Истинските убийци от ” Крокус хол” не са заловените таджики

 

 

Сляга се димът от пожара, предизвикал повече смърт в своя капан от стрелбата на терористите в може би най-представителната сграда на развлекателната индустрия в московията. Картината започна да се изяснява на базата на появилата се информация и нейния анализ по силата на логиката.

Да, акцията на терористите говори за техния професионализъм. Професионалните убийци показват всички признаци на отлично подготвени за целта военни, свикнали да убиват в упор. Един стреля, друг се озърта. Пазят се взаимно. Действат в екип като добре настроени машини за убиване.

Палят с вещина на специалисти-пиромани. Знаят къде и как. Подготовката за огромния пожар явно е включвала изключването на противопожарната система в съвременната сграда, предвиждаща да се излеят тонове вода при първо задимяване.

 

 

 

 

Някой злодей се е погрижил и всички изходи да бъдат заключени пред панически бягащата тълпа, върху която бързо се срутва горящият покрив.

За разстрела на стотици невъоръжени хора, убити и ранени, плюс палежа, се оказват достатъчни 18 минути. Само на 2 минути марш през общата ограда е имало цял батальон милиция, охраняващ седалището на местната власт. Тя пък граничи с казармите на ОМОН със стотици “силоваци”, които имат 4 минути път по специално предвиден за тях път до “Крокус хол”.

Нито едните нито другите са получили заповед да действат. Специалните части  пристигат в покрайнините от москва в Красногорск след 143-та минута от началото на нападението. 

Кой е осигурявал време за оттегляне на терористите по този начин? Едва ли е някой “местен командир”. Терористите, съответно, изчезват според добре разработен план.

Не, това не са онези, чиито лица и имена всички научиха при бутафорната имитация по задържането им. Таджиките, които камерите са заснели да се качват (изпратени на на заколение) в същата кола, с която (част от) истинските професионалисти са пристигнали преди това, се предават без съпротива – крайно нетипично и миролюбиво за окървавени професионални убийци с уменията на онези от “Крокус хол”. “Удобно” за онези, които ги изчакват да пропътуват с таратайката си 400 километра, таджиките си носят…паспортите. За да не затрудняват любезните си домакини при разпознаването им.

Вярвам, че наистина са им платили по 500 000 рубли ( т.е. някакви си 5500 долара) и то с карта, валидна само в московията. Само че това е заплащането, получено от тях, за да се качат в колата вкупом и да се натъкнат в уреченото време на засадата, за която, естествено, не са били предупредени. 

Истинските стрелци, демонстрирали професионалния почерк в стрелбата, палежа и цялата организация на добре известното им място, са получили “прозорец” да се скрият под “нечия” могъща закрила-същата, която е имала властта да забави идването на “силоваците” с два часа. 

Напомням, че в тази сграда е извършвана операция на специални сили по освобождаване на заложници, но тя не е включвала тренировка на действия срещу такъв вид атентат, целящ да бъдат убити, а не взети за заложници, колкото се може повече хора за кратко време. Кой ли е бил запознат в детайли със спецификата на сградата? Нима са онези таджики, работещи като бръснари и таксиметрови шофьори?

Истинските стрелци са били облечени в същите дрехи, а вероятно и са имали съответната дегизировка , за да приличат на брадатите таджики. Снимки на таджиките, близнаци по облекло на убийците от “Крокус хол”,  бяха гордо разпространени от Ислямска държава именно. Не се съмнявам, че заловените наистина са били радикализирани ислямисти, наети от терористичната организация (с чиито фотографии Ислямска държава е разполагала), но не са калените убийци с военна подготовка, които всички виждат на видеозаписите в “Крокус хол”.   

Двама от заловените таджики вече си били признали. След бруталните изтезания, които рашистките “разследващи” сами показаха в мрежата след залавянето им, е по-скоро учудващо, че все още някой не си е “признал” всичко, което искат от него да признае.  А отрязаното ухо, което пъхат в устата на ужасения таджик и електрошокът за друг от тях, е само малко от онова, с което инквизиторите са пожелали да се похвалят като умение за изтръгване на признания.

Данните върху които се базират горните разсъждения, са общо достъпни за всички любознателни потребители на информацията в международния обмен. Съмняващите се ще трябва да спорят с фактите. Тези данни навеждат на мисълта, че това е поредното “подпалване на Райхстага”, от което Путлер се нуждае, за да продължи и да засили репресивното си управление.

Разликата при това сравнение между хитлеровата Германия и путлеровата московия днес не е в полза на Путлер. Нацистите съдят публично и пускат на свобода обвинените в подпалвачество чужденци поради липса на доказателства. Може ли някой да си представи путлеристите да проявят днес подобна “милост” в държавата, където само заради произнасянето на думата “война”, забранена от властта до скоро, вкарваха “свои хора” в затвора? 

Ако някой ден научим цялата истина за масовото убийство в Подмосковието, то ще го дължим най-вероятно на онези, които предрекоха, че нещо подобно се подготвя. Предупреждението на американците беше последвано и от съобщението, че във Вашингтон знаят кои са терористите, извършили престъплението.  Очакваме и уточнението…

20 мнения за “Истинските убийци от ” Крокус хол” не са заловените таджики”

 1. За сравнение, рашиски ракети избиват бременни жени и деца, всеки ден в Украйна ❤️❤️💓, така че “невинните рашисти”,са ми малко безинтересни…. да ги съжалява горния, защото е Господ,аз по скоро се радвам, съжалявам” браточка”….

 2. След “подпалването на Райхстага”, Хитлер изпраща подарък на своя приятел и съмишленик Сталин – Георги Димитров /Мумията/.

 3. Едно от нещата, заради които ненавиждам Путлер, е, че ме дехуманизира.
  Търся в сърцето си капка жалост към жертвите на терористите, а се сещам само за думите на руския режисьор в “Панорама”: “Що за хора се веселят, докато страната им води агресивна война и убива невинни?”. Умът ми казва, че безразличието към войната не заслужава смъртно наказание, но сърцето хич го няма. Дори избиването на окупаторите не е смъртно наказание, а законна самоотбрана. Но защо ме радва толкава?
  Чувам, че руска ракета е прелетяла над Полша и си мисля “Да беше паднала върху тракторите, блокиращи границата”. И това преди да чуя циничните обяснения на някякъв полски командир, че не я свалили, за да не паднат отломките на полска територия… дано да е фейкнюз (за 37 секунди взели решение, че го и изпълнили)….
  Пълна дехуманизация…

 4. Хуйло вече отдавна надмина Райхстага, още преди , и в началото на хунтата, преди 25 години , когато използва Рязански сахарь за тероризма му срещу ватниците.
  Дори Хитлер не взриви Райхастага , заедно с ватниците , както Хуйло.
  Същото беше и в Норд-Ост
  и Беслан. Подобно беше и при нападението му срещу Грузия и Украйна, Сирия и Африка.
  Явно и сега Хуйло продължава да използва пак КрокуZZ ZZахарчокЬ в мАсква, за терористичната му хунта.
  Оди на хуйло ти, Хуйло!

 5. Аз не искам да правя анализи, какво се случва в Псевдо империя, която е обявила Нашата Държава за Вражеска.
  Колкото и крив да е измисления “руский мир”, хората са ги предупредили.
  Хора, с хора говорят. Друг е въпроса, кой чува…
  Те защо не чуха?
  Кремъл не ме интересува! Не ме интересува свинщината на неговите говорители. Честна дума, не ме интересува!
  Има свинарник при нас и овчарник !!!

 6. Сравнението с подпалването на Райхстага има една особеност – той все пак служи на Хитлер да елиминира комунистите и да започне истинска диктатура. В Русия от това по-зле накъде в момента? Опозиция няма, изборите са спечелени, репресивният апарат работи – нищо от това няма да се промени след този терористичен акт.

 7. Защо ли се сещам и за подпалването на Партиймия Дом в София?
  Все подпалвания за замитане на следи?
  Какъв лесно разпознаваем почерк
  Но, така е – като все минава.

 8. https://s.observers.france24.com/media/display/9b14c37a-eab9-11ee-a49f-005056a90284/w:1280/p:16×9/Capture%20d%E2%80%99e%CC%81cran%202024-03-25%20a%CC%80%2016.08.09.png
  … и у нас продължаваме с ‘Работа и стабилност’
  – вносител в НС на герббб-проекта на решение за ‘приключил неуспешно’ мандат за правителство с премиер габриел е загубилата пътната карта за руския банкянски поток теменужкапеткова
  – днес за присъединяването на България към ОИСР е одобрено допълнение към пътната карта и мариягабриел се хвали, че благодарение на усилената работа, докладът за България положителен и отразявал очакванията за политическата стабилност
  https://frognews.bg/novini/mariia-gabriel-prisaediniavaneto-balgariia-kam-oisr-edin-vodeshtite-vanshnopoliticheski-prioriteti.html
  – ако не се/се загуби и тая пътна карта …

 9. Гледах Ви днес в “Лице в лице”. Изненадах се, че Ризова се се престрашила да Ви покани, и то без задължителната компания на рашисти. Споделям изцяло версията Ви. Първата ми мисъл в петък вечер беше, че са си те. Все пак прочетох внимателно “Вова, Володя, Владимир Путин” на Кристина Редлих. Същото като блоковете в москва, Дубровка, Беслан…..Но се учудих на версията на Владимир Чуков.

 10. Караиванов-напълно си прав за поляците. Излязоха напоследък по австрийци от самите австрийци-да ме извиняlат ама тяхната банка все още мие ращистките пари. Та поляците /същите които като ги взеха в ЕС изтикаха западните превозвачи, а сегашните искат да направят същото с трактори за половин лимон евра подарени от неразумната умна Еврокомисия/ никак не искат украинското зърно, обаче за руското, което не само не е транзит, ами е импорт и в тонаж три пъти като обем повече, даже и не им пука. Камионите през Беларус вървят в колона един след друг. Сами си копаят гроба, ами добре че са украинците, които за съжаление нямат избор от географска гледна точка и те пък не си научиха урока от историята, че могат сами да са достатъчно силни, ако изкоренят корупицята и не се делят на руско и укрезични, и да са независими, а не ту да бягат при поляците, ту /Хмелницки 1652 г/ при моссовията. Но това е добре сега, за да може сегашните там националисти да прогледнат и да разберат, че тез дето си ги мислят за по-братя/поляците/ хич не са даже такива, а са обикновенни централно европейски дребни интерезчии/същите са във всички бивши соц държави от региона/, нищо повече от обикновен български еснафин от Варна да кажем. Е малко повече-имат повече ред в инфраструктурата, докато бай Ганьо хем вижда салтанатите у Европата/централната само естественно/ хем си с-ре край вратата от много векове насам и същото ще си остане.

 11. Супер ведео потвърждение на написаното от г-н Инджев!
  Ще очакваме и Христо Грозев да разпознае участниците от видеото като служители на ФСБ. Със сигурност няма да отнеме много време.

 12. Georgi Nikolov,

  не чуха Дудаев . . . да чуят Закаев
  – анамнеза и рецепта за кардинално решение от 22:11 минута

 13. Съдът в Лайпциг не осъжда Димитров,Танев и Попов не поради липса на доказателства,а поради НЕДОСТАТЪЧНИ доказателства,затова са задържани след процеса и заменени в Кьонингсберг срещу немски граждани.

 14. @Иван Стоилов, Благодаря за 1000% изобличаващото видео. В коментарите отдолу също има страшно много хляб. В ерата на Интернет на версии от типа на “Рязанската захар” няма кой да кълве. Всеки който е по Блез Паскал: “Човек е мислеща тръстика” веднага схваща, че това е поредното пъклено дело на психопата ХУЙЛО.

 15. Наистина някои обстоятелства са смущаващи. Идването на полицията и пожарната в нападнатата сграда , липсата на въоръжена охрана, липсата на всякакъв отпор срещу убийците, все задават въпроса защо? В Русия винаги има много полиция на масовите сбирки, за да няма лозунги и призиви против властта. Умря Навални и вече няма полиция ли? Хайде де! Събитието се намира на разстояние от центъра на Москва на около 40 километра, но това не значи, че наоколо няма поделения на полицията. Москва също е разпределена на райони, както София и по същия начин има поделения на полицията. Самото залавяне на лек автомобил Рено с терористи също е под критика. Как така ги оставиха да пътуват толкова време? Масови убийци извършват подготвено нападение и нямат поне две коли, които да сменят, за да се укрият и тръгват към Украйна, ама то не било Украйна, ами било близко и до Белорус. Да не би да са се загубили из Русия, та да ги хванат? Нещо не е точно в представената картина. Но ако беше наред можеше и атентат да няма.

 16. Въпреки, че ми се вижда вероятно, смятам, че избързвате. А на радващите се няма какво да кажа, освен да не се превръщат в путиноидни животни.

 17. Към

  Ivan Philipov
  26.03.2024 в 03:55:

  Няма смисъл да обиждаме животните ,спрямо путлерасткия “арийски” джендармизъмЬ на Хуйло . Те никАгда не са путиноидни!
  А и все пак не случайно , че дори бокоТИКВАТА му подари куче, защото той е алЬ сабакЬ!!!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.