Писмени доказателства с обратни адреси, че рашистите у нас мразят да сме по-напред от московията

Написах истината, че България е по-добро място за живеене от московията. Най-бедната страна в ЕС сме и все пак сме по-напред от най-богатата на природни ресурси и най-голяма по територия държава в света.

Статията получи голям отзвук, рекорден за сезона, съдейки по статистиката в мрежата за многохилядните прочитания в ivo.bg ( дори не знам колко хиляди има още във Фейсбук, където статиите ми се публикуват автоматично без да следя отзивите).

При това използвах любимия на Путлер коефициент за мерене на благоденствието, а не БВП на глава от населението, по който (много по-реалистичен признак) България отдавна изпреварва неговата империя.

Каква е реакцията на болните от рашизъм у нас? Вият от болка, че на българите им е по-добре. Заекват от престараване. Дори не си дописват разпоредената обида с думата “нещастник”. 

Ето само няколко примера с подписи на троловете. Така изглежда девиантният рашистки “патриотизъм” на платените български слуги на Кремъл. Публикувам им адресите, за да могат рашистките другарчета да си пишат  помежду си както едно време се искаше пионерчетата у нас  да си пишем със съветските другарчета : “Мило другарче…” 

“silviorossitto@abv.bg

Много жалък тип си.

“Инджев,жалък човек си! Освен патологична омраза към Русия друго не можеш да родиш с плиткоумния си мозък,ако имаш ,разбира се!

boiko.uzunov54@gmail.com

silviorossitto@abv.bg

Много жалък тип си.

007

0 одобрени

silviorossitto@abv.bg

149.62.208.219

Много жалък тип си.

Нямат аргументи. Яд ги е, че ние сме по-добре. Нула доказателства за обратното. 

Поръчителите активират платената омраза на троловете да обиждат и да се хвалят с ирационалната си любов към чуждата държава.

Имат изкривената до пълна перверzия представа за добро и зло, както в колажа, който илюстрира като какъв им изглежда на рашистите Путлер, а какъв е всъщност в очите на цивилизования свят.

 

 

 

 

 

 

Дори не си правят труда да вложат малко различна мисъл в обидите. Пишат под индиго, че съм им “жалък”. Такива са инструкциите. Козируват и изпълняват.

Защо изобщо им обръщам внимание ли? 

Заради поредна илюстрация колко отблъскващо е с тъпотата си руzкото влияние.

ОЩЕ (много, много повече) ПО ТЕМАТА

 

8 мнения за “Писмени доказателства с обратни адреси, че рашистите у нас мразят да сме по-напред от московията”

 1. Тогава нека вземат елхата им , и да започнат да смятат.
  Хуйлостань има БВП – 1,4 трилиона долара, засега. Населението – 145 милиона.
  България има БВП – 110 милиарда долара. Населението едва ли е и – 6 милиона.
  В Хуйлостань на всеки ватник се падат – 10 000 долара. Повечето са във огромната администрация и олигарсите на Хуйло!
  В България , на всеки българин – около 20 000 долара.
  Всичко е ясно!
  А данните от статията едва ли са най-верните. Китай едва ли е толкова много след Хуйлостань.
  При положение че БВП на Китай е 17 трилиона , населението -под 1,5 милиарда. И така , това са даже над 11 000 долара за всеки китаец , което е повече от 10 000-и долара за всеки ватник. Нали!
  Така че тези данни повече приличат на поредният фейк на ватнишки тролове.
  А на троловете срещу г-н Инджев може само да повторим древната сентенция- Когато ФАКТИТЕ говорят , и Хуйло трябва да – МЪЛЧИ!
  Одите на хуйло ви!

 2. Това е един трол с много виртникове. Ерго, ти да видиш каква “изненада”, сам със себе си трбва да си говори.
  ДГД=ПНХ!

 3. Господин Инджев, не само вие получавате обиди. Това е комунизма, това е и рашизма сега, когато нямат аргументи, започват да сипят обиди на лична основа.

 4. Не е по теата, но е актуално.
  Запитали Изкуствения Интелект:
  Каква е разликата между Сакс Кобурготски и Бойко Борисов? Отговорът е:
  “Разликата есамо 70 дни!
  Единият щеше да ни опрвя за 800 дни, а другия ще ни оправя за
  две години /730 дни/

 5. Онзи умник, който те обвинява в “патологична омраза към Русия” явно умствения му потенциал /в случай, че има наченки на такъв/ не му е помогнал да прозре, че никъде не си се изразявал “омразно” към тази държава! Твоите критики са били насочени към диктаторските режими в тази страна още от далечно имперско време, “еволюирали” през 20 век в ужасната комунистическо-болшевишка практика, нанесла непоправими вреди, както на собствения си народ, така и на народите от Източна Европа след Втората световна!
  А Иисус в този случай би казал: “прости им Господи, те не знаят какво вършат…”
  Но такива тъпанари разбират само от дебела тояга!…Май трябва да се приложат Моисеевите закони, ама пуста демокрация пречи!…

 6. Стандартът на живот в България винаги е бил много по-висок от онзи в русия. Дори по времето на социализма стандартът пак е бил по-висок. Не е имало историческа епоха и политически режим, в който Българите да сме живели по-лошо от руzнаците. Има и още нещо: България има по-висок жизнен стандарт не само от русия, но и от всички близки до Кремъл режими, като: Беларус, Сърбия, Северна Македония и Унгария. Да, още миналата година стана ясно, че България изпреварва Унгария по показател покупателна способност. Колкото по-далеч от москва, толкова по-висок жизнен стандарт!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.