи” и “конституционалисти” , като – деса русенската курвеса, барни ръбъл, бейби макронь, или пък дИбильян прасееФскиЙ, данчУ МЕНТАТА, хамидь и т.н..
  Всичко това показва , че кУпейкинь е корпоративно-фашистка пионка и марионетка на ТЪПькачите му от герберастката шайка и агенть БудаХари и етномултаците на дИбильян прасееФскиЙ!
  Оди на донь байХУЙаньЮ ти геЙрбьерасткиЙ, оди на дИбильян прасееФскиЙ, оди на преференциалния ти пасоль-губернаторь мУтрофановНаЯ, оди на хуйло ти!
  Същата гнусна шлюха е зИльоната “маZZонска” превратаджийска престъпна ТИКВА реZZиЛдентът лумПен гадень! Той не може да стигне дори до кутрето на прусашкия военачалник Хинденбург , който е водил световна война, докато сегашния му балхарски “аналогь” е само един бутафорень(пАтьомкинскиЙ) параден геЙнераль , който винаги е бил само номенклатурен парашутисть на “партийните” му политкомисари от партията-матушка БКПь и ЗКПЧ-тата от краZZноармейската БНАь, оди на хуйло ти!
  А това води и до сегашната му подмолна и тотална тайна задкулисна “маZZонска” зависимост от кагебистката альфа-сАбака Путлер, чрез пасоль-свинаря геЙрговь и пасоль-губернаторь мУтрофановНаЯ, с които се среща постоянно в явочната му квартира на ДРОНЬдуковь2, от другата страна на улицата срещу ЦУМь – щабьквартирата на “маZZонския” му майсторь геЙрговь! Одите на хуйло ви!

  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на хуйло си!

 9. П.П. Допълвам и за пропаГАДните нагли словоблудства на фатмашката ТИКВА за Украйна, че не трало да се защитава , чрез продължаване на войната!
  И това го казва цел “геЙнераль” , който цял живот е учил, уж, да ЗАЩИТАВА родината си !
  Да я защитава , и то само по ВОЕНЕН път, което е и единствената цел на неговата ВОЕННА професия!
  Това означава, че той отрича изцяло самият себе си, чрез отричане на ЗАЩИТАТА на родината по ВОЕНЕН път, чрез отричане на своята ВОЕННА професия!
  И след всичко това се вижда че зИльоната гнусна фатмашка ТИКВА никога не е била нито “ПРОФЕСИЯналисть” , нито “патриоть” , който е готов да даде живота си за родината, НИКАГДА!
  И всеки може да си отговори , кой е истинският БЕЗрод(и)н(а)икь и путлерастки нихилизъм, параден номенклатурен “геЙнераль” на ТЪПькачите му , които го подпират и суфлират отзад!
  Още повече, той заповяда да изхарчат държавни пари за ръждивият му кол на Рожен, на който се върти , като платена “танцьорка” за забавление на възрасни(те) му кукловоди!
  И още по-гнусно зИльоната ТИКВА въведе ЗАДЪЛЖИТЕЛНО “военное обучение ” , както путлерастката Юная армия, за да си обучава собствен фатмашки Хитлерюгендь, за държавна сметка и бюджет!
  Затова новият редовен просветен министър трябва да премахне това престъпно военно обучение, въведено от служебният му гълъбарник по заповед на гнусният фатмакь, който е в тежък конфликт на интереси и злоупотреба със “служебна” власть, по този въпрос!
  Оди на хуйло ти!

 10. Коцето е прекалено малък да го сравняваме с фашистите. Аз бих го срвнил с лай-ното на фашистите. Ходеща кукла на конци като Жабока Кермит.

 11. Да си властолюбец и да има кой да ти поддържа илюзията, че ще ти даде цялата, ето това ни разиграват от руското посолство. Както не го огря Янукович, така намя да ги огрее и копейката и радев, но надежди говежди край нямат

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.