Румэн Радэв се изказа в ООН като Румен Радев

Румэн Радэв се изказа в Ню Йорк като Румен Радев. 

 

В изказването си на форума държавният глава посочи, че вече са изминали 19 месеца от началото на войната на постоянен член на Съвета за сигурност на ООН срещу неин съсед в нарушение на Устава на ООН. 

„От първия ден България заклейми агресията на Русия срещу Украйна. Всеки ден от тази война застрашава международния мир и сигурност и вече се е превърнала във война на изтощение, която изправя пред предизвикателство социалното и икономическото развитие в света“, подчерта Румен Радев”.

“Държавният глава изрази и тревогата на страната ни от изтеглянето на Русия от споразумението за пренос на зърнени храни през Черно море, продължаващите удари срещу пристанищната инфраструктура на Украйна и ограничението на корабоплаването в Черно море, които увеличават несигурността в снабдяването с храни, особено в глобалния Юг, където цената на войната също е особено висока”.

Чакаме го да се завърне от страната, в която се е обучавал като български офицер от ВВС, за да ни го продадат след това  тук рашистите като “натовски генерал”.

Искаме да се уверим на българска почва, че става дума за съшия Румэн Радэв, който говори като Румен Радев от най-високата дипломатическа трибуна в света. 

9 мнения за “Румэн Радэв се изказа в ООН като Румен Радев”

 1. – и реZилдента и байхуй са от същата снишаваща се татова партида за матушката – и за 2-амцата Черно море не беше “военна зона”, когато русия заграби Крим и влязохме в обсега на ракетите й – генералите на папкагоце го надминаха по демагогия и селски тарикатлък – точно 2016 г счупихме тиквомера на ЕС по производство на тикви, които традиционно се дълбаят в гротескни форми и стоим на прага пред риторичното :
  ” лакомство или пакост”
  http://www.budnaera.com/pix-common/Boyko-Borisov-Todor-Zhivkov-Rumen-Radev.jpg

 2. Едно време, преди пълномащабната агресия, когато Радев за пръв път заклейми Турски поток (заедно с магистралите), мнозина се изказаха “абе, тоя да не се окаже наистина натовски генерал?”…
  Сега може да повторят…

 3. На фона на достойното поведение на Радев зърнарите се оказаха пълно разочарование. Тъкмо очаквах да видя трактори да протестират пред руското посолство срещу възпрепятстването на износа на украинското зърно по море, и те подвиха опашка…
  Добре поне че натириха Копейкин…

 4. Мда-а, кат замирише на пърлено, даже рундю става “настаяшчий атлантик”. Предстои му да се изказва и за едно пребоядисано и прекръстено корабче NORDIC SEOUL, и за товареца му от Бургас през Кейптаун до Архангельск в руZия. Едни наши съюзници ще да го изслушат с преголям интерес. Даже са му ушили оранжева роба по мярка…

 5. Za богдапорости патриарха на днешната бЪг журналистика, с извинение…

  https://www.mediapool.bg/za-men-kartoncheto-na-tosho-toshev-ot-ds-e-avtentichno-news23254.html
  МЕТОД И АНДРЕЕВ/ 16 окт.2003/:”… Ако Тошо Тошев е бил явочник с псевдоним “Бор”, какво от това сега застрашава националната сигурност? За мен този архив е архив на гузните съвести. И затова го пазят толкова отчаяно… това е грешка, допусната някога от хората, които са унищожавали документите…(youtube/Как праведницата Люба Кулезич и непорочният светец Методи Андреев съдят”лошия” Васил Терзиев?)”

  Я ВОР ДАЧКОВ/15.12.2010/: ”… Вестниците “Труд” и “24 часа” имаха сериозен принос за това преходът днес да изглежда такъв, какъвто го преживяват повечето българи – отвратителен. Двете издания на ВАЦ имаха чудесната възможност да наложат стандартите на честната и свободна журналистика, но не го направиха. Точно обратното – до голяма степен те изиграха роля за развитието на медиите такива, каквито ги познаваме днес…” – http://prnew.info/sbogom-vac-nqma-da-ni-lipsvate/

  https://e-vestnik.bg/4776/ : ”… за да не се загуби безценният им опит, “Вестникарска група България отваря школа за млади журналисти… Насам, народе! В тази школа не само ще те обучават без пари, но и ще ти плащат… Но защо ли има нещо гнило в цялата тая работа?Ами защото властта – сегашната власт – си подготвя медийни крепители с нескритото намерение ако не да векува, то да изкара поне 45 години. Защото почти всички лектори са от властта. От сегашната власт – министри, депутати, върховни магистрати, професори и прочие. Някои от тях не крият принадлежността си към бившата ДС…”

 6. Най-добре е зИльоната гнусна фатмашка предателска неграмотна превратаджийска “маZZонска ” ТИКВА реZZиЛдентът лумПен гадень да не се връща въобще в задунайския колониален Бандитустань, а да продължи директно към зИльоното леговище на своите “колеги” – зИльоните человечки в моZZковията , при неговият ТЪПькачь хунтараторь Хуйло в Кремль ! Оди на хуйло ти!
  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на хуйло си!

 7. @よ

  Много ви благодаря за интервюто на Ангел Грънчаров. За мен беше истинско удоволствие да слушам един широко осведомен човек, с когото сме съмишленици на 99,9% (само за личността на мадридския мошеник не съм съвсем d`accord, но няма значение).

 8. симпатизант/ка на ДСБ,

  време е да се замислим, защо точно Фердинанд е избора ни тогава , защо и с личността на Стамболов не сме съвсем d`accord … да четем и препрочитаме написаното от дядо Методий Кусев и да пренареждаме пъзела на това , с което сме d`accord …
  https://www.youtube.com/shorts/0BfgJD_etMo

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.