Тарторът на клозетната ПИК-журналистика г. Н. иска да ми запушва устата

Газирал се Недялков от агенцията за мръсни поръчки ПИК, че съм го нарекъл рашизоиден антисемит заради негова статийка, в която призовава да не жалим за еврейските жертви, а да си “поплачем” за нашата демографска криза. 

Както отива на един рашизоиден антисемит, Недялков заплашва да ми запуши устата. Мислел по въпроса.

Това означава заплахата му със съд срещу мен. Пробвали са вече няколко пъти негови подобия, възмутени от мои текстове. Изразявайки общото им мнение проф.(!) Нина Дюлгерова направо призова в сродния на ПИК в. “Труд” ( двете медии си подават топката доста често) да ми биде забранено да пиша.

Това, че Недялко се е газирал, не е лошо. Издава се в същото време, че не може нищо да ми противопостави освен опита да ме злепостави с биографичен компромат с дългогодишна давност. 

Не изключвам газираният Недялков да вземе да ми прати папараци в клозета, както стори с Хекимян (видно от долните снимки в долния ти сайт), показвайки го как уринира в обществен писоар. Клозетната ПИК журналистика му е на сърце.

Абе, Недялков, в твоя специализиран по мръсните поръчки сайт непрекъснато гърмят “бомби”, чиито фитил е или свързан с въпросната ДС ( виж си само постоянното присъствие Г.Марков като гуру на ПИК), или са известни с позорната си актуална днешна принадлежност на твоите автори(тети) към рашизма. Да изброя ли още няколко имена или ще рипнеш, че това са  мои (с)писъци? 

С теб, господин Н. (от Надменност), който отказа да се срещнеш с мен, когато чрез Диляна Димитрова – истински журналист, за разлика от твоя зло(ко)бна (не)милост-  ми предлагаше да пиша за твоя в. “Ретро”, наистина няма къде другаде да се срещнем, освен в съда. Защото (цитирам Иван Бакалов) “возиш дебелия си задник” в автомобил с шофьор. Аз ходя по улиците и се возя в София с градския транспорт.

Обитаваме различни светове. Нямам никакво желание да опознавам твоята клоака. Толкова съм те вбесил, че си държиш газираната статийка на върха на сайта като най-важното си творение на деня. Благодаря за признанието. Все някой трябва да ти каже (очи в очи не мога, както поясних) какво представляваш като тартор на професионалните плювачи.

Па отгоре на всичко ти куца болно информацията и логиката. Именно някои от най-богатите и проспериращи държави в света страдат най-много от демографска криза. Ако трябва да си “поплакват” по тази причина, ще пребивават постоянно в бедствено положение сред океан от сълзи.

Демографската криза като кауза за поплакване е удобно скривалище за камуфлаж на човекомразието, с което се нахвърляш най-редовно върху най-слабите и отритнатите, за да добавиш и ти някой ритник върху падналия. Цели партии, като БСП, си строят пропагандата върху безсмисленото дърдорене  по темата, тъй като са загубили легитимност в очите на предишната си социално чувствителна аудитория.

Казвам го като баща на 5 отгледани прекрасни деца и дядо на 7 техни наследници.  От тази позиция мога само да презирам зло(ко)бните оплаквачки на демографскатакриза, като теб.

 

 

6 мнения за “Тарторът на клозетната ПИК-журналистика г. Н. иска да ми запушва устата”

 1. Не му се връзвайте на това, хм, същество, Стопанино. За такива пра-дядо ми казваше, “Редкото ла…но цяла каца не стига да го измие”. А той ги разбираше нещата, имаше 2 железни кръста от Кубадин.

 2. Не е лошо от време на време петоколонниците да се газират, защото иначе стават нагли. Самотно е на евроатлантическия фронт – не може да се отрече, че четирихилядниците са подбирани да имат чене и перо, а насреща им стои един самотен блогър. За четирихилядниците има долари от валутните резерви на федерацията, но, видиш ли, Америка за България няма право прозрачно да финансира проекти. Евреите и българите имат способността да оцеляват през векове на потисничество и затова е редно застанем на правилната страна на конфликта – на нападнатия. Което не отрича създаването на палестинска държава. Амин.

 3. Платената шлюха нИдялко ПИДЯЛковь и неговата агентЬция МОЧь, никога …….НИКАГДА НЕ се интересуват от нищо друго , освен от деньгите! ЛИЧНИТЕ! В джоба му!
  Него го е страх да не загуби четирихилядните “грантове” от путлерастката петоколонИАЛна библиотекарско-сарайската и ченгесарска шайка на Хуйло в НРБь, както и от самият Хуйло , както и корупционните им порционни шайки , като геЙрбЬ и дпсЬ . И от кУпейкинь и иZZраждане, и кУрвела ниновНаЯ и БКПь- тоже . Те също са конZZерVVативатори , като нИдялко ПИДЯЛковь и МОЧь!
  Само че са конZZерVVативни ПЛАТЕНИ шлюхи и рублояди!
  Само това е конZZерVVативноТО в тях – проZZт(итутуц)ията им, и нищо “друго”!
  Те са вечни конZZерVVативни шлюхи, рублоядни – разбира се !
  Оди и одите на хуйло ви!

 4. Компрометираните опити за компромат на Нидялко в ПИК дори не са забавни, днес къде по-забавно беше в НС по време на обсъждането на вота на недверие на правителството.
  По ПРЕДВАРИТЕЛНИЯ възрожденско-циркаджийски сценарий за разпределение на говоренето в обсъждането на вота “тежката” артилерия на опозиционната “сглобка” в лицето на косматото шемпанзе Тошко, Руди -гела и плюещата камила Искра Михайлова, кандидат и за кмет на Стара Загора на всичкото отгоре! 🙂 трябваше да поемат оплюването и пародирането на изказванията на Кирил Петков. Справиха се със задачката си посредствено, горе- долу за 3 минус, защото не можаха да изсмучат от пръстите си “кьорав” аргумент.
  Явор Божанков от ПП-ДБ, обаче, извади железни аргументи срещу опозиционната “сглобка”:

  https://www.focus-news.net/novini/Bylgaria/Yavor-Bozhankov-Vuzrazhdane-purvo-mislyat-za-Rusiya-ako-ostane-vreme-sled-tova-mislyat-za-Rusiya-i-chak-nakraya-ako-neshto-drugo-ostane-pak-mislyat-za-Rusiya-1856753К

 5. Към Автора:

  Тартор е някой, който задава тона (и темите), а въпросният господин е само изпълнител. Затова смятам, че е по-правилно да се чете “таратор”. 🙂

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.