100 години след смъртта на сифилистика Ленин мумията му още е на почит на Червения площад

ОБНОВЕНА СЪС СНИМКА ОТ ДЕНЯ

 

Сред най-хубавите вицове за Ленин, които съм чувал е, че той е посочил с ръка 11 часа на циферблата на часовника за откриване на магазините за алкохол в СССР…

 

 

 

 

 

Когато пред 1970 г. (и) България беше обхваната от лудостта на държавното честване във връзка със 100 годишнината от раждането на Ленин не съм си мислил, че ще бъда свидетел и на 100 годишнината откакто светът се е освободил от физическото присъствие на сифилистика. 

Но ето, че е 21 януари 2024 година и в империйката, умалено копие на болшевишката, се чудят какво да правят с останките му. Все така са изложени на поклонение на Червения площад. Не се решават да ги погребат и да постъпят поне в едно отношение човешки със злодея на на века, създал първите концентрационни лагери (за “подчовеци” сред сънародниците) и разпалил най-кървавата братоубийствена война в историята, отстъпваща по броя на загиналите в нея милиони само на китайската си производна в епохата на победилия в най-многолюдната държава комунизъм.

Навремето никой не питаше “робите на труда”, както откровено биват наричани трудещите се в “Интернационала”, дали искат да празнуват 100 години от раждането на обожествявания терорист. Налагаха присъствието му във всяко жилище, снабдено с радиопарат и\или телевизор. Буквално осъществяваха по този начин лозунгът “Ленин е във всеки дом”.

Сред върховните примери за туземен идиотизъм в преклонението пред вожда е изобразяването му в един паметник в с. Баня как разговаря със своя подражател у нас Георги Димитров. Легендата споменава само един случай, при който “вождът и учителят на българския народ” е виждал Ленин, но мълчи относно разговор между двамата. Следващият път, когато Гошо Тарабата се доближава до Владимир Улянов е на погребението му. Поканен е да бъде сред носачите на ковчега му.

 

 

 

 

 

 

 

Днес в московията повече от половината поданици на “новия Ленин” в Кремъл вече скланят останките от рушителя на руската империя да бъдат погребани, ако се вярва на официалната статистика на ВЦИOM. Това е Всесъюзният център за изследване на общественото мнение, прекръстен при Елцин на Всеросийски през 1992 г.

Според 57% от участниците в допитването е време Ленин да бъде погребан, но само 30 процента от тях са на мнение, че това трябва да стане скоро. “Не бързат” 27 на сто, а заедно с тях 33% държат балсамираните останки от трупа да си стоят на показ.

Спорът, освен че има идеологически подтекст, е показателен и за фалшивата религиозност в страната, която е превърнала в държавна политика претенцията си да бъде защитник номер едно в света на християнските ценности, но все така толерира достойното за попска анатема зрелище в центъра на своята столица. 

Днес на Червения площад поклонници на болшевишкото божество се редяха да се поклонят на мумията му :

14 мнения за “100 години след смъртта на сифилистика Ленин мумията му още е на почит на Червения площад”

 1. Какво пеят днес Холандците? Нидерландия за Нидерландците. И тях ли ще наплюем, че са Нацисти??? Господин Божков в прав текст каза че Да България Лъскат имиджа на Пеевски. Г-н Инджев какво ще каже по този въпрос? Или пак ще мълчим за да не дойде БСП на власт или пък “Коцето”. !?

 2. Все повече се повдига въпроса Кога руските войски ще се приберат у дома:

  “Владимир Владимирович Путин е издал указ, че съпругът ми трябва да бъде там (в Украйна). Интересува ме кога ще издаде указ, че съпругът ми трябва да си е у дома”

  “И какво следва? Министерството на отбраната е похарчило парите си, сега трябва да изстискаме всичко от нашите момчета, да изкараме и последния живот от тях? Така че да се върнат при нас само като пънове?”, заяви Андреева. “Какво ще ми върнат? Човек без крака, без ръце, болен човек? Не знаете ли какво се случва там?”, попита реторично тя.

 3. Не само “мумията му още е на почит” но и сифилисът тоже! Преди 4-5 години Световната здравна асоциациа публикува данни, сочещи че рф е на първо место в света по заразени от сифилис, далеч изпреварваща в проценти Централна Африка. Веднага след това руzката пропагадна започна да говори за “еврогейове”, “джендъри” и т.н. Прикриват се, сър!

 4. Към herflik:

  Много обичам избирателните примери с нидерландци в подкрепа на нашистките неандарталци!

  А “господин Божков” е добре да си гледа своя политически проект, вместо да пробва хазартни подмятания по адрес на другите, които хич не го правят да изглежда по-невинен, изтъквайки чуждите недостатъци и проблеми.

  Тъй че, подбрали сте неподходящи примери.

 5. Иво,пропусна да отбележиш че освен сифилистик,Ленин е бил и пасивен гей,тоест педераст. Има запазени писма между него и някои от интимните му приятели сред върхушката на болшевиките.

 6. Към Николай Григоров:

  Пропуснал съм защото не искам да пея в хора на хомофобите. Това, че е сифилистик, ми е достатъчно…

 7. В началото на 90-те в неделя по обяд обичах да слушам националното радио програма “Христо Ботев” където участваха Джони Пенков, Ст. Ст. Александров и Тодор Колев, в което коментираха статии от руzzките медии тогава ( тези медии по това време бяха далеч напред в изобличаватето на болшевизма, комунизма в сравнение с нас). Предаванията бяха много смешни и забавни.
  В едно от тях някакъв гога в писмо до льоната (ленин)се сърдеше и ревнуваше, че е пренебрегнат и отишъл с друг гога да курортува на фински езера (имаше и картина по този повод). Жена му крупская е била едра стринка го е налагала чат пат с цел превъзпитание.

 8. herflik,

  г-нбожков НЕ го тревожи ‘лъскането на имиджа на Пеевски’ , защото бяха екип полъскането на талончета – тревожи го, че ПП-ДБ само с 1/4 от общо 240 депутати прокараха и важни конституционни промени за контрол на главния прокурор и път към еврозоната , останахме в екип с Румъния за Шенген, имаме позициите за Украйна/НАТО – НЕ сме руски теляци в ”полевата баня”, както се включихме 2002 …
  – та, казаното от г-нбожков ”… не издава алтруистична загриженост, а е целенасочено насаждане на отвращение за отслабване на противника отвътре. И да, война е.”
  както пише Mihail Panayotov – https://www.facebook.com/p/Д-р-Владимир-Сотиров-психиатър-100063673535354/

 9. Към
  herflik
  21.01.2024 в 13:30:
  Примитивните атечествено-социалистически и атечествено-болшевишки атечествено-ПОПУЛИСТки лумпени , като теб , са пели много подобни неща и преди Първата световна война, и преди Втората световна война. И до какво доведе това “пеене”?
  Или не можеш да раздвижиш няколко си атечествено-социалистически инфантилни популистки “мозъчни” гънки , също като твоята атечествено-ПОПУЛИСТка падруга – Черепа? Както и “другите” подобни ПОПУЛИСТки шлюхи , като атечествено-путлерасткия джендърь кУпейкинь и иZZраждане, или атечествено-войводите от МВРОь, или атечествено-МУТРИгрупьския путлерасть ()ОЛЕН ()ИДЕРовь и атака…. или вековните ПОПУЛИСТки атечествено-болшевишки терористи БКПь и кУрвела ниновНаЯ, и даже ZZильоното човече на Решетников- фатмашката превратаджийска предателска престъпна “маZZонска” ТИКВА реZZиЛдентът лумПен РАБевЬ!
  И едва ли всички атечествено-параZZити можете да “изпеете” нещо “друго” ,и стойностно, освен подобни едносричкови популистки “арийски” лозУнги , като холандските ви “колеги”!
  Оди на хуйло ви!
  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на хуйло си!

 10. Сега, като се замислих… Другарите мумификатори от СССР, вероятно са положили бая усилия да направят тази простотия (плод на “плитката руска душа”-израза ми харесва г-н Инджев 🙂 ). Все пак – сифилис, гадно заболяване. Докато за Гошо Тараб Димитров, същите другари на дали са се озорили много. Имам пред вид, че употребената от Тарабича пукница, сигурно е спестила осемдесет процента от безсмисления труд. 🙂

 11. Сигурен съм, че кагебиста пет пари не дава за шибаните балсамирани останки на този исторически демон и отдавна би заповядал да го изхвърлят на бунището, където всъщност му е мястото! Той има нужда от безмозъчните тълпи, които обожават родния си “идол” за да продължава да ги праща като пушечно месо, в случая в Украйна… Да не забравяме, че над Московията продължава високо и зловещо да грее червената пентаграма, чието излъчване сгрява руските нещастни душици! Да, това е НЕчовешко, твърде НЕчовешко!!!

 12. Навремето беше плъзнал един виц, който, впрочем, говореше за истинската същност на кръвожадния идиот Улянов. За такива вицове българи пращаха българи в затвора или ги уволняваха от работа…
  “Сираче, избягало посред нощ през телените мрежи на сибирско ТВУ, със сетни сили пълзи из снежните преспи в гората…Точно преди да загуби съзнание, вижда между дърветата светлинка. Оказва се къщичка. Детето накрая допълзяло вътре и видяло как до камината седи таварищ Ленин и нагъва голямо парче месо.
  – Пожалуйста, Владимир Ильич, дайте и мне мяса – изплакало момчето.
  – Не дам! – улыбнулся Ленин, а глаза у него были тёплыми и добрыми…“

  ( мисля, че превод не е необходим)

 13. @Lyubanski

  Прав сте. Поради същата причина нашите национални предатели и демагози не дават да падат монументите на тоталитаризма – за да има къде да ce събират малоумниците и да се кланят на окупаторите и палачите си.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.