Нашистките партиотари нямат разрешение от матушката си да кажат едно ” тенкю, баби” на американския морски полицай

Фактът, че българските власти пазят нещо като “радиомълчание”, за да не провокират терористите и да не навредят на нашите заложници на отвлечения от хутите търговски кораб край Йемен, е едно нещо. Друго е мълчанието на иначе кресливите ни патриотари, които не биха се поколебали да кажат каквото и да било от позицията на “истински българи” срещу евроатлантическата “измет” – по думите на коzтадинов-, управлявана, пак според него, от “посолството”.

Дните си минават. Сънародниците ни са пленници на терористите от 19 ноември, но върховно докачливите на партиотарска тема нашисти все така си мълчат. Не се впечатляват и от факта, че държаните насила българи са вече част от унизително дехуманизиращо шоу на терористите, които са ги превърнали в нещо като атракция в зоологическа градина, поощрявайки посещения на местни хора(?) с лодки да се любуват на нещастието им.

 

 

 

Междувременно бойният флот на САЩ спаси от подобна съдба още четири търговски кораба в региона. Застрашените от терористични атаки плавателни съдове, които по законите на международното право не могат да носят оръжие, са отървани от “световния полицай” САЩ. Сред спасените има и българи. 

Със сигурност и атаката на терористите срещу “Galaxy Leader” щеше да бъде предотвратена на 19 ноември от патрулиращите американски “полицаи”, ако екипажът му беше подал сигнал с искане за помощ, както спасените по този начин останали невъоръжени кораби. 

Очевидно работата е там, че на нашистите не им се връзва с пропагандата да кажат едно “Thenk You, баби” ( баба на арабски означава татко). Ще им се кара майка им, а на матушката си не могат да възразят  и поради това си налягат партиочните парцали.

 

2 мнения за “Нашистките партиотари нямат разрешение от матушката си да кажат едно ” тенкю, баби” на американския морски полицай”

  1. Ами всяка уважаваща себе си нация в такива случаи незабавно (“немЭдленно” – по копЭйкин) формира щурмова група, праща я на място; които от бандитите оцелеят след атаката, се бесят по най-близките дървета. Кове се предупредителна табела от типа, “Пирати-терористи. Ние ги обесихме – екип “Ксенон” на ВДВ на РБ” или нещо подобно. Снима се и документално видео в бъдеще да имат 4-5 наум. И толкова. Както направиха САЩ след удара по базата на морските пехотинци в Бейрут. Там даже бе по-брутално. Като Франция в Мали миналата година. Или като МОССАД в Ентебе при Голда Меир. Или като САС в Дофар през 1972…

  2. К’во “могат”, и к’во трябва да кажат атечествено-социалистическите лумпен-болшевики?
    Те само повтарят пропаГАДността на “батушките” си от моZZковията, и местните им клонинги – “батушки” от болшевишката колониална банда БКПь и чекистките туземци от КДСь!
    Те са техните НЕодушевени раби, без никаква реална способност не само да “мислят” , но и да осъзнаят реално, какво са направили американските моряци за спасяването на морската търговия , корабите и моряците, срещу техните терористични падруги от (фа)шиитски (т)ИРАНь!
    Одите на атечествено-чекисткият ви алЬ-сабакЬ хунтараторь Хуйло , одите на хуйло ви!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.