Чуков защитава путлеризма от трибуната на Блъсковия “Труд”, санкциониран вече заради рашизма си от западни рекламодатели

Решението на руzкия цар да си продължи царуването чрез поредно подобие на избори предизвика по света само иронични забележки заради факта, че това не е новина. Липсата на новина обаче предизвика един от най-я(р)ките “богатири” на путлеризма у нас Боян Чуков да спори с въображаеми противници, заявявайки в Блъсковия “Труд”, че няма “сериозни анализаторите”, които да са изненадани.

Фактът, че в московията изборите за цар са пълна пародия, не пречи да “сериозния анализатор” да обявява за “режим” управлението на Байдън, който спечели на косъм инфарктното състезание с Тръмп, любимец и на “сериозния анализатор”.

Чуков пак чука на отворена врата чрез своя фалшива теза, с която да спори от позицията на “сериозен анализатор”. Защото, повтарям, наистина никой никъде на света не е изненадан от новото “кандидатиране” руския цар за трона си в Кремъл. Само “сериозните анализатори” на Путлер търсят от девет (петролни кладенеца) вод(к)а, за да почерпят наивниците с “открития” от рода на това, че Путлер бил посрещнат от арабските си домакини в Садутска Арабия “по холивудски” ( при първото негово изпълзяване от бункера след агресията му срещу Украйна от 24 февруари 2022 г. в чужбина извън страните от сателитния му кордон от бивши съветски републики и Китай).

“По холивудски”?

Колко трябва да си сбъркан, за да използваш символиката на нещо толкова американско, за да се опиташ отчаяно да убедиш някого в правотата на бореца срещу всичко американско-такъв, какъвто се изживява Путлер (при това с шанс да надминел САЩ по мощ и влияние напоследък, по оценката на индийски авторитет). 

Не си заслужава да се преразказват брътвежите, предназначени за невежите. Но за Блъсковия “Труд”, чието издание наскоро беше поразено от бойкота на големи западни рекламодатели у нас заради рашистката си ре(д)акционна политика, няма проблем да продължава да лансира от(к)ровени рашистки глупости. Поне в заглавието да се бяха изразили правилно на български ( казва се “кого ще избират”, а не “кой ще избират”).

Вероятно има и умни наемници на путлеризма у нас, но “Труд” настоява да дава думата на онези, които най-много се (го)р(о)деят с нивото на издателя си.  

5 мнения за “Чуков защитава путлеризма от трибуната на Блъсковия “Труд”, санкциониран вече заради рашизма си от западни рекламодатели”

 1. – чуков чука с джендър символиката , ама хуйло е със свалени гащи като хамасците си в Газаhttps://daniivanov.blogspot.com/2023/12/blog-post_912.html – кандидат-президентската му кампанията започва горещо: У путина всегда все через жо*у – много има да сеТРУДят туземните говнояди

 2. “Прав” е моллотовь. Наистина мужиците ше си “изберат” пак СЪЩИЯ атечествено-чекистки ХУНТАраторЬ Хуйло!
  Ако Хуйло спазваше дори една запетайка от “конституцията” на моZZковията, то той нямаше да е резидент след 2008г.!
  Нямаше да има геноцидни империалистически войни в Грузия, Крим, Донбас, Сирия , Африка, Украйна, Израел……..
  Нямаше да загинат милиони, за да може чекисткия изродЬ от Санкть Ленинград да краде трилиони и да окупира дори собствената си “цивилизация” на “арийският” руZZкиЙ мирЬ на кагеЙбе!
  Отделен е въпросът , че можеше и въобще да не се докопа до чекисткия трон , ако Ельцин не си го беше “избрал” за заместник, за да отърве присъди за корупцията му. Така нямаше Хуйло да има и два “законни” мандата от 2000 , до 2008г.. Така нямаше да има и геноцидната вАйна и в Ичкерия!
  Така че тоя рублоядски дИбиль моллотовь няма как да “осъзнае” , че неговият чекистки ТЪПькачь Хуйло е надминал дори Оруел, защото при него няма нито нито вАйна, нито мирЬ , а пък “свобода” – още по-малко!
  И няма как войната да е мир, и мира да е война, след като Хуйло ги е забранил и двете нали, нали!
  Оди на хуйло ти и мадуро ти, Хуйло!
  ДОЛУ сталинистките путлерастки рублоядски моллоти, одите на кафявия джендърь, одите на хуйло ви!
  ДОЛУ КримскиЙ воениЙ мость, оди на хуйло ти!

 3. Изключително много “експертиза” и “безпристрастност” се носи на талази от статия, в която “експертът” фамилиарничи с кремълския бункерфюрер, наричайки го по руска традиция “владимир владимирович”. Все едно да пише за хитлер като “адолф алоисович”.
  На всичко отгоре и мърляшкото отношение към родния език – бъркотията кой/кого, дума “штрих” изписана с руски правопис, използване на чуждици като “бъгове”, които дори да бъдат преведени от професионален жаргон, пак нямат смисъл.

  Изобщо мнението на другаря Чуков, като се махнат безмислиците и празнословията от статията му, може да се сведе до нещо подобно на надпис на табела в зоопарка – Не дразнете руснаците! Не им хвърляйте храна и други предмети!

 4. Хаха, аз не се сдържах и коментирах този опус на путлеризма особено завършека му, където Чуков пуска един изсмукан от едно специално място слух, че ескортът на Кабаев блокирал електрониката на американските самолети на самолетоносача в региона и те не успели да излетят. Напоследък Чуков рязко е качил градуса на наглост убеден, че Украйна ще падне.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.