Руският рай(х) направи още една стъпка с ботушите на арийския

Руските управляващи фашизоиди дадоха нови доказателства за действащия закон, според който природата ( на властта) не търпи вакуум. Докато на едно място фашизоидната дискирминация ( по полов признак) намалява, другаде тя се засилва.

 

В Саудитска Арабия отслабиха строгостта на закона, забраняващ на жени да шофират. Глътка свобода нахлу в една от най-консервативните монархии в света.

 

В руската империя обаче консервативността по полов признак настъпва с пълна сила под натопорчения скиптър на самодървеца Владимир Владимирович Путин Първи ( за когото политологът Станислав Белковски твърди, че има скрити хомосексуални наклонности, обясняващи неговото перчене с голотата си в героични пози, разпространявани от официозната руска пропаганда).

 

 

Тази пропаганда изкова термини като „еврогейски съюз”, за да обобщи „заплахата” за здравите руски нрави, измествайки иранските аятоласи от тяхната роля след 1979 година, когато те създадоха държава на нетърпимостта към различните, непълноценните според официалната идеология собствени граждани, контролирани от специални органи, натоварени с права да се саморазправят с нарушителите на еднаквостта.

 

 

В резултат на тази интровертна (авто)агресия на кремълските господари Русия вече забранява на хора със “сексуални разстройства” да шофират. От днес това се отнася за транссексуалните, фетишистите, ексхибиционистите и воайорите. А утре?

 

 

Идва ли ред на „черногъзите”, както (не)толерантният руски народ открай време ( и при комунизма беше така) нарича омразните кавказци? В СССР ги мразеха, заради по-сносния живот в по-топлите части на империята, където се въдеха безценните мандарини и домати, продавани от кавказци в Москва доста скъпо. Днес ги мразят „безплатно”, просто от отколешно чувства за расово превъзходство, но и по инерция, засилена от разправата на Путин с Чечня, което породи терористична вълна с чеченски почерк в самата Русия.

 

 

Утре кой ще е наред да бъде поставен под карантина във фашизоидната Русия, която върви по стъпките на Третия рай(х) в „самоочистването” от „непълноценните” си граждани чрез законодателно оправдано лишаване от права. Това обаче не пречи на Москва да обвинява във фашизъм други народи.

 

В България всяка преминала през чревния тракт на властта в Москва гадост по принцип се оценява като бисер на управленската мъдрост от колекционерите на фетишистките остатъци от съветско-българска трансгранична „дружба”, която НРБ консумираше в партер 45 години. След атентата в Париж станахме свидетели и на зловещия карикатурен феномен местни журналисти да се радват на разстрела на френските карикатуристи , защото „франсетата” си го били получили заради своята „толерастия”- термин, подхвърлен също от Москва.

 

Днес, след като това отвратително подражателство на руската фашизоидност вече беше отбелязано и в коментар на „Дойче веле” (в който , подобно на ivo.bg, толерантно спестяват имена, за да не прозвучи заклеймяващо като осъждане на отделни индивиди), един от тези журналисти, призоваващ досега от своя сайт да млъкнем с критиките си срещу Путин след трагедията в Париж(?!), взе да се оправдава с „чисто български” аргументи. Вече не Путин му е в устата, а липсата на френски сълзи за българските жертви в Афганистан и в Ирак. Не сме били равнопоставени в проливането на сълзи, „аргументира се” гузно въпросният, за да обясни, защо било лигаво да сме солидарни с французите в този момент.

 

Какво ли не прави съчетаването на човекомразието и комплексарщината на Ганьо, стъпило на руска морална динена кора, но претендиращо да бъде „коректив” да нещо толкова човешко, като състраданието, професионалната и хуманната солидарност!

 

В държавата, в която е било възможно убийците на Стамболов, подстрекавани от руските власти ( ако не и пряко наети да го съсекат насред София), да танцуват хоро на гроба му и да се похвалят с това, явно нищо руско не ни е чуждо.

 

 

 

 

30 мнения за “Руският рай(х) направи още една стъпка с ботушите на арийския”

 1. Не съвсем по темата, но ето как някои журналисти от свободната преса изясняват заедно с водещия експерт от Центъра за военно-политически изследвания МГИМО Михаил Александров:
  http://svpressa.ru/img/ny2014.png

  Выйти к Ла-Маншу или отступить до Урала
  Каким может быть сценарий войны НАТО и России, предсказанной американским профессором Сандолом

  http://svpressa.ru/politic/article/106024/
  А частта, която пряко ни засяга (това е след 35-тия ред) превеждам: …” Затова теоретически Русия може да излезне на Балканите, разгромявайки България и Румъния. Заедно със Сърбия можеще да се създаде алианс и да се разгроми Косово, Черна Гора. Фактически, ние бихме хванали НАТО в полукръг. Така че възможностите за нас са добри.” Аз не знам дали “русофилите” ще поискат да коментират тези думи на експерта на МГИМО, но нашето разузнаване и външно би трябвало. И пак ли ще ни казват, че Русия не е най- голямата ни заплаха.

 2. Браво отново ! Само едни съвет. Направете така, че тези статии да се появяват и в Facebook страницата Ви, за да достигат до повече Българи !

 3. Опитвайки се да асимилирам поведението на Путин, стоящите зад него руснаци и нашенски съветофили, все повече се сещам за анализа на журналиста Иво Беров. Предполагам, че и вие, приятели, ще се съгласите със заключението, че поведението на Путин, руските му поданици и неговите слуги в България е нещо отделно от добродетелите и греховете на човешката раса. Това е особеността на друг, не биологичен, човешки вид. Не хомо сапиенс. Приемам “хомо совиетикус”. Само така мога да си обясня поведението на тези хора по време на всички описани събития до трагедията в “Шарли Ебдо” с коментарът за нея на Валентин Георгиев и младата московчанка, държаща в ръцете си плакат с надпис: “Безбожниците от Франция се подиграха над Исус Христос и получиха справедливо наказание”. За да отхвърлим обвинения в расизъм, моля прочетете статията “Чудовищният свят на другия вид хора” в блога на Иво Беров от 22.07.2014 г.!

 4. Прав сте, г-н Инджев, съчетанието на човекомразие и Ганьовската комплексарщина, плюс “россиская” динена кора ражда чудовищни изродства, които направо трошат гнусометъра поради липса на повече скала.

  А доларът на “мръсните” САЩ днес отново е 62.90 рубли (https://www.google.com/search?q=1+USD+in+Rubles&btnG=Search&gws_rd=ssl), катери нагоре въпреки продължаващата интервенция с нови 4.5 млрд. долара на Централната банка на рАЗИЯ до 11:00 “масковскайе время”. Еврото, британския фунт стърлинг, че и казахското тенге дори следват същата тенденция. Хубав мразовит зимен ден, бъдете жив и здрав!

 5. А, да, от радост забравих да ви напиша, че наистина преките убийци на г-н Стамболов са наети и платени със златни рубли (т.нар. “екатеринки”) от ген. Каулбарс, легендиран по онова време като член на руската имперска дипломатическа мисия в София и малко след убийството позорно изгонен до живот от страната ни. Имало е достойни българи с cohones, и пак ще ги има!

 6. Не разбирам едно – защо почти никъде нещата не се назовават с истинските им имена? В Русия имаме откровено неонацистко правителство, подкрепяно от около 90 процента от жителите на страната. Т.е. Русия е откровена неонацистка държава и всички трябва да започнат да се отнасят към нея както подобава да се отнася един нормален човек към нацизма.

 7. “Русия вече забранява на хора със “сексуални разстройства” да шофират. От днес това се отнася за транссексуалните, фетишистите, ексхибиционистите и воайорите. А утре?” – Путин съвсем е изперкал. Подобно на Хитлер , за който се смята , че имал еврейски и африкански корени Това показало ДНК изследване на 39 близки негови родственици и е презирал, гонел, унищожавал тези , към които е принадлежал.Явно и Путин презира, тези които са като него.А и как ще ги доказват или просто ще слагат клеймо на неудобните им.Стара руска традиция.Винаги са избивали, мачкали и унижавали, тези, които не им се подчиняват.Следващото в тази “империя на злото” какво ще е – Валпургиева или Кристална нощ, изгаряне на книги – явно разбрахме, че не обичат карикатурите , но обичат тези, които разстрелват авторите им.
  А у нас – как гонеха стотици хиляди хора защото били от турски произход и пак с участието на руснаците.Надявам се Русия да фалира в скоро време, та дано да го махнат този, взел се явно за Нерон.

 8. Отдавна твърдя че руснаците са болен, извратен народ. Причините за това могат да ги търсят психолози, антрополози, историци и т.н. но факта си остава факт че стотици хиляди българи, ако не и милиони, вече поколения наред се родеят са ненормални хора говори за сериозна патология в родния генофон. На фона на такава патология какво градивно и нормално в дългосрочен план може да очакваме да се пръкне на родна земя, особено като се има предвид че заразените от русколюбие продължават да управляват и да го правят съвсем не толкоз прикрито от името на най-големия враг на българския народ и България – русия! За съжаление само когато русия престане да съществува като империя, с други думи само след като тя се разпадне като държава под вътрешно или вънщно въздействие можем да се надяваме че нещата у нас действително ще започнат да се променят към добро!

 9. Радвам се, че и г-жа ТОДОРОВА е открила солдафонския русофилистичен военен план на павианите, за който писах на 6.01(не претендирам за първенство, просто отбелязвам): https://ivo.bg/2015/01/06/%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%B0%D1%86%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D0%B7%D1%8A%D0%BC%D1%8A%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D1%80%D1%83%D1%81%D0%BE%D1%84%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B8-%D1%81/#comment-127452

  Остава МВнР, МО и другите институции на РъБъ да го прочетат и да реагират. Все пак вземат заплати именно затова, ако не се лъжа.

 10. Господ наказва тези които нямат уважение към човешкия живот, като ги превръща в животни.
  Наблюдаваме как божието наказание се стоварва върху руската фашистка върхушка и българските и плъхове. Авторите на идиотските по замисъл писания са животинки по волята на съдбата. Те се показват за да бъдат разпознати в деня на възмездието. Бог да ги съжали, ние – не.

 11. Затова ли Волен Сидеров копира така старателно Путин ???? Заради скритите наклонности …..!!!! Много типично !

 12. към Биробиджан:

  Още две щрихи към “братската” любов
  на нашите поробители:

  – “Граф Игнатиев изисква от османските власти специална комисия да съди Левски, за да е сигурен, че Апостолът ще бъде обесен – Георги Георгиев, специално за Faktor.bg” –
  http://www.faktor.bg/politika/hlyab-i-pasti/31444-ruskata-lyubov-kovarstvoto-a-ne-bratstvoto.html

  – “…всеки успех на България е смъртоносен удар за Русия…” Аксаков

 13. А бе,аз друго си мисля!
  Те хубаво другарите-товарищи комунисти забраняват на сексуално разстроените хорица да управляват МПС-та,ама защо те навремето,в апогея на комунизъма се целуваха уста в уста?!Пред целия свят,без свян!
  Извинявайте,ама т’ва ако не е жива педерастофилия,здраве му кажете тогава!
  По-долу пускам едни линкове да се насладите на мъжката любов по комунистически,само предупреждавам да държите наблизо по едно легенче,за да може готино да повръщате в него,а не върху килима.
  Приятно гледане и да не забравите за легенчето!

  http://m4.netinfo.bg/media/images/7274/7274429/655-402-72-godishniiat-leonid-brezhnev-i-67-godishniiat-erih-honeker-tazi.jpg

  http://novinar.bg/data/2012-03-02/20110214_0036.jpg

  http://www.segabg.com/pic/1913/232172.jpg

  http://images.ibox.bg/2013/08/12/kjlc%20klc%20kjlc%20vx/430×299.jpg

  http://1.bp.blogspot.com/-2sgt7BSWVk0/TsVABdAjbyI/AAAAAAAAAW4/8bWeojCA1tA/s1600/campagna+benetton+unhate_06.jpg

  http://www.dw.de/image/0,,6563894_4,00.jpg

 14. Интересно, а забрана за шофиране за хора с “алкохолни разстройства”? Или те не са опасни?!
  Май нещо друго.. 🙂

 15. Ако “джихадистите” – ислямисти успеят да прочетат памфлетите и фейлетоните ( със кратки сатирични форми в тях ) на Христо Ботев и други наши възрожденци , с които са се противопоставяли и са осмивали османските турци и техните паши и не на последно място техния “мохамедов рай” ( това е цитат от Христо Ботев ) … не мога да си представя какво ще последва…!

  Точно Свободата на словото е освободила България…! А не Русия.

  Ние просто сме забравили да четем нашите възрожденци и идеолози на националната революция!

 16. ГОЛЯМА ЧЕРВЕНА ТОЧКА!!!
  САМО ЗА ЛИЦА НАД 18 ГОДИНИ (18+ MOVIE)!!!
  КАДРИТЕ СЪДЪРЖАТ СЦЕНИ НА РАЗВРАТ,ГЕРОНТОФИЛИЯ,НЕКРОФИЛИЯ И РУСОФИЛИЯ!!!
  НЕ СЕ ПРЕПОРЪЧВА ЗА ХОРА С НОРМАЛНА СЕКСУАЛНА ОРИЕНТАЦИЯ!!!

  http://youtu.be/8hUWqZyxZUA

 17. Далеч съм от идеята да съм адвокат на хомосексуалистите но искам да припомня, че Тюринг е бил хомосексуалист. Благодарение на Алън Тюринг съществуват днешните компютри. Бих призовал руското правителство да забрани компютрите като девиация и абоминация.

 18. Относно забраната за воайорите 🙂 .. би следвало всички гледащи Big Broher да имат доживотна забрана да шофират.

 19. Браво!
  Едно не ми стана ясно. На какви мотиви се основава въвеждането на този човеконенавистен закон. Какъв е примерно % на виновните транссексуални в птп. И защо “срамежливо” се изключват хроничните алкохолици. Може би защото тогава биха останали да шофират царица лилипут.ина и близкото МУ обкръжение за които се носи мълвата, колко е вярно отделна тема, че са единствената компания от трезвеници.
  Питам аз и отговор не чакам.

 20. това са снимки и кадри на наистина отвратителна целувка,но между лидери на държави които вече одавна не съществуват ! сегашна Русия е нещо мнооого по различно от ссср .

 21. “Българският седмичен обществено-политически вестник “Русия днес-Россия сегодня” е удостоен с Държавна премия на правителството на Руската Федерация на 2014 г. в областта на медиите. Постановлението на Министерския съвет e подписано от премиера Дмитрий Медведев. Второто по ранг руско държавно джудже изтъква, че „наградата се присъжда за голям принос в популяризирането на руския език и руската култура в чужбина”.
  Преглеждал съм партенката “Русия днес”. По-тъп, примитивен и казионен вестник, нямащ нищо общо с великата руска култура, не съм виждал. Просто Кремъл дава някакво подаяние на най-верните си слуги.
  Радуйте се, тъпанари!

 22. Благодаря на Тодорова за страховитото интервю което е открила в руския сайт!Да живей путкин супер ..иот!!!

 23. Не преставам да се учудвам на прилагателните велик, велика, велико, отнесени към литература, изкуство, държава. Визирам в случая израза за “великата руска култура”?!!? ОК, право на всеки е да използува определенията както намери за добре, но с какво например италианската култура е по-невелика?!?! С какво Микеланджело, Ботичели, Данте и пр. са по-невелики, а почти никой не използува такива определения към тях?
  Хайде стига с тези клишета за великост. Нима няма други велики? И какъв е показателят за великост? Просто питам, провокира ме коментара на г-н Кримски за великата руска култура. М/у другото аз съм руски възпитаник и я познавам добре, но какво е великото??? Може би е уникална, над световно ниво, що ли?

 24. До колегата тъпанар,който се кръстил “до тъпанара”:

  Блажено си вярвай,че “…сегашна русия е нещо мнооого по различно от ссср”!

  ПП Между другото,направило ми е впечатление,че в коментарите понякога се появяват едни мишки,които не си изписват дори анонимни никове.
  Например вместо някакво,дори и измислено име,те се подписват като “до еди кой си”.
  На тези плъшоци бих им казал,че са мега плазмодии,щом нямат “смелостта” да се заявят в един форум,дори с едно измислено,анонимно,виртуално или каквото и да е там име!
  Те и в живота са такива мижи-мишки,показват си муцунките от някоя дупчица и само да лъхне малко и се потапят обратно дълбоко в мааалката си миша дупчица.

 25. Геополитическите предсказания са енергични конструкции с есхатологичен вкус. С целия ми респект, напомнят на врачката, която току придърпа перденцето, закарфичено с изкуствени цветя и започва откровението. Загадъчно, но пък убеждаващо логично подбраните предмети посочват бъдещето на Света по ‘линиите на разлома’, в ‘края на историята’ и т.н. Истината е някъде там, както казваха в един сериал.

 26. към Капитана:

  С риск да се повторя – руснаците използват “велика” за своята култура компенсаторно, защото са комплексирани /не си вярват/ на тази тема, и имат основание, защото цялата им средновековна литература е на български /пропагандно наречен “църковно-славянски”/, а “класическата” им литература е написана 45% на френски и немски. Бедата на Русия е, че нейната имперска политика е изградена върху нейната паразитна култура на подражанието, която няма да ги отведе далеч – подробно е описано в “Калинка-малинка и културата на подражанието” – http://www.dwworld.de/dw/article/0,,4868519,00.html

 27. до “капитана”:
  Уважаеми господине/госпожо,
  С риск да изместя ударението и темата на дискусията най-искрено Ви уверявам, че смятам италианската култура за по-велика от руската, ако това ще Ви позволи да обърнете внимание на основната идея в моя текст.

 28. Ей, ДО ТЪПАНАРА,с примитивният ти подход на подражание ,НЕ можеш да заблудиш ниКОЙ за твоята продажна ТРОЛщина!!!
  ТЪПАНАРКО е представил ФАКТИ, които показват ИДОЛИТЕ , на които иска да прилича и днес твоят “различен” кремълски кукловод ,който даже страда , че още съвсем малко не му достига , за да достигне до нивото на “бащицата” ВИ!

  П.П. Ако толкова забелязваш някакви “разлики”, между СеСеСеРе-то и путинска рАЗЗЗИЯ, можеш да му “докладваш”, за да достигне до желаната от него , и от ТЕБ, СеСеСеР-ска “действителност”. Може да получиш и неКОЙ тенекиен “орден”, за проявената от ТЕБ “соЧиалистическа бдителност”!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.