“Изборите” преминаха по плана на Путлер за победа над поданиците му

Вече трета година Путлер не може да надскочи себе си в едно отношение: реакцията му на катастрофалния му неуспех да превземе Украйна чрез фразата “всичко върви по план” си остава ненадмината по своя идиотизъм. Тя е валидна и в днешния последен ден от т.н. избори за неговото преизбиране за 6-ти път.

Путлер гони Сталин по дълго управление…

 

 

 

 

 

 

Ето какъв е планът, който се осъществява:

Бойните действия се пренесоха в граничните с Украйна области от московията. В белгородска и курска област руснаци воюват вече срещу рашисти. В гр. Курск беше прекъснато електричеството. В Белгород взривовете са всекидневие и само силовият натиск на властта спира населението (призовавано от украинското командване да се евакуира) да превърне бягството си от спорадично в ендемично напускане.

Ударите на безпилотни украински самолети по отдалечени места в московията, чак до Санкт Петербург, вкл. и срещу Москва, престанаха да бъдат новина. През седмицата на “изборите” цели 6 рафинерии в страната бяха извадени от строя . 

За разлика от символичния смисъл на взривовете в московски сгради, опожаряването на съоръженията, свързани с горивото за войната, предизвика истинска тревога, която Зеленски обеща Украйна да поддържа със същото, ако не и с нарастващо темпо. Успее ли да сдържи обещанието си, “бензиновата колонка с ракетите” е застрашена от невиждан от времето на Втората световна война глад за горива. Ще се питат дали да използват дефицитното гориво за комбайните през лятото, за да продължават да използват зърното като оръжие за международен шантаж или да спасяват положението си по дългия повече от 1000 километра украински фронт.

След като украинците унищожиха с безпилотни катери собствено производство и със западни ракети една трета от рашисткия флот в Черно море той вече откровено се крие, вместо да се бие. 

“Епичната” битка за малкото селище Авдиивка, която продължи две години и завърши на този етап с организираното изтегляне на украинските части от руините на градчето, не донесе никакви предимства, а само най-големите жертви на окупационната армия от началото на нейното нашествие. Броените километри, с които се придвижиха окупаторите, им струваха до 1000 жертви на ден в последните няколко седмици на “месните атаки”.

За целите на това ирационално военно безумие московията вече е принудена на харчи над 40 на сто от бюджета си. Поставянето на страната на военни релси означава, че икономиката и увеличената трудова заетост зависят от военното производство, което не може лесно да бъде спряно без стотици хиляди, ако не и милиони работници и техните семейства, да останат без препитание. Същото се отнася и за мобилизираните, от чиито заплати зависи тилът в родината им. Докога ли ще стигнат топящите се финансови резерви, трупани целенасочено от години от приходите от добивната промишленост, преминала сега в режим на суровинен придатък на Китай (и Индия)? 

Ситуацията напомня на късния СССР, когато картината беше подобна, с единствената разлика, че в днешната московия дефицитът на стоки от първа необходимост все още не е “съветски”. Когато стане такъв, режимът ще последва съдбата на съветския.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Става дума за държава, в която 20 милиона мръзнаха нечовешки тази зима без централно отопление, а на много места, където го имаше такова, авариите на зле поддържаната инфраструктура изглеждаха апокалиптично дори в контролираните държавни медии.

Става дума за държава, в която 50 милиона души нямат топла вода. 

Става дума за държава, в която 40 милиона души нямат канализация.

Става дума за държава, в която 30 милиона нямат водопровод, а газопроводите са построени така, че да подминават десетки градове, за изнасят суровината за Европа, която вече не я иска.

Ето в тази държава диктаторът си организира пропагандна акция под формата на избори с предизвестен по неговия план край. Най-голямата разлика с СССР е, че малцина вярваха в скорошната имплозия на съветската империя на злото. Днес само фанатиците там и отказващите да мислят с главите си вярват, че московията ще оцелее и няма да се разпадне през или след епохата на путлеризма.

 

 

 

 

 

Дояждат си резервите, след което ги чака съдбата на победените, която режимът избра без пита никакви избиратели.

 

 

9 мнения за ““Изборите” преминаха по плана на Путлер за победа над поданиците му”

 1. Малко изненадващо се получи, че руският цар май не знае какъв е плана, който се реализира по негова заповед.

 2. Още атечествено-большевишкият им КОНТРАреволюционень “вождь” Ленинь уби над 10 милиона ватници с глад в първия большевишки Голодомор, в Поволжието и Украйна, за да има зЕрно за военнните (ПРЕ)разходи за терористичната му краZZная армия по времето на атечествено-болшевишката Гражданская вАйна след ноември 1917г . И това предизвика първия хроничен военен фалит на болшевишката империя!
  След това Сталинь уби още 10 милиона с втория Голодомор в Украйна, Казахстан и другите азиатски РАБьспублики. За да има още повече военни (ПРЕ)разходи за подготовката предизвикването на Втората световна война, в допълнение и към РАБския ГУЛагЬ, където десетки милиони ватници са използвани, като безплатни РАБи , пак за военни нужди в большевишкия военен КОНЦЛагь! Отделно още десетки милиони са използвани и в самата Втора световна война за военни РАБи и камикадзета в атечествено-сталинистките штрафбати! Така че “бащицата” Сталинь предизвика втория и най-огромен военен фалит, и още един Голодомор веднага след войната в окупираните Бесарабия, Западна Украйна и Беларус!
  А след Сталин, генсеците след него използваха подобни военни (ПРЕ)разходи , през времето на Студената война и “помощта” за “братскит” режими, което доведе до третия военен фалит, и поредния хроничен “дефицитен” Голодомор, и разпадането на атечествено-болшевишката савецка империя , нали!
  Без помощта на “краварите” савецката большевишка империя щеше да бъде унищожена от военните фалити и военните Голодомори , още по времето на пруския шпионски агент и мошеник Ленинь, нали! Или без ленд-лийза за Сталинь, нямаше да има какво да ядат дори неговите терористични политкомисари на Сталинь на фронта!
  Същото стана и при третия военен фалит и военен Голодомор, при разпадането на савецката империя и хуманитарната ПОМОЩ от “краварите” от САЩ, и от “нациста” Кол от ГФР, за изхранването не само на ватниците, но и на савецката им “армия”!
  Сега атечествено-чекисткия ааааакУрокЬ-Хуйло също прилага предишния “опит” от Ленинь,Сталинь и наследниците му, за четвъртият пореден военен Голодомор и военен фалит на атечествено-болшевишкия му путлерастки рай(Хь) , и на атечествено-большевишкия му краZZниЙ Вермахть!
  Оди на хуйло ти,Хуйло!

  ДОЛУ КримскиЙ воениЙ мость, оди на крЕйсера мАсква, оди на хуйло ти!

 3. – “Изборите” преминаха – да живеят ”изборите” . . .
  Мария Габриел:
  – Имаме фундаментални различия по отношение на това ГЕРБ да бъде приет като равнопоставен партньор. Ще върна празен мандат на президента.
  Теменужка Петкова:
  – Това трябва да го забравят, да ни тестват няма как да се случи …
  Илиян Василев:
  -Това за Борисов е червена линия и смята, че е по-добре да отиде на избори
  Ангел Грънчаров:
  -Освен да изберем Боко Борисов за… патриарх и ке се оправим. 🙁 Макар че за него титлата “патриарх” е понижение след като толкоз години беше… бог, беше господ, по прецизната дефиниция на “инструмента на господ” Иван Гешев…
  Сикаджийска Мутра -Буда:
  – Ако трябва да сме честни , моряците ги освободи …….. кой ги освободи , ааааа….. пак …. кой ги освободи ……..че без него сме за никъде ….. и този Тагарев … постоянно пречи на Спасителя наш , нашият Господар Птриархът на престъпниците и Кръстник на Мафията … Великият Бандит бойко борисов …
  https://scontent.fsof9-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/423237358_10160298788441872_6893861392557316095_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=o-ILsZiE0hsAX9ZNQ15&_nc_ht=scontent.fsof9-1.fna&oh=00_AfBDU2a_77ByrkrEI4U7PZc_oP6GSoKbEEGRKwDNHzJwOA&oe=65FBA937

 4. “Броените километри, с които се придвижиха окупаторите, им струваха до 1000 жертви на ден”: Всъщност, доста сериозни изследователи споменават по-високи цифри. Напр., ISW дава “средно 1500 убити за превзет километър”. А Генадий Гудков, бивш полковник от КГБ, който сега се прави на “опозиционер”, говори за 2000-2500! Пред вид, че тоя последния го тъкмят за някакъв лидер на задграничната измислена руZка “опозиция с човешко лице”, вероятно са му дали по-верни цифри, да прелъжат “западните шашкъни”.

 5. Елементарната логика диктува, че при всяка победа има победител и победен. Очевидно невъзможно е като резултат от каквото и да било противоборство да бъде излъчен победител, но да няма победен. По време на предизборната кампания, по време и след т.н. избори в путландия от медии, от билбордове, от демостранти и интервюирани, по плакати и транспаранти, по тениски и шапки крещи оглушително: “ПОБЕДА”! Кой е победителят е безпощадно ясно – любимият на 87 процента от увредените, смахнати ватенки – Путлер.
  Защо никой нормален не поиска от апологетите на този “победител” и от самия него да отговори на един простичък въпрос: КОЙ Е ПОБЕДЕНИЯТ?

 6. Ейййй, успяха да махнат Тагарев, мръсниците!!!!!

 7. Сталин е унищожил всички образовани и мислещи хора по време на господството си. Без изключения! Резултата още е виден.
  Путин изби всички свои опозиционери, които не са предлагали никога разпад на федерацията им. Те искаха да бъдат в 21 век!
  Какво да очакваме? За какво да съчувстваме? На кого???
  Никога не съм бил песимист, но трудно ще се роди опозиция отвън, която да промени нещо при тях.
  В момента гадния му режим е слаб и ние, като Нация и Суверенна Държава, трябва да се възползваме. Да се възползваме, чрез прочистване по цивилизован начин на туморните образования, оставени в страната ни след всички тези години на натрапено присъствие. Иначе ще получим метастази, заради ранно открития, но по собствена безотговорност не лекуван рак.

  С Уважение

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.