Ниновна издаде злобката с Трифонов

В деня, когато съдът отмени решението на ЦИрК да бъдат забранени машините на местните избори, Нинова се изяви като говорител на “Има такъв народ “.

Заяви, че от въпросната партия ще гласуват на балотажа срещу Терзиев.  В полза на Григорова.

Била звъннала на Слави Трифонов.

Владетелите на двете партии си говорят като сводни души по автократична партийна линия. 

Бъбрили си по телефона.

Разбрали са се какво да прави техният електорален планктон. 

Остава покорните им роби да козируват и да изпълняват под строй договорката.  

Не трябваше ли от щаба на главнокомандващия чалгата  сами да заявят нещо подобно, ако наистина това е тяхната позиция?

Трябваше, но не им е лесно да си признаят колко неприлично е да си приличат с другарите и другарките от злобката.

Издадоха се.

КОЛАЖ

 

10 мнения за “Ниновна издаде злобката с Трифонов”

 1. В чалгата, както и в соца, е доживот. Те сами си признаха че е като нелечима срамна болест за която няма лекарства.

 2. Не вярвам, че някой може да допусне, че проZZт(итуиращ)ите платени шлюхи от цикЬ могат да бъдат нещо “друго”, освен бездушни марионетки на сводниците о ТЪПькачите им?!?
  Никой от тях не може дори да отиде до циркова арена , а още по малко да представи нещо смислено от там, нито като изпълнение, нито като зрелище, нито като фокус! Просто платени чиновнически наемници , без собствен нито естествен , нито изкуствен интелект. Като използвани пропаГАДони , които могат да служат само за предпазни бушони, защитна фасада на суфльорите и задкулисието, разходен материал за еднократно “използване”, каквато е единствената им “квалификация” и “способнисти”!
  Одите на хуйло ви!
  А “партийните” наемници на терористичната большевишка колониална колаборационистка банда БКПь, начело с кУрвела ниновНаЯ, и чалгарските маймуни на учиндолската мумия- тоже!
  Те са само малко по-високоплатани четирихилядници, от ЦвИКь!
  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на хуйло си!

 3. Очаквам в следващите часове и копейката да изфалцетира, че ванчэто е кметицата на неговите мeчти. Ясно е, че до балотажа паролата ще е “всички срещу Терзиев”. То и ЦИрКът с машините в навечерието на изборите се състоя с цел да добута григорьевна до балотаж, защото първото място за Терзиев и третото място за нея в социологическите проучвания бяха непробиваеми по друг начин. Надявам се софиянци и особено определящите се сред тях като ДЕМОКРАТИ да не се подведат. С нищо навъсеното ванчэ и изгладнелите червени хиени зад нея не са по-добри от усмихнатото данчэ с крадливата герберастка шайка зад крехкия й гръб.

 4. В предишен форум Аlex-DE се пошегува, че остава и Хекимян да каже, че е загубил заради отмяната на машините (за което го поздравявам) . Виждам, че е хванало дикиш.
  Скромното ми мнение е, че никой не е имал дълбоки замисли. ДАНС са се зарадвали, че могат да компрометират един зам.- министър, оттам министъра и в крайна сметка кабинета (оставка!). У хартиената коалиция е задействал костинбродския синдром (всяка парлама в деня за размисъл е полезна срещу управляващите) и ето ти ред първосигнални решения… А иначе си е добър повод за оправдаване на слабото представяне от кого ли не….

 5. Аз се чудя от къде би могла да дойде подкрепа за Терзиев при положение, че само 40К е разликата между двамата? Итн ясно вече… Подкрепящите Синя София по-скоро не биха гласували, заради ДС… Де що е соц./комунис се е надъхал, че ще може да се избере техен кмет, и електоратът им се е наелектризирал… Не малка част от герб пък, биха се надъхали да гласуват на пук протестно срещу него… 🤔

 6. @Караиванов

  “Костинбродският синдром (всяка парлама в деня за размисъл)” е особено полезен срещу висока избирателна активност. Досега функционира безотказно, иначе нямаше след всеки избори да се констатира рекордно ниска избирателна активност.

 7. Слави копае дъното, изцяло не му пука дали има смисъл хората да го смятат за човек. Той е точно определение за деградирал, пропаднал и болен тип.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.