СибириАда

Текстът съдържа продуктово позициониране: предупреждение е към българските рашисти, продукт на русофилско-рашистката пропаганда, все така да не бързат да (се)тичат да изразят на място любовта си към московията. Опасно е за живота им.

Във филма СибириАда в наши дни участват като безпомощни статисти през сегашната “неочаквана зима” милиони поданици на режисьора, продуцента и главния актьор във всеки сериал, прожектиран от Путлер в неговата замръзнала московия. Той обеща през 2018 г. в т.н. предизборна кампания, че царството му се нуждае от “пробив” (прорыв). 

Обещанието му се сбъдва в незапомнен вариант дори и като сравнение с времето на съветското безхаберие относно това как живеят крепостните селяни и граждани във “великата страна”.

Цар Путлер снизходи да се разтревожи в едно свое изявление тези дни за катастрофалните аварии с отоплението в Подмосковието, но в провинцията “пробивите” са не по-малко страховити.  На външния свят не говорят нищо названията на селищата, в които аварира в невиждани мащаби снабдяването с топла вода, поради което тези водещи за московията новини (все още) не предизвикват международно внимание.

Масови са пробивите на мръсните канали в жилищни кооперации, гейзерите от спукани тръби и съответните последици от това за безпомощното население. Видеата с течащи фекални потоци в жилищни сгради и по улиците на различни селища заливат интернет.

Студовете завариха неподготвена дори сибирската администрация, но от Москва не проявят съчувствие, за да не се “внася паника” и да не се обединят чувствата на гняв на живеещите в различни точки на империята страдалци.

 

Големи части от Новосибирск, най-големият град в Сибир, населен с повече от милион и половина човеци (около 2 процента от населението на московията), са…под вода.

Правилно прочетохте-не под лед, както много други населени места, а под вода. Пробитите тръбопроводи наводниха цели квартали и разтопиха ледовете насред лютата зима.

 

 

Наблюдавайки какво се случва в Новосибирск украинците имат още по-голямо основание да не допуснат окупаторите да наложат на тяхна територия маниакалната си идея за създаването на “Новорусия” на украинска земя.

Руzката антиреклама няма равна на себе си. Тя наистина поражда русофобия – т.е. страх от налагането на “руския свят”. 

 

5 мнения за “СибириАда”

 1. Какво наводнение! Точно толкова, колкото да отвориш вратата и поплавъците да нахлуят непоправимо в купето и да трябва да вадиш всичко за пране или да хвърлиш колата….

 2. Нарисували Z на фадромата:))))) Тия са пълни дебили !

 3. Още новини из Руският Свят:

  “Дa oтбeлeжим, чe инфopмaциятa зa пpиcтигaнeтo нa пъpвaтa Lаdа Vеѕtа в гapaжa нa Дъpжaвнaтa дyмa бeшe paзĸpитa oт cъщoтo издaниe в ĸpaя нa дeĸeмвpи. Caмo чe cпopeд eдин oт дeпyтaтитe, въпpeĸи чe тeзи aвтoмoбили вeчe ca ce пoявили в aвтoмoбилни пapĸ, pycĸитe пapлaмeнтapиcтитe ĸaтeгopичнo пpeдпoчитaт дa ĸapaт Fоrd и Нуundаі, въпpeĸи чe в aвтoпapĸa нa pycĸaтa Дyмa тeзи aвтoмoбили ca вeчe нa 8-10 гoдини.”

 4. Всеки има право да избира. Някои хора избират промяна към топло, други към студено. Право на неосведомен избор за тях. Та в тази връзка, защо е нужно да ги сочите тези нещастни хора, които при първа възможност биха ни взели всичко отново ?

  С уважение,

  ПК /послепис за коментатори/ :
  Какви коли ви гонят, автобуси и други… ? Какво епохално събитие… ? Това е от десетилетия при тях. Сгреших. От стотици години !!!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.