Още от предстоящата реч на преzидента Радэв на Нова година- само в ivo.bg

Съюзът на Съветските Социалистически на Радэв (СССР) се е мобилизирал, но не частично, както техния патрон (падроне) в Кремъл, а напълно.

След като бъдещата му реч за приспиване на българите с монолог от екрана на БНТ при смяната на караула от 2023-та с 2004-та изтече в ivо.bg,  от СССР са я допълнили с нови аргуМЕНТИ.

Това научи ivo.bg от свои доведени (до ярост) източници. Ето и добавката към словото му, което вече публикувах в аванс.

“Драги синеродници и червенородници, и вие, обикновени чревоугодници,

С прискърбие трябва да отбележа също, че шарлатаните са успели да изкачат България в класацията на страните, чиито паспорт отваря много врати. Можете ли да познаете, чии са тези двери за предстоящи далавери? 

Ще ви кажа. Влизам редовно в кошарата на агнеция ПИК, преживя(ва)м там каквото ми трябва да гребна от фураж(кат)а, водя бележки за всякакви обществени болежки. Съветвам и вас да го правите, както мен ме съветват от СССР.

В ПИК написаха, че шарлатаните са променили конституцията с цел да могат министри да ни стават турци и американци (вместо моите преторианци). Замисълът им е разкрит: ние да изнасяме все повече приносители на български паспорти в чужбина, а от Америка и Турция да си внасяме пришълци с двойно гражданство. Гейноцид! 

Но и това им е малко! Нагло отчитат икономически ръст и появата на оптимизъм, какъвто не е имало от десетилетия у нас.

А у вас? Така ли е? Питам и не искам да ми отговаряте, защото няма да ви чуя през телевизора. Обратната връзка е лоша.

Да се говори за оптимизъм в държавата, която от 5 правителства насам не управлявам еднолично, е лична обида за мен и за всички, за които каузата 3 март е по-важна всички останали руски каузи.

Тази дезинформация относно надигащия се опасен оптимизъм сред нашата нация е излъчена не къде да е, а в БеНеРе. Затова ли се борихме там да проститу…, пардон, да просперира нашият Волгин, че да си позволяват да ви замърсяват традиционния български песимизъм?

Да си спомним как са отговаряли нашите предци, а и ние винаги след тях, на въпроса “как си”. Винаги отвръщаме със здравословното “ абе, много добро, не е на добро”. И сега да го подменим с американското упадъчно “ чудесно, отлично, много добре” или може би с малко по-скептично британско “не много зле”? 

Научавам от ПИК също, че можело да участваме и в операции под командването на САЩ по противодействие на хуни…, пардон, хутите в Червено море. 

Преди се кланяхме на големия съветски брат, изпращайки мои колеги в Чехословакия. Днес правим същото с новия голям брат. Потискаме, заедно с него, порива към свободата на желаещите да дъвчат кат (растение с наркотично въздействие при дъвчене, с което според традиционните йеменски ценности всеки мъж трябва да се надъвче поне по няколко часа на ден, за да му хрумне да напада с подарени от иранските аятоласи оръжия американския боен флот в региона – бел. ivo.bg).

И ако в Червено море все пак пленяват български моряци, барабар с корабите им, срещу което основателно си мълча с хуманоидна цел от седмици насам, то какво да кажем за откачената идея да се закачим за натовска бойна формация в Черно море с Турция и Румъния. И те били натовци. Моля? Аз съм натовски генерал и знам, че Черно море е руско. Какво да е? Още Петър (най) Велики го е обявил, провъзгласявайки московията за империя през 1721 година, когато я прекръства на Русия.

Няма да коментирам т.н. министър на така наречената отбрана  Тагарев. Не ми е в стила да падам на нивото на шарлатани, лъжци и прочее “евроатлантическа сган”, както правилно се изразява от парламентарната трибуна онзи, за когото Митрофанова би гласувала (пак), стига да не я обидят шарлатаните и да ни изостави на тяхната милост, завръщайки се във Великата си Родина (пауза за овладяване на сълзите по сценария на СССР). 

Нямат край ужасите на отминалата година, мои будни българи, които още не сте изключили телевизорите. Но да си пожелаем всичко страшно, споменато от мен, да остане в миналото.

Миналото ни е непоносимо, но има надежда. Проф. Дарина Григорова от Софийския университет ни дари с лъч надежда. Прогнозира, че скоро и нас могат да ни освободят четворните ни освободители, които в момента освобождават Украйна.

Помнете най-важното, Крим е руски , както и Черно море”

Бележка от автора: Дъвченето на кат в Йемен наистина е национална традиция, не е авторска шега. Няма друга нация в света, която да се равнява  по този показател с надрусаните съюзници на Иран, където за милиграм наркотик аятоласите безмилостно осъждат на смърт всеки грешник (и водят световните класации по изпълняването на смъртни присъди).  

Още по темата, за да не се забравя:

 

Прощалното слово на царизматичния живковист в аванс

7 мнения за “Още от предстоящата реч на преzидента Радэв на Нова година- само в ivo.bg”

 1. Това са те серсемите – хусите и русите

 2. В ссоциалните мрежи мощно се върти призив за бойкот на предстоящата новогодишна реч на рундю/пундю казачока “Угаси телевизора в 23:55! Май накрая плешивата клепоуха руZка маймуна от Славяново обедини повечето българи. Люде от всякоя възраст, класа, пол, занятие и полит. пристрастия. Срещу себе си и срамните му про-кремълски казачоци! Това е по-добре от импийчмънт на самовлюбената хибридната творба на ген. Решотников. Направо ще се поболее психото! А хаирлия!

 3. Към всички читатели на блога – прочетете коментара на Георги към прикачената статия, писан 31.08.2020

 4. Поредната малоумна реч, освен да говори празни приказки друго не умее.
  Няма нито едно нещо което да е направил в полза за България, а само за себе си и други русофили.

 5. Стига сте плюли бе помии такива, ако не беше Русия сега щяхте да носите фесове и шалвари и да кланят в дамии.

 6. Към Люлю
  0 одобрени
  Liubkakalcheva8@gmail.com

  Иди в Турция и си сложи фес на улицата.

  Приятно самоубийство.

  Ако не беше СССР, щяхме да сме в ЕС и НАТО толкова отдавна, колкото и проспериращите западни демокрации.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.