Куче прегръща украинския си спасител-и това ли е “пропаганда”

Връщам се към темата за нечовешкото отношение към човешките жертви сред украинците чрез твърденията, че на снимките, показващи последиците от масовите убийства в Буча (и другаде в Украйна) били използвани артисти. Сцените с телата на убитите цивилни хора били постановка. Било пропаганда.

Провокиран съм от снимки на украинци, които спасяват от удавяне животни след като рашистите взривиха стената на язовира в Новая Каховка.

За фотографиите с хората, които носят кучета, гаднярите могат да измислят всякакви гадни коментари. Нали “човек носи куче” по принцип не е новина. 

 

 

Но какво да кажем за снимката, на която куче прегръща своя спасител. И това ли е пропаганда?

7 мнения за “Куче прегръща украинския си спасител-и това ли е “пропаганда””

 1. Оставка на Соня Момчилова, веднага!

 2. Руслямците в основата си са малоумни изроди, поради което се управляват от изманици, говорещи им малоумни простотии докато ги ограбват, но величаещи им егото им, на което те се ловкат като шарани, въпреки нищетата в която жевеят. И естествено основният враг е Америка, все пак трябва врагът да е най-мощния такъв. Но идиотите въобще не забелязват, че всчки отрочета на сегашни и бивши управляващи живеят в САЩ. Така е с дъщерята на Сталин, синът на Хрусчов, дъщерята на Брежнев, отрочетата на Андропов, самият Горбачов, децата на Лавров, на Песков и на поне половината от управляващия елит. Така щу бъде и с децата на Путлер.
  В същото време заплатите на путлериотите падат, БВП на Руслямска държава се срива, въпреки лъжите на Путлер. Държавният дефицит на федералния бюджет е предвиден да е 2% от БВП в размер на 2,9 трилиона рубли, което означава, че БВП на Империята на злото е 145 трилиона рубли или по днешен курс 1,45 трилиона долара, далече от тези 2,4 трилиона с които парадират при изкуствено намаленият курс на рублата през 2022 г. Отделно примерно в България приходите в бюджета са около 50% от БВП. В много по-силно централизираната руслямска икономика приходите били 19% което особено последните години няма как да е вярно. Ако приемем верните данни за България, то БВП на Путлеристан е не повече от 40 трилиона рубли или 400 милиарда долара, дори и да смятаме някакви приходи за отделните републики в Педерацията, то в най-добрия случай БВП да е 80 трилиона рубли или 800 милиарда долара, като имаме предвид, че дефицита им ще е двойно по-голям, то Руслямска държава ще е с БВП между 35 и 70 трилиона рубли – или 350 до 700 милиарда долара. Скоро БВП на България ще се изравни с този на Руслямска държава

 3. Снимките със спасените кучета са покъртителни, стягащи гърлото.

  @Меl
  Според германски медии едната дъщеря от първия брак на путлэр живее в Нидерландия, а бившата му жена в Швейцария (информацията е от преди войната в Украина).

  На руснаците им е вкоренено в ДНК-то, че държавата им не може да се управлява другояче освен от някой “бащица” в кремъл. Докато не се научат като нация на самоуправление, са обречени да ги тъпче винаги някой психопат. Впрочем, и в България управниците не намаляват, а усилват тенденцията към феодализация и култ към “личността” на фюрэра. Ако промяната ще е Промяна, а не имитация на промяна, трябва да се обърне тази тенденция. Премиер, който раздава пари от джип, е анахронизъм в цивилизования свят.

 4. Дебилизмът на РъБъ матряла е уникален, плодът на дружбата като слънцето и въздуха и над 150 г. мозъчни клизми. Дето е думата,, горд съм с простотията на сънародниците си.

  Напр., повече от седмица пожарът на Хаваите е световна новина, почти равна на войната в Украйна.

  Не и за некадърниците на мара гавраиловна-х.димовна и МВнР-то й.

  На о-в Мауи има 6 български студенти на бригада. И никой от фатмаците-руZZофили с ДС картончета, ни в посолството във Вашингтон, ни в 2-те консулства (Чикаго и С.Франциско) НЕ МОЖЕ да установи връзка или поне да даде информация за тях. Туй е екипът на великият РъБъ дипломатин и служ. министер на рундю казачока в 2 правителства, помориецът-хотелиер и възпитаник на МГИМО МИД СССР, др. посланик жора панайотович. Някой от “гениите” му посъветвал родителите да пишат заявления за изчезване. В РПУ-тата по местоживеене!

  Абе, маро, разбрахме, че те е страх да не обидиш и толстой, и раZия “в целом”, ама все пак безумията трябва да имат някакъв предел. Докога???

 5. Разбира се че е пропаганда , но на истината , а не на фейк, лъжи и пропаГАДность, както от платените милиардери от путлерастките пропаГАНДОНьи . И туземните путлерастки рублояди- мАючиловНаЯ – семоститутката на зИльоната гнусна фатмашка предателска неграмотна “маZZонска” ТИКВА реZZиЛдентът лумПен гадень , също многодженърният путлерастки путлериоть Санкть Сталиньградь-кУпейкинь, също мужишкият джендърофобь кУрвела ниновНаЯ, и всички журналиститутки многохилядници- дачковичЬ, найденовичЬ, баянь моллотовЬ, карбовичЬ, пеевските парцали и нИдялко ПИДЯЛковь, и т.н.. Одите на хуйло ви!
  ОСТАВКА! ВЪН!
  чемАдань-вАкзаль-Хуйлостань!

  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на хуйло си!

 6. vic_kaminsky💙💛,

  “…пожарът на Хаваите е световна новина, почти равна на войната в Украйна…” , а всъщност са несравими по жертви, щети и заплаха …

  – 500 украински деца са убити, 1100 украински деца са с наранявания от различна степен ,
  за насилствено отвличане на десетки хиляди украински деца има издадена заповед за арест на саминкия путин, без да изброяваме разбомбените украински села и градове и наглите заплахи на орките за ”ескалация”… да не говорим за Черно море …
  – новината е , че шефът на китайското МО заминава за русия и Беларус за “стратегическа комуникация”
  … а за пожара в Хавай – разследването ще покаже

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.