“Хотят ли русские войны”? Май вече не хотят, според най-ново проучване

Изследване на Russian Field публикува резултатите от свое проучване за настроенията на гражданите на московията във връзка с войната в Украйна. Това е 13-то поредно проучване по темата. От него произтича, че от тази есен в страната се е сформирало мнозинство на привържениците на мира.

 

 

 

 

За пръв път мнозинството жители на московията искат прекратяване на войната. За войната са 39 сто, като сред тях преобладават мъжете на 60 годишна възраст, които не са застрашени от мобилизация. 

Евентуална нова мобилизация има подкрепата на 38 процента от участниците в допитването, докато срещу това са 53 на сто.

Младите и образованите са категорично на страната на мира. Младите и жените са за преговори. Ако утре Путлер реши да подпише мирно споразумение, ще получи 74 на сто подкрепа.

 

 

5 мнения за ““Хотят ли русские войны”? Май вече не хотят, според най-ново проучване”

 1. Дори и да не става ясно, колцина поддържат войната без мобилизация, резултатите пак са окуражителни…

 2. При все ,че статистиката в Русия никагда не врьот…. 🙂

 3. Самият факт, че регистрирането на подобна тенденция вижда бял свят, може и да нашепва нещо. Примерно: мъдрото и загрижено управление е склонно да откликне на народната воля, че е за предпочитане да се изостави целта Киев да бъде превзет на третия ден, вместо да бъде овладян на петия, да речем. Защото яденето свършва, а не може цял живот да се даяни на брезови кори. Императорите ги знаят тези подробности.

 4. Към ringup:

  И аз си го помислих, но има и друг прочит на факта, че руzката статистика допуска подобни “неприличини” данни.

  Ако им е позволено да съобщават подобни неудобни нещица, без да арестуват и натикат в затвора “чуждестранните агенти” за “дискредитиране на армията”, значи ножът е опрял до кокала (захапан от Путлер, който не може да го схруска, но и не го пуска).

 5. Хотят пиздюлей ( шамари- на тесен жаргон). Това искат. Тази тяхна пословична нетърпимост към мнението на останалите, ще им изяде кратуните…
  В Совецкио съюз имало преди години лозунг “ Нам нужен мир”.
  Чичо ми, който едно време работил в Коми, го изгонили оттам, защото уж на майтап гледал на събрание лозунга на станата и уж на майтап попитал «как по-точно да разбираме думата мир» – заради двойното значение на руски ( означава и “свят” !). Слава Богу, че се разминал само с изгонване от Коми. А като се върнал в БГ, го наказали и дори не му изплатили оставащата му заплата от Коми. Викали го и в МВРто за “справка”…. “ Елате за справка , носете си одеало!”

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.