Германска карта от началото на миналия век, в която македонците още се наричат българи

Германска карта от двадесетте години на миналия век описва къде живеят руснаци и къде и къде украинци. Автор в “Телеграм” е добавил, че на картата македонците още са наричани българи.

27 мнения за “Германска карта от началото на миналия век, в която македонците още се наричат българи”

 1. Дано децата ти измрът издавени в собствената ти рядка диария. Всеки ден ще паля свещичка за това пред Бога уруд такъв.

 2. Когато се опре до карти… казвам хайде да не вадим картите, че ще стане една по цялото земно кълбо… имаме карата на която московието е на 200 км от нас… и всички имат карти… тук ще се повторя… освен икономиката и свободната търговия в ЕС…. другото е урежадането на границите при влизането в съюза… примерно България си реши въпрос със Солун без бой този път… иамме икономически и личен излаз на бяло море, блгаодрение на ЕС….

 3. Шоуто на Тошко -маймуната:
  песеньки и пляски на трибуната (в Българския парламент)
  Македонияяяяяя !!!

 4. Нека да видят лъже македонците ,защото тази нация според римските летописи е изчезнала около 1 век преди Христа,след въстанието на Псевдо Филип,срещу римската власт,и турците не са чували за такъв народ ,ами и тайните Карти етнически пишат същото за Булгар миилет,и изведнъж ,по времето на югославската бановина паднаха от небето,като клонирани,добре си свършил работата ,Стоян Новакович ,с учението на преродени те македонци,най великиот Македонец ,Лазар Колишевски,същински пример ,първо бил Бугарин,после станал сърбин ,после като видял дебелия пак Бугарин да отърве въжето ,и най после Македонец като главното председател на Македонската народна югославска република

 5. Германска карта на руски език в “Телеграм” ? тогава може и да е било, но в днешна Европа не е . Македония беше създадена от Коминтерна и СССР, и е добре да бъде , и в ЕС, както е и вече в НАТО !

 6. Към
  edinotnas
  24.09.2023 в 17:31:

  ГНУСЕН изродЬ, пали си “свещичките” за упокой на теб, и на ТЪПькачите , и на ИЗРОДИТЕ , които са те “създали”!!!!! Дано поне “издънките” ти НЕ са те “наследили” , защото НЕ “заслужаваш” дори това, блядЬ!!!!!
  И не, и НЕ , Иво Инджев НЕ е от “вашите”! РАЗБРА ли, зомбиран лумпенЬ????? ОДИ на хуйло ти!

 7. Стана ли ви ясно на всички каква ” безпристрастна” политика е водила БиТиВи през последните 15 години? Хекимянчето кандидат на гроб!

 8. https://chr.bg/istorii/voenni-hroniki/kak-balgariya-ot-pokrovitel-i-osvoboditel-na-makedoniya-se-prevarna-vav-fashistka-okupatsionna-sila/
  – причината през главата на съюзниците съв.русия да бърза да ни окупира е заплахата от присъединяването на Македония – 1944 г. пришпорват изпълнението на коминтерновското решение за създаването на македонска нация и окончателното разделяне на българите – ссср-то изражда соц.Македония и след години я харизва на сърбите – и до днес за руските навлеци най-важната задача на Балканите е да не се обединим с Македония
  https://www.mediapool.bg/tainite-kontakti-mezhdu-bulgaria-i-sasht-prez-1943-g-news192797.html

 9. Иво, честно настъхнах само като прочетох първия коментар. Представям си какво ти е да се сблъскваш всеки ден с такива боклуци като този. Как не го е срам да пише такива ужасни неща и едновременно да намесва Бог? Направо не знам в какво болно общество живеем. Нямам думи…

 10. Има един замък в Германия – Hoenschwangau . Та там има карта на България – на три морета . А Македония , такова измислено животно – НЯМА !!!

 11. Ням ли как подобни индивиди, като онзи цитирания, да се банват? Те са просто жалки… Могат да се игнорират, но вероятно почват да стават досадни. Дори става обезкуражително да получаваш постоянно помия..

 12. – русия/ссср/рф без шпионската си мрежа не може да подържа и разпалва създадени от нея самата конфликти не само за влияние и контрол , но като форма на съществуване – опитът ни за сближаване с Македония след 10 ноември, войната в Югославия са едентични с проблема в Карабах
  “… на всички нас – „постсъветските”, ще ни се наложи още дълго–дълго да се отплитаме от лъжите, фалшификациите, изопаченията и пробутването на това, което в СССР се наричаше „история”…” – https://blacksea-caspia.eu/bg/analizi/armenska-istorichka-sreschu-ruska-senatorka-za-svetizaciyata-na-azerbaydzhan-i-za – това е отворено писмо по повод ескалирането на заложения там конфликт 2018г. – след анексията на Крим и преди пълномащабната война в Украина – на залагането на този конфликт стъпва анализът на украинския журналист Портников и коментара на еднодневната война в руското закавказие – успоредиците с криволиците, подмените и русофилистията в постсъветска България и ескалирания ни конфликт с Македония , са важни за смисъла и за оцеляването на сегашното ни правителство (https://www.youtube.com/watch?v=u8Cn3heDTzg)

 13. Точно в десятката, г-н Инджев, Демоните се Демон-стрират!
  Сами показват каква душевна смрад ги задушава, жалки нещастници…

 14. Относно първия коментар, ще добавя, че един предмет колкото е по-кух, повече ШУМ вдига. А шума е вреден и НИКОЙ не го харесва.
  Относно свещичките, знаем кой е техния рогат бох и къде ги палят, за жалост им сложиха ограда.
  Затова моча и всеки руски паметник трябва да бъдат унищожени, за да ходят да си палят свещичките в тяхната мамаша раша.

  Относно Македония, не е ясно колко от древния македонски ген е останал, понеже поради войните на Филип II и на сина му Александър III мъже не са останали в древна Македония и се е наложило мъже от Тракия да ходят да обработват земята и не само нея. Като добавим къде се е заселил и брата на Кан ИспеРих, Кан Кубер, то македонизма съвсем удря на камък. Но за всяко нещо има видов ден.
  Какво означава Рих- най-точно се превежда от украински- Рог, тоест Цар

 15. Айде вече стига сме ги търпяли тия комплексарчета. Време е да си направят джихад сами и да ни върнат това което си е наше. Нагла сган

 16. Този edinotnas се показва като типичен възрод русофил от партията на късокопейкин – клетви, православие и правописни грешки.

 17. Към ВиК:

  Макар и рядко, но оставям такива екземпляри да демонстрират свинщината си с представителна (за такива, като него) цел.

 18. Македонската народност е формирана от далечните потомци на войните на Александър Македонски и дошлите по-късно славянски племена. Подложена е на силна асимилация, но с помощта на сърбите все пак успява да се запази макар и с цената на известно сръбско влияние.

 19. Тъй като за българските “миряни” отдавна не е тайна, че “русската” църква е филиал на КГБ, никой не се съмнява, че храмът в продължение на повече от 5 години е бил натъпкан с “логистика”, кой знае какви шпионски устройства са инсталирани, да речем, в Светая Светих зад олтара , където достъпът е ограничен само за русските свещеници и недостъпен за черкуващите се, какви ли антени и устройства, последен писък на технологичната мода, дискретно са монтирани по позлатения покрив и около натруфените им еретични кръстове, все помощни средства, които не могат да бъдат премахнати за една нощ! Това обяснява и компрометиращото присъствие при незаконното заключване на храма на товарищ Мутрофанова, която с “авторитета” и дипломатическия си статут би трябвало да респектира евентуална законна съпротива. Не случайно шпионинът Вассиян Змеев, под прикритието на свещеник, изчака “миряните” да си разотидат, за да влезе пак в заключения храм, да си вземел “някои лични неща”. Знае се, че има и таен тунел, който свързва русската църква с Дома на Москва, бившето русско посолство, подарено на РФ от Стефан Софиянски, където, казват, че имало и заведение, стриптийз бар, та чрез този тунел всякаква “логистика”, документация и техника би могло безпрепятствено да бъде внесена, а също така и изнесена…
  Нищо чудно подобна “логистика” и шпионска апаратура да са инсталирани и в близкия катедрален храм “Александър Невски”, където хората на Гундяев също се чувстват като у дома си и даже хазяйничат, сякаш и той е техен ! Дали т.н. ни “служби за сигурност” ще си направят труда поне да претърсят и контролират сградата занапред ?!
  И би трябвало да побързат с тези “мероприятия”, а синодът на БПЦ да насрочи веднага събор, за да отвори храма и да призове там български свещеници, преди Гундяев (след Филип Васильцев с неговото “Казашко общество”, което си е класическа паравоенна структура и нежният Вассиян Змеев) да изпрати поредната порция прасославни шпиони!

 20. Към
  VladTepes
  25.09.2023 в 14:36:
  Можеш да попиташ Дракула, кокво мислят гърците по този въпрос, както и сърбите преди Тито, преи да пишеш опорки и фейкове.

 21. Kъм VladTepes

  И слоновете летят, 10-20 метра, не повече.

 22. Гърците не признават македонската народност, но това е техен проблем. Усилията за нейното възраждане са започнали доста преди Тито, примерно дядо Благойски е бил убеден македонец.

 23. Към edinotnas:

  Жалък, долнопробен боклук!!! И по два пъти на ден да палиш свещички, няма Бог, който да чуе жалките ти клетви. По-добре се моли да не те срещна.

  Към Иво Инджев: С Вас сме, кураж! Не е лесно да подминавате подобни гнусотии, но Вие се справяте.

  С уважение!

 24. Към
  VladTepes
  26.09.2023 в 12:17:

  Не са само гърците. Всички са. Това е сръбскк и коминтерновски проект.
  И не само, коминтерновските империалисти и туземните им шлюхи от БКПь “създадоха” и “тракийска” нация, и даже “добруджанска” , даже “добруджанска” , и опити и за “шопска” нация.
  Сърбите също даже не са си представяли за македонците, преди руско-османската война 1877-78г.. А след сръбската окупация на Вардар, след 1912г. , до 1944. ги смятаха за южни сърби и бановина.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.