Вилнее Организирана Група за Политически Убийства ( ОГПУ)-репутационни “само”

Ще си призная нещо, което може да бъде употребено срещу мен от онези, които ме дебнат да им дам повод. Но все пак ще споделя, че въпреки дългия ми и разнообразен опит в практически всички видове медии никога не съм знаел или разбирал механизма, по който се залагат и щракват капаните на сензационни “случайни” журналистически разкрития.

Случвало ми се е и аз да съм потърпевш. Преди близо 18 години си смених жилището. Още не се бях регистрирал на новия адрес, когато бях “разкрит” и причакан от тв екип пред новия ми дом. “Разкрит” беше едната страна на въпроса, тъй като нямам представа как толкова бързо са установили къде живея без съответната документация, която да ги доведе до мен. “Причакан” е другото озадачаващо обстоятелство: откъде знаят, че не съм вкъщи и кога ще се върна, за да цъфнат на улицата точно навреме?

 

 

 

 

 

 

Нещо подобно ме е сполетявало преди в Бейрут, когато на два пъти ме причакваха пред дома ми въоръжени лица, за да ми откраднат автомобила под дулата на автомати и пистолети. Но там бушуваше война. Преносимите портативни радиостанции се употребяваха от всички групировки и бандити, за които не беше проблем да проследят един невъоръжен, напълно безопасен за тях младеж. 

Слаба работа съм в тази работа, признавам. Не съм като онези, които само “силовите” служби могат да захранват със стръв за тяхната работа по “кървави следи”, за да впечатляват аудиторията със своята невероятна осведоменост кой къде вечеря, обядва или с кого се среща на публични места или в частни имоти, за да го “заловят” на момента. Получават екслузивни кадри от охранителни камери на стълбища в жилищни сгради и много се гордеят с тяхното разпространяване, за което няма как да си припишат заслуга. Защото това не е журналистическо разследване, а чист слугинаж пред онези, които им подхвърлят вкусния за тях кокал. 

“Остриетата” в този тъп сериал се менят, но маниерът им е постоянен. Едно от тях чух да се хвали наскоро в интимен разговор под формата на интервю с бившия шеф на прокуратурата Иван Гешев “ нали знаеш, аз съм най-осведомената в България”. 

Същата напоследък изпъква с едни гърди пред конкуренцията на фронта на преследвачеството. Пак казвам, това дори не е папаращина. Папараците са черноработници, работещи и рискуващи много, борейки се в конкуренция със себеподобни да изчоплят сензацията. Киснат с часове и дни на пусия. Не кльопат мръвката, която друг е сготвил.

Говоря за нашия случай, при който е очевидно захранването и насочването по следи, каквито няма как да бъдат надушени просто от един прост репортер, пък бил той и не толкова прост сам по себе си. Един път може да е късмет, втори път по -трудно, но хайде, да го приемем също. Но постоянно и непрекъснато?!

  Единственото , което ми идва на ум като частично логично обяснение на този феномен (феноуоман) е, че в съответната редакция са си изградили реноме на безотказни ретранслатори на всякакви гадости, стига да е “бомба”, да е “ мълния” и най-вече да громи реномето на политически непоносимите за набелязаните от началството политически жертви, което поръчва погребалната музика за тяхната репутация.  В резултат на това към тази миризлива кафява купчина летят мухите на осведомителите и по посочената от тях траектория литват да смучат кръв с жадни хоботчета онези, които се правят на папараци.

Ако горното не беше толкова долнопробна поръчкова схема, можеше да мине в графата на “сензанционната журналистика” и “бомбастиката”, както се изразяваше Сакскобургготски. Само че тази кафява работа намирисва на Организирана група за политически убийства  ( ОГПУ)-репутационни “само”, но достатъчно ефективни, за да се лепне петно на “когото трябва” и той да изпадне в обяснителен режим, ако не от политиката изобщо.

 

 

   

 

6 мнения за “Вилнее Организирана Група за Политически Убийства ( ОГПУ)-репутационни “само””

 1. Е така е , щом като “службите” са директно под “командването” на зИльоната гнусна фатмашка предателска престъпна путлерастка превратаджийска “маZZонска” ТИКВА реZZиЛдентът лумПен гадень, то какво да “очакваме”, а?
  Всичко се “предава” по “маZZонска” тайна линия, към “маZZонски” “братя” и чираци , като атечествено-кафявите джендъри нИдялко ПИДЯЛковь и неговата агентЬция МОЧь!
  И разбира се гнусният кафяв джендърь на нИдялко ПИДЯЛковь- журналиститутковата шлюха – кУрвАклиевНаЯ , нали!
  Тя не пита , колко милиона и заеми са “поели” от задкулисието и техните ТЪПькачи- бокоТИКВАТА и “медийния бизмесмемь ” дИбильян прасееФскиЙ, и “маZZонският” им “медиен” таварищь пасоль-свинаря геЙрговь, които СМЪКНАХА България до “спешното” 112 място по свободата на словото, за да “захранват” такива морални инвалиди и параZZитни “мисирки” като тях, като бокоТВ, куРВшлуковь и БНТь, волгинЬ и БНРь, чалгарските “шоута” на атечествено-чалгарската учиндолска мумия !
  И които доведоха и до откриването на “спешна” секция на Свободна Европа, заедно с Унгария на техния “медиен” камарадЬ бай ви ОрбанЮ!
  Така че кУрвАклиевНаЯ съвсем точно отговаря на мисиркотитутковата си фамилия! Тя по друг начин НЕ може да се “поддържа” , освен с “информацуя” от атечествено-клюкарските си ТЪПькачи, които “обслужва” на всеки километър, разбира се!
  ДОЛУ атечествено-клюкарките атечествено-кафяви джендърски мисирки и техните атечествено-ченгесарски ТЪПькачи, одите на хуйло ви!
  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на хуйло си!
  ДОЛУ колониалният “празДникь” 3 мартЬ , оди на хуйло ти!

 2. Иво, навремето запомних много показателен факт, който обяснява цялата същност на болшевиките: Вика шефа на КГБ свой подчинен и му поставя задача да намери компромат за набелязан неудобен човек. След известно време подчинения докладва на шефа си, че не може да намери такъв. Тогава шефа му казва измисли такъв и го арестувай.

 3. г-н RICOшетниковь вие сте от най редовните тук. Редовен по всички теми.
  За съжаление коментарите ви са изпъстрени с трудни за разбиране кодове.
  Какво означава примерно ”
  “маZZонска” ТИКВА”

  Не бяха ли масоните носители на новите идеи? Строители, Зидари на нов живот? Доколкото зная имат Щаб квартира в Америка. Според вас Президента на РБ Румен Радев е масон така ли? Това не го ли нарежда до Захари Стоянов, Кемал Ататюрк, Бенковски и т.н. ?
  Да разбираме ли че и Путин е масон след като ползвате буквата Зет в кода си?

 4. Мисля, че усложнявате работата, Стопанино-и не предполагам, това е факт. Червено-кафявата шайка е отглеждана още от 1918 г. (разните спартакисти, клари цЭткини, бЭла куновци, маоцзедуновци, кимирсеновци, фиделкастровци, самора машелци и пр., е пр.) ОПГ-то у нас грабясва властта 1944 и освен че избива незабавно всичко мислещо (първо опълченци и ветерани от освободителните войни), почва и да си отглежда себеподобна “ЭнтЭлегенция”. Зер, кадрите решават всичко. И така – до днес, когато на смяна са внуците ИМ. И все още могат да утрепят всеки. Репутационно, или реално, ако трябва. Sorry, ако ви разваляв съботната вечер и респект!

 5. Като гледам и слушам сега хора като Чобанов, Методи Андреев, Петър Славов и прочие,от сърце ще напиша”Г-н Инджев,Вие направо сте светец”Не искам да кажа,че те са купени.Просто мисля,че някои от тях не получиха място в листи.А от М.А,аз съм потресена

 6. Към
  k.peev
  27.01.2024 в 20:13:
  Все пак , надявам се , правите някаква разлика между масоните и “маZZоните” на пасоль-свинаря геЙрговь от неговата “велика” “маZZонска” “ложа”! Негови “маZZонски” чираци са двамата атечествено-болшевишки и атечествено-фатмашки реZZиЛденти – агенть Гоцье маZZонетски, както и сегашния и решетников шпионски фатмашки агент – лумПен РАБевЬ!
  И не , не държа да съм “редовен”! Аз просто си изразявам скромното мнение, което съвсем НЕ искам да налагам на никого. Нито на вас , нито на другите!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.