Малка задагка за наблюдателни европейци

Малка загадка за наблюдателни читатели.

Какво пише на плаката?

Подсказвам: става дума за Словакия.

14 мнения за “Малка задагка за наблюдателни европейци”

 1. Изобразено е името Фицо на човека, който заплашва демокрацията в Словакия.

 2. Добро изпълнение! Обаче по мое скромно мнение би било по-подходящо да употребят дизайн с женски атрибут, тъй като има немалка вероятност словашкото орбанче да го изкара възхвала на неговата мъжественост.

 3. Още преди 10 години, когато атечествен-чекисткия хунтараторь Хуйло, нападна Украйна, тогава украинските футболни запалянковци пееха и скандираха подобни “лозУнги” по улиците в Киев: – Путин -хуЙло, ПутлерЬ-хуЙло………
  с барабанен “акомпанимент”!
  Сега и словашките им “колеги” са ги “осъвременили” , “приспособили” и “материализирали” въху “рекламен” “плакат” за туземният им фюрерь Фицо: – фицо-хуЙло, фицо-хуЙло, фицо-хуЙло…….
  Явно трябва по такъв пределно “откровен” и непосредствен начин да се противопоставим на путлерастките атечествено-ПОПУЛИСТки “колеги” и подлоги на Хуйло, не само в Украйна, Словакия, но и в Европа , и по света. И за туземните атечествено-путлерасти и атечествен-хуЙлотлеристи – тоже!
  Одите на хуйло ви!
  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на хуйло си!
  ДОЛУ колониалният “празДникь” 3 мартЬ , оди на хуйло ти!

 4. Той знае, какво ще последва (ако не изпълни поставените задачи), но го е страх и чака още кораби да отидат на… 🙂 Хубаво, че хората които за него явно са инструмент, също могат да мислят. Вероятно се надява , “пути” да го спаси и да му се размине. А сега моля сериозно :
  Отдавна се е нанизал !!!
  “Неразбираема е не-руската душа, която иска да е такава”. 🙂 🙂

 5. Не знам помните ли, но същият този Фицо преди години, когато медиците бяха в либийски затвор със смъртни присъди. Та той тогава подържаше кадафито. По медиите го наричаха кадафицо, кадафицовщина.

 6. На словашки изображението се казва (доколкото ми е известно) kokot с ударение на първата сричка. :)))

 7. Пише, пише. Ама получи гласове и въз основа на това беще избран. Какви хора го избраха и какво им носи? Конфети и руска салата , разбира се! Словаците отдавна са се доказали като земеделски мислещи хора. Чист руски лобист се прави на мъж. Питам се какво ще ни донесат самодоволните мумии, които кръстосват моловете с новите си телефончета? Ама някакви словаци пуснали плакат от някаква сграда!! Голям праз! Той дръпва Словакия извън ЕС, както останалите от Австро-Унгария, което означава, че при едни военни действия руските танкове няма да имат насреща си натовска армия и ще убиват блокове на воля. Няма нужда да каваме, че австрийците открито работят за Кремъл и указват на бившите си територии какво да правят, за да саботират НАТО. Така ще паднат Румъния и България отново в мизерията и азиатци ще крадат кенефи, тапети и посуда на воля. Вашето малко гедоре ще си иде с някой танк на Изток. Путин съвсем ясно заяви, че си иска държавите отпреди 1997 година, а за нас това означава времето на Жан Виденовата инфлация и поголовно разорение.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.