Майсторите на (фе)кални нападки, които наклепаха Хекимян, започват да го чистят след успешния си шантаж

Втръсналото на всички клише “ако не беше жалко, щеше да е смешно” напълно подхожда на резкия завой в политиката на “агенцията”, специализирана за поръчково омаскаряване и\или “възвеличаване”. 

Само преди три дни, когато  тя първа оповести кандидатирането на Хекимян за герберски кмет на София, употребена явно да подготви публиката за скандала и да предизвика  първите отзиви, “агенцията” откри такъв (фе)кален огън по този младеж, че дори и да не ти е симпатичен можеше да го съжалиш с чувство за погнуса за мръсотията, която залпово изсипаха върху него. Не му спестиха и обвинения във финансова зависимост от Борисов, а това звучи доста достоверно от трибуната на толкова добре осводомени за тайните на ГЕРБ писачи.

Няма да посочвам връзки към (фе)калните публикации. Който иска, да рови сам в тази канализация. 

По възможно най-краткия начин ще обобщя само, че в поредица от “статии”, невероятно гадни дори и за тази “аганция”, Хекимян беше руган с твърдения за сексулната му ориентация, папарашки снимки от публичен писоар с внушения, че е безсрамен, нечистоплътен и едва ли не се надявал други мъже да (му) го видят. 

Мислех си, че онази чисто мръснишка порнография, която в същата “агенция” употребиха срещу друг кандидат за кмет на предишните столични избори, не може да бъде надмината. Но съм се лъгал.

Този брутален калташки шантаж ( “ще го очерняме, ако не ни наемете за направим обратното”) явно е сработил в желаната посока. Днес вече четем в същата агенция, че Хекимян е “голмайсторът на Борисов”.

 

 

 

 

 

 

 

Да, да – за същия с гол в ръката (не точно нож), омаскарен в същата “медия” само два дни по-рано, става дума. Показаха от “агенцията” какво могат и бързо склониха да ги наемат от ГЕРБ на страната на своя “нестандартен” кандидат, за чиято “нестандартна” сексуална ориентация се разкрещаха от същата “агенция” при първите симптоми, че се готви да управлява София.

Тези от “агенцията” са недостижими в занаята си, но вече и други са наети да пророкуват, как “нестандартният” ход на собственика на ГЕРБ с журналиста всъщност променя играта в негова полза. Ходът едва ли не бил гениален по своята нестандартност и вещаел победа за старозагореца, който нанесе тежък морален удар на българската журналистика с очевидния факт, че си е бил близък с партията, при чието управление България (не случайно) се срина на дъното в международните класации  по свобода на медиите.

Хекимян се превърна в доказателство със задна дата. Сега онези, които удрано го наклепаха, започват да го чистят. Очевидно целта е да опровергаят създалото се масово впечатление, че собственикът на ГЕРБ се е сглобил и на столично ново с ППДБ, готвейки се да им подари победата-теза, която развиват от “агенцията” в многобройни свои публикации от позицията на “разочаровани” че техният някогашен герой ( “най-големият геополитик на света”, както го величаеха там) се готви да се предаде без бой.

Е, боят настана. И в него ударите под кръста са не просто разрешение, а направо задължителни, както с вижда.

 

5 мнения за “Майсторите на (фе)кални нападки, които наклепаха Хекимян, започват да го чистят след успешния си шантаж”

 1. И без никаква порнография се вижда джендърската проZZт(итуц)ия на нИдялко ПИДЯЛковь, вечна паразитна шлмха на платежостособните си ТЪПькачи и сводници! Нека си каже, колко милиона изяде и открадна от КТБ, за “обслужване” на своите сводници дИбильян прасееФскиЙ и бокоТИКВАТА, и обдухването на геЙшевь!
  Оди на донь байХУЙаньЮ ти геЙрберасткиЙ, оди на геЙшевь, оди на хуйло ти!

 2. Наистина невероятно кринджови изпълнения на кулите за облъчване. Гърченето им е още по-забавно при сравненията от типа “преди и сега”, все едно се връщаме в ранния преход на 1990 г. но с по-качествени подправки.
  Но това вече дори не е така интересно, колкото новата визия на МОЧА.

 3. /Фе/кални нападки и после измиване е прийом, който се ползва за рекет и от политолози, социолози и всякакви други лози. Достойнство е отдавна забравено понятие за тях.

 4. Бий самара, та да се сеща магарето. Това е първото, което ми дойде наум, четейки статията. Не познавам журналистическия бизнес, но изнудването е последното нещо, за което бих се сетила. Наистина кал(ташк)на работа. Не ми се коментира тази агенция. Преди 20 години стегнат и добре облечен мъж на години, на когото си позволих да отстъпя място в трамвая, ми каза, че приятните хора са добри хора. За недотам приятните се подразбираше.
  Безспорно, според мен, е че тази кандидатура на Хекимян заби телевизията. Не я гледам откакто ГЕРБ обявиха номинацията, няма как да са обективни. Няма как и да не са знаели, да не се правят на ударени.
  Мисля, че най – голямата и оспорвана дискусия по темата трябваше и трябва да е именно в техния ефир. Няма да е комфортно, но не всеки път може да се наслаждаваш на суперлативи. Еле, пък, предвид обстоятелствата.
  Що се отнася до Бойче, скоро ще е спомен, вече е видимо. Не мога да преценя дали лош или не чак дотам лош.

  Адмирации към Вас, господин Инджев, аплодисменти за прекрасната Ви работа.

 5. Toni,

  ”Бойче”-то се напъна да е депутат да забива държавата и колко да е забил тая телевизия с бб-мисир за шеф на новини-захранка на бг-балъци и за ”бойче”-то или добро или нищо
  … като за умрела лисица напреко на пътя

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.