Освен България и Белгия, също Британия, Бразилия,Боливия, Бангладеш и т.н. дължат съществуването си на Русия

И Белгия беше присъединена към България от Путлер като държава, длъжник на Русия за своето възникване. Нищо, че това не е вярно.

Да вземем по същата логика и други държави, поне дузина, които също съдържат буквата Б като начало на своето название. Защо да е само Белгия? Не е ли вярно някак си и за държавите от Бенелюкс като цяло, като се има предвид приносът на Червената армия в разгрома на Германия?

Беларус се набива на очи сама по себе си. Тя и сега съществува благодарение на царщината, която я крепи с евтина енергия и подклажда енергията на нейния диктатор да се държи като втори Путлер спрямо собствения си народ.

Има обаче и други примери, които на пръв поглед не са толкова очевидни.

Британия щеше ли да я има на картата, ако Наполеон я беше победил и превзел? Русия на практика помага на британците да се противопоставят срещу френската революционна заплаха. Наполеон, както казва Тръм ( друг световен капацитет по въпросите на историята), е бил победен от Русия и ето ти я днес оцелялата, но неблагодарна на Русия Британия.

Бахамските острови дължат съществуването си на добрата воля на Хрушчов. Ако не беше си изтеглил добродушно корабите с ракетите от района на Карибите, ядрената война щеше да изпепели Бахамите още преди Москва.

Бермудите са същия случай.

Бразилия възниква благодарение на факта, че по време на португалските завоевания Русия не е имала могъщ флот като този в Черно море днес, унищожаван систематично от завистливите украинските изверги, които си нямат флот изобщо и вместо да мрат покорно, се съпротивяват. Ако имаше такъв непотопяем флот, Русия щеше да спре португалските нашествия. Путлер не случайно каза в една своя реч от преди десетина години, че царството му трябва да догони в най-скоро време по своето развитие Португалия (не е шега, четете, бе, драги читатели, неверници такива!). 

Боливия също е руски длъжник. Симон Боливар е вдигал революцията си в Южна Америка, а Русия е била твърде заета да огрее с войските си и там, за да потушава поредната национална революция, както е правила по онова време в Европа. 

Бангладеш е сепаратистка по своя генезис държава. Тя приютява десетки милиони бегълци от постколониална Индия. А от Индия британските колониалисти се оттеглят не съвсем доброволно. Тях ги помита Световното антиколониално движение, оглавявано от бащата на народите др. Сталин.

Горното е валидно също за Бенин, Белиз, Бутан, Бруней. 

Така че, не сме сами. Държавата, известна с названието “тюрма на народите”, е освобождавала поголовно всички наред. Бедна ни е азбуката да продължим списъка. Само с буквата Ъ бихме се затруднили. Няма я в езика на освободителите, които искат да натикат в Ъгъла на Благодарността всеки и всички. 

Всъщност нахалните американци са откраднали вероломно от освободителката самия ден на Благодарността, който й се полага по право. Разликата е само в това, че трябва да бъде отбелязван по целия свят, докато скромните преродени освободители продължават да освобождават и днес цели държави, като Украйна.  

НА СНИМКАТА: Освободител на Украйна от нацизма

 

 

10 мнения за “Освен България и Белгия, също Британия, Бразилия,Боливия, Бангладеш и т.н. дължат съществуването си на Русия”

 1. РЕСПЕКТ!
  лЕНИН БИ РЕКЪЛ “КОНГЕНИАЛНО!

 2. Адаш, ти ме разби!!! Благодаря. Смях се истински!
  Тръмполет, ще приобщи и Бортугалия.

  С Уважение,

 3. И тоя примитивен престъпен бандит и данъчен мошеник атечествено-ПОПУЛИСТки дИбиль доналдЬ ТРоМбЬ даже не знае , че френския монарх ПОМАГА за американската РЕВОЛЮЦИИ и НЕзависмостта на САЩ от Британската империя и монарх!!!
  И не моZZковията “помага” на Британия срещу Наполеон, а точно обратното – Британия плаща на моZZковията срещу Наполеон и британците разбиват окончателно Наполеон преди мужиците на царя да достигнат до Ватерло. В Белгия е!
  А пък Наполеон е губил морските битки с Британия, и е малко вероятно да я победи. Но Наполеон почти винаги е побеждавал моZZковията, и стига дори мАсква, до която дори Хитлер не е успял .
  И при връщането на престола пак е щял да победи , но срещу него е вече цяла Европа, с парите от Британия.
  Също така доналдЬ ТРоМбЬ сигурно също не знае , че Наполеон продава Луизиана , която обхваща голямата част на централните щати на САЩ.
  А пък Хуйло е още по-голям дИбиль от неговата корумпирана шлюха доналдЬ ТРоМбЬ!
  Не , ниКАГДА моZZковията не “АсвАбАждава” , тя анексира и окупира! Всички съседи на моZZковията са загубили малко или много територии , а и целите си държави , поробени от моZZковията!
  От ГДРь, Полша , Карелия и Кьонигсберг на запад , през Украйна, Поволжието и Волжка България, и до Монголия, Приморието и Сахалин на изток, откраднати от Китайската империя, Курилите от Япония, а и дори препродадената Аляска, дори!
  И от Северния океан , до Афганистан, на юг! А през Втората световна война и до Арабския(персийския) залив , защото Сталин напада дори Персия.
  За Кавказ, Черно море и Балканите няма защо да повтаряме! Тук моZZковията действа още по-империЯлистически , на принципа- “разделяй и владей” , “братските” ПАНимпериЯлистически “славянски” и КРИВОславни народи !
  А за деколонизацията най-голям е “приноса” на геноССе Хитлер , който изтощава Британската и Френската империя, също и Японската империя за Азия! Но те са победени във Втората световна война благодарение на САЩ, така че истинския ДЕколонизатор е САЩ- бившата британска колония , която първа от колониите е независима и то срещу най-силната империя!
  А моZZковията винаги е била КОЛОНИЗАТОР, дори и след Втората световна война!
  Оди на хуйло ти,Хуйло!
  ДОЛУ колониалният “празДникь”3-иЙ мартЬ, оди на джуджендъра бокоТИКВАТА, оди на хуйло ти!
  ДОЛУ КримскиЙ воениЙ мость, оди на крЕйсера мАсква, оди на хуйло ти!

 4. Татуировчика на това “Дете на природата”,вероятно е с артист.име АДОЛФ!!Както е известно ,той е бил неосъществен талант-художник!!!Ако Пепи Еврото и Натариуса не бяха R.I.P,този змей,щеше да влиза без карта ,и в СС-клуба и във Джуджетата!!!Няма да се учудя ако е със звание ,някакво от техните СиСервис!!!

 5. Русофобски настроения и в Казахстан.
  https://ria.ru/20240307/ukraina-1931736577.html
  Особено ме впечатли следното:
  “Това поражда много инсинуации. Може би казахстанското ръководство крие карти в играта на многовекторна политика, за да поддържа еднакво отдалечена позиция по ситуацията около Украйна в диалог както със западняците, така и с

  основния гарант за сигурността на Казахстан – Русия”

  Аз имам смътен спомен, че на среща Токаев-Си Дзинпин беше казано, че Китай е гарант за сигурността на Казахстан. Нормално е да се запитаме КОЙ е заплаха за Казахстан, от там гарантите СРЕЩУ кого биха се изправили.

 6. От един месец медиите в България се погрижиха за популярността на личността на Пепи Еврото, свързан с българската съдебна система.
  Този човек не е глупав, защото не се казва Пепи рублата.
  Очевидно не иска да бъде “освобождаван” от Русия и да демонстрира благодарност като проруските партии и президент.

 7. – верно, че 1789 американците ”са откраднали вероломно от освободителката самия ден на Благодарността, който й се полага по право ” – още 1771г. след окупирането на Крим, масовите кланета, грабежи и палежи , благодарните туземци, черно на бяло пишат, че ‘’Крим вече е независим, и това съкровище е получено единствено поради човеколюбието и милосърдието на Н.И.В.Екатерина II ”и дългият списък на благодарните на русия държави и народи продължава да се дописва . . . Всъщност в 1620 г., колонизаторите благодарят на индианците за оцеляването си и този празник става популярен сред заселниците
  – истината е, че руснаците крадат 8 март от американците и не случайно от ден на жената става ден на майката – за т.г. празник хуйло пожела на руските жени да раждат …
  – точно на 8 март Рейгън нарича русия ‘империя на злото’:
  “Ако историята ни учи на нещо, това е, че е глупаво да се правят отстъпки на агресора, като се представя желаемото за действително. Това е предателство към нашето минало и пренебрежение към собствената ни свобода. И така, в своите обсъждания и предложения за замразяване на ядреното въоръжение аз настоятелно Ви моля да избягвате съблазна да обявявате за еднакво виновни и двете страни, игнорирайки историческите факти и агресивните пориви на империята на злото и сами да се отстраните от борбата между справедливостта и несправедливостта, между доброто и злото”
  https://daniivanov.blogspot.com/2024/03/blog-post_743.html

 8. Браво, голям смях падна 🙂
  Няма да се изненадам някой от пропагандоните да го използва.
  Много са добри в изкривяване на истината, манипулация на факти и съчиняване на откровени лъжи. Все пак имат основата на най- добрата пропагандна машина, и се справят отлично, нали и цар им е и офицер от КГБ закърмен с това.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.