Да си спомним как ББ молеше през 2018-та за прошка ВВ

Помните ли как руският орденоносец от Банкя се молеше през 2018 г. на руzкото си началство за прошка, че не му е угодил с “Южен поток”?

В рашистан се подиграха на това самоунижение. Обясниха по телевизията, че такова нещо не се е случвало дори и по времето на СССР. Даже тогава българските васали не са се държали толкова раболепно. Обясниха, че в международните отношения е валиден принципът на равнопоставеност и самият Путин бил изненадан.

Принципът не беше валиден за молещия се за прошка български премиер, закичен с орден “Ломоносов” за заслуги към влиянието на московията у нас.

7 мнения за “Да си спомним как ББ молеше през 2018-та за прошка ВВ”

 1. Г-н Инджев, вие не сте допълнили за ОЩЕ по-голямото УНИЖЕНИЕ на евроТО-“атлантиците” и “нотариус”-атлантиците бокоТИКВАТА и ТУПькача му дИбильян прасееФскиЙ!
  Там бокоТИКВАТА се “ИЗВИНИ” , че НРБь е вкезнала в ЕС и НАТО! РАЗБИРАТЕ ли?????
  А сега доларЬ-магнитиците – бокоТИКВАТА и дИбильян прасееФскиЙ са “най-големите” “атлантици”……. “евроатлантици”!
  А само преди 6 години обюня бандитски плазмодий бокоТИКВАТА ЛАЗЕШЕ пред альфа-ТЪПькачЪТ му хунтараторь Хуйло, вЕрховниЯТ му главатари! И го молеше да го приеме в евриаZZийския сОюзЬ!
  Оди на хуйло ти, агенть БУДь! ОДИ на хуйло ти!
  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на бокоТИКВАТА, одите на хуйло ви!
  ДОЛУ колониалният “празДникь” 3-иЙ мартЬ, оди на бокоТИКВАТА, оди на хуйло ви!

 2. Ето, и не е ли достатъчно не само повече да го избират, а до го сиктиросат в Москва, където си е изпросил местото?
  Какъв Герб, какъв Борисов, каква първа партия?
  А ,бе българи съвземете се!
  Искате ли пак зорлем да спрат опашките ви на гръцката граница, както през СОЦА ги нямаше…?

 3. Мафьодоти все уж си им дължал пари. Поканен бях да вечерям с американски колеги в приличен ресторант в Лозенец по случай 20 г. НАТО. Гостите специално помолиха сервитьорката да постави на масата ни цветя и българския и американският флаг. Всичко сякаш мина бесзшевно, като изключим тъпата музика , която пускаха на множеството руснаци, които също вечеряха там и май си бяха постоянни клиенти. Един бумбокс дънеше все модерна (за тях) музика – Челентана, Бони Ем (Год блесс рашънс), Пугачова (за последно преди да я забранят), а Пикник не пускаха щото тия руснаци тука трябваше да минават за европейци, да не се разкриват кви са реално!
  Какво беше учудването ми на другия ден когато колегата от Пентагона ми се обади да ми каже че имал необосновани трансакции на кредитната си карта от същия ресторант , с който го чарджнали цели $1230 за декорейшън на масата му – тоест за цветята и двете знаменца. Човекът беше доста учуден, защото във всеки ресторант в щатите идват и безплатно палят бенгалски огън при повод и дори пеят Хепи бърдей! Това е фрий , един вид кастъмър апришиейшън. Какво можех да му кажа?
  Все пак завъртях един телефон на ресторанта и на добрия ми руски им казах : Етот вечер прийдьот герой атаки на Бахмут, играйте для нево Толькинга Любе на бумбоксе , поняли! Така точно , ответнил менажер, Любе съйграем только!
  През всичкото това време Шести флот плаваше на денонощно дежурство долу в Медитерана да ни пази от лудото джудже за сметка на американския данъкоплатец.

 4. Не си спомням дали в пътната карта на Бибитко на съблогаря Ив. Терзийски присъстват и горните факти. При всички положения те и останалите показващи въпиющата безпринципност, демогагия на мах, полуграмотност, простотия и прочие на Император Тиквоний Банкянски трябва непекъснато да бъдат афиширани при всяка възможност пред публиката. Tака повече не може, не бива, не заслужаваме да продължаваме. Загърбваме първата четвърт на 21-ият век.
  The game is over!

 5. Какво е това??? Спътникова снимка в радиочестотния диапазон от спътник Sentinel 1. Вижда се зона на силни радиочестотни смущения в С – диапазона над Воронеж, руснаците са в паника. В зоната на радиочестотните смущения има летище, малък склад за боеприпаси, обекти на ПВО и РЕБ: https://t.me/supernova_plus/29920

 6. Ilian Vassilev – Радев подаде топката на Борисов и Пеевски с Главчев. Уговорката е – те няма да го пипат за Боташ и Булгаргаз /вижте как комисията работи/, той пък им дава изпълнителната власт да се пазят от разкритията по Турски поток.и да назначат свои енергийни министри, както и на МВР, на МВнР, изобщо да остане и формалната власт в тях, за да блокират разследванията и да направят изборите по начин,който да им е угоден.
  Следват призиви от Борисов “давайти жить дружно”, дори ще предложат на ППДБ важни министерски постове в служебното правителство /важни формално, без енергетиката/.
  В същност виждате това, което ви очаква след изборите, ако ГЕРБ и ДПС си увеличат резултата. Дружно с Радев, както беше в периода 2017-2021, когато построиха Турски поток – без нито един представител на избирателите на ДБ в НС , които да спрат Турски поток, без нито един човек опозиция.Не мога да ви кажа и че няма да използват властта си за да увеличат резултатите от изборите си – знаете миналото.
  Пък и от 1 април предстои да се стартира поредния етап в проекта на руснаците през Турция – турския газов хъб, с началото на износа на “турски” газ за Унгария през България. Не го правят от идеализъм – докато ви карат да се гордеете, че сте на картата /най-идиотската опорка, която може да се измисли, защото не можете да я усетите по никакъв начин като благодат/, те си кешират едни големи пари.
  https://frognews.bg/inteviu/martin-dimitrov-frogniuz-negativite-balgariia-turski-potok-vsashtnost-5-mlrd-leva-poeli-sme-pred-rusiia-dopalnitelni-angajimenti.html
  – мамка му и прасе… маладеццц

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.