Путинофилията и агресията на заразените от нея нашенци

Когато бившият кмет на Стрелча Иван Евстатиев, обявил феодалното си владение за „малката Москва”, се оказа изнасилвач и педофил, притеснени негови съмишленици по линия на горещата им любов към всичко руско възмутено заявиха, че не бива заради един русофил да се правят неприятни обобщения за останалите. http://www.webcafe.bg/webcafe/onya-deto-ne-go-triyat/id_1166806098_Strelcha_-_malkata_Moskva

НА СНИМКАТА: путинофилите Евстатиев и Бокова в Париж

 

Така е. Не бива. Все пак той е един отделно взет мръсник и не е Сидеров, който се чувства упълномощен да хулиганства от името на гласоподавателите си.

НА СНИМКАТА: Путинофилът Сидеров начело на шествие в българската столица под руски знамена

 

След случая с Евстатиев обаче имаме нов пример на агресивен путиноид, попаднал в окото на обществения гняв. Този път изнасилването беше извършено под формата на побой посред бял ден и беше дори филмиран от жертвите.

 

Побойникът Георги Близнаков, който работи като охранител, се оказа толкова горещ привърженик на руската брутална сила, че се бил присъединил към руския батальон „Тайфун”, както сам се хвали в интернет чрез съответната снимка с оръжие в ръка. Дали го е използвал, това не знаем. Но, че иска да знаем за неговия „подвиг” да отиде да стреля на територията на една суверенна държава срещу част от нейното население и законната й власт, това е факт. http://topnews.actualno.com/pobojnik-ot-okolovrystnoto-jade-boj-na-profesionalen-ring-pravi-se-na-buntovnik-v-doneck-video-news_526185.html

НА СНИМКАТА: Биячът-путинофил от околовръстното Георги Близнаков като боец от руския отряд “Тайфун” в Донецк

 

 

В своя статия разказах за срещата ми на софийска улица с охранител по време на работа ( личеше от атрибути, като слушалките в неговите уши и в ушите да половин дузина други охранители в района, пазещи неизвестно за мен какво). Въпросният беше инициатор на разговора, който започна с предизвикателното „аз съм русофил” и продължи с декларирана от него готовност всеки момент да облече „зелената униформа”, т.е. да воюва под руско знаме като „зелените човечета” на Путин в Крим.

 

След списъка от факти и имена ( към който мога да добавя и описвани и преди от мен лични сблъсъци с улична агресия , проявявана от русофилстващи граждани), имам ли вече право да направя връзката между путинофилията и агресивността на родните примати, които са болни от нея? Или все още е недостатъчно представителна извадката, която описвам?

 

Ще рискувам. Например с подобно заключение: ако сте отявлен путинофил в България, то е вероятно също така да сте ( поне) потенциален изнасилвач, педофил, побойник, хулиганстващ политик.

 

Едно е безспорно ( ако горното бъде оспорено) – путинофилстващите у нас се чувстват не просто безнаказани да вилнеят, но и направо поощрени, гледайки как „биткаджията” Бойко яде бой от Кремъл и не само не се оплаква, но дори хвали руския външен министър Лавров като „най-добрия дипломат в света”, когато същият го нахока в нарушение на правилата на дипломацията и му препоръча в качеството на български премиер да се срамува ( защото така нарежда Москва). https://news.bg/politics/lavrov-bil-nay-dobriyat-diplomat-v-sveta-no-borisov-gledal-smetkite.html.

 

 

31 мнения за “Путинофилията и агресията на заразените от нея нашенци”

 1. Знамето зад Сайдеров и попа не е руско, а Холандско. Руското знаме е на по-заден план!

 2. ДГД! На всички петоколонци(рублофили)и полезни идиоти които по принцип и изобщо са миниум, да използвам речникът на меверето “криминално проявени” припомням чудесната родна поговорка: “Умрял кон, не рита”.
  http://argumentua.com/stati/pochemu-raspada-rf-ne-minovat-i-kogda-nachnetsya

 3. Безродник до безродника!!!
  Българските власти да предадат Близнаков на Украйна и да отговаря за престъпленията си!
  Да си терорист в ДНР е същото както да си терорист в ИДИЛ!!
  Тайните служби на България не стават за нищо или са на чуждо подчинение!!!

 4. Поздравления!

  Само един изключителен професионалист в журналистиката може да намира и показва толкова информативни фото-материали, илюстриращи по най-категоричен начин написаното под тях.

 5. Професията ми е такава, че по необходимост имам контакт с много хора. Имам широк кръг на близки и познати. Хората, които припознавам като приятели са съвсем малко, за сметка на това- много качествена извадка на обществото ни. Та, от всички мои многобройни познати аз не съм видяла ЕДИН, който да се е обозначил чистосърдечно като избирател на ГЕРБ, няма и ЕДИН откровен Путинист. Виж русофили, дал Господ, обясненията им постни и плоски- велика руска култура, братя славяни, освобождение някакво си, бля,бля. Донякъде разбирам защо нормален човек се срАми да се нарече гербер. Да се присламчиш към отявлени простаци си е притеснително отвсякъде. Обаче за путинофилите ми беше загадка. До оня ден, когато един мутър, началник на показания по-горе бияч се изцепи: “‘Ми кой у нас не е криминално проявен?”. Веднага ми светна, че в действителност откровените путинисти у нас са си все “криминално проявени”. И ето защо в ежедневието си аз не срещам путинисти. Просто много е срамно откровено да се причислиш към тоя башибозук, казано на чиС български.

 6. ====================================================================================

  ———————————————————————
  – Защо ненавиждам, мразя и се гнуся, и се отвращавам от Русия ?
  – Защо презирам тази нереформирана империя на тъпаците и имперското им самочувствие, което е и в олисялата глава на сегашния президент – КГБ мафиота, ректора на КГБ-ФСБ института за палачи – нискостебления Путин.

  – Отвращавам се от Русия, защото:
  – Няма друга държава в света, която в годините на своето 500 годишно ПРЕСТЪПО съществуване да е водила 500 години ВОЙНИ С ВСИЧКИ СВОИ СЪСЕДНИ МАЛКИ ДЪРЖАВИ, ЕДИНСТВЕНО И САМО, за да завладее земите им и след като ИЗБИЕ ИЛИ ИЗСЕЛИ В СИБИР МЕСТНОТО НАСЕЛЕНИЕ, ДА ЗАСЕЛИ АЛЧНИ ЗА ЧУЖДИ ИМОТИ, КРАДЛИВИ И ГРОЗНИ РУСНАЦИ В ОЩЕ ТОПЛИТЕ ЛЕГЛА НА УМЪРТВЕНИТЕ СТОПАНИ.

  – ПО ВРЕМЕТО НА ЦАРСКАТА ИМ РУСИЯ – “ТЮРМА НА НАРОДИТЕ”, ВСИЧКИТЕ СТОЙНОСТНИ НЕЩА, КОИТО СА БИЛИ СЪЗИДАВАНИ В ТАЗИ СКАПАНА ДЪРЖАВА СА СЪТВОРЕНИ ОТ:
  ГЕРМАНЦИ, ИТАЛИАНЦИ, ШВЕДИ, ЕВРЕИ, ФРАНЦУЗИ, ХОЛАНДЦИ …

  – РУСИЯ, ДЪРЖАВАТА С НАЙ-ПРЕСТЪПНИЯ РЕЖИМ, СЪЗДАДЕНА И ПРЕДВОЖДАНА ОТ ПРЕДАТЕЛЯ И КРЪВОЛОКА И СИФИЛИСТИКА – ЛЕНИН, ФАЛШИФИЦИРА И ДО ДНЕС ИСТОРИЧЕСКАТА ИСТИНА, КАТО ЗАЯВЯВА, ЧЕ ЕДИНСТВЕНО РУСНАЦИ СА СТРОИТЕЛИТЕ, ПИСАТЕЛИТЕ, МУЗИКАНТИТЕ, ХУДОЖНИЦИТЕ, КОИТО СА СЪЗДАЛИ СТОЙНОСТНИ ПРОИЗВЕДЕНИЯ В ЖАНРОВЕ, ЗА КОИТИ СЕ ЗНАЕ, ЧЕ ТЪПИТЕ “МУЖИЦИ” СА БИЛИ САМО ЧИРАЦИ.

  – ПРЕСТЪПНИЯТ СЪВЕТСКИ И СЕГАШНИЯТ ПОСТСЪВЕТСКИ РЕЖИМ ПРОИЗВЕЖДАТ ЗА ИЗНОС САМО ИЗВРАТЕНАТА СИ, ПЕРВЕРЗНА, НЕНОРМАЛНА, ПАТОЛОГИЧНА, КОРУМПИРАНА, ПОКВАРЕНА, ВРЕДНА КОМУНИСТИЧЕСКА ИДЕОЛОГИЯ, КОЯТО ПРЕВРЪЩА СВЕТА В КЪРВЯЩА РАНА.
  —————————————–

  !!! По-долу следва най-важното:

  – РУСИЯ Е ЗАПАЛВАЛА 12 ПЪТИ ВОЙНИ С ТУРЦИЯ И АКО Е ИСКАЛА ДА ОСВОБОДИ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ОТ ТУРСКО РОБСТВО, ТО Е МОЖЕЛА ДА ГО НАПРАВИ ОЩЕ ПО ВРЕМЕ НА ПЪРВАТА РУСКО-ТУРСКА ВОЙНА, ВОДЕНА МЕЖДУ ГОДИНИТЕ 1568-1570,…
  НЕНАСИТНАТА ЗА ЧУЖДА ЗЕМЯ РУСИЯ, Е МОЖЕЛА ДА НИ ИЗБАВИ ОТ ОСМАНЛИИТЕ ПРЕЗ ПОСЛЕДВАЛИТЕ ОЩЕ 10 (ДЕСЕТ) ЗАВОЕВАТЕЛНИ ЗА РУСИЯ, ВОЙНИ С ТУРЦИЯ:

  Руско-турска война (1568-1570)
  Руско-кримска война (1571-1574)
  Руско-турска война (1676-1681)
  Руско-турска война (1686-1700)
  Руско-турска война (1710-1713)
  Руско-турска война (1735-1739)
  Руско-турска война (1768-1774)
  Руско-турска война (1787-1792)
  Руско-турска война (1806-1812)
  Руско-турска война (1828-1829)
  Кримска война (1853-1856)

  ——————————————–
  С победата на Русия във войната срещу Турция през 1877-1878 год. руснаците осъществяват целта на водените от тях 12 войни с Турция. Тази цел е да изтласкат и завладеят земи на турската империя – от Кавказ до Балкански п-ов, за да превърнат Черно море в свое вътрешно море – море обградено на север, изток и запад от заграбени от Турската империя земи и чрез Санстефанския договор огласени като руски територии. За щастие на българите, европейските държави се досещат за грабителската същност на продиктувания от Русия – Санстефанския мирен договор и го обезсилват като посредничат за сключването на нов договор в Берлин “Берлински мирен договор” между Русия и Турция… и така територията на днешна България бива спасена от дългите крадливи ръце на НЕНАСИТНАТА ЗА ЗЕМЯ Москва.

  ——————————————-
  ДНЕС ПЪЛЧИЩА ОТ ПО-ДРЕБНИТЕ ПО БОГАТСТВО РУСКИ БАНДЮГИ-КОМУНИСТИ, КОМУНИСТИ-РЕКЕТЬОРИ, КОМУНИСТИ-ИЗНУДВАЧИ, КОМУНИСТИ – КРАДЦИ, МАСКИРАНИ КАТО ТУРИСТИ, ИЗПЪЛНЪВАЙКИ СЪВЕТИТЕ НА МОСКВА, ПРИИЖДАТ, НАПЪЛЗЯВАТ, НАХЛУВАТ, ПРИДОХОЖДАТ, НАХЪЛТВАТ, НАВЛИЗАТ, НАГАЗВАТ, НАСТЪПВАТ, ВРЪХЛИТАТ, ЗАВЗЕМАТ, ОКУПИРАТ, ЗАВЛАДЯВАТ, КУПУВАТ БЪЛГАРСКИ ИМОТИ И КОГАТО СТАНАТ НАД 500,000 (вече са) РУСНАЦИ – ПОДЛЕЦИ, ВЕРНИ НА ВОЖДА НА РУСКАТА КОМУНИСТИЧЕСКА МАФИЯ – КАГЕБЕЕЦА ПУТИН, ЩЕ ИЗВИКАТ РУСКИТЕ ТАНКОВЕ, ПОДВОДНИЦИ “КУРСК-2”, КОРАБИ И Т.Н., ЗА ДА ГИ ПАЗЯТ ОТ БЪЛГАРИТЕ…( ПО КРИМСКИЯ СЦЕНАРИЙ )

  ГОСПОДИ, НИЕ ОТ ИМЕТО НА ВСИЧКИ МИРНИ ЗЕМЛЯНИ ТИ БЛАГОДАРИМ, ЧЕ УНИЩОЖИ ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО – СССР, НО БОЖЕ, ТИ ИМАШ НА ЗЕМЯТА ОЩЕ РАБОТА И ТЯ Е ДА ОСУЕТИШ БЪДЕЩИТЕ ПРЕСТЪПНИ ПЛАНОВЕ НА ДНЕШНАТА ПОСТКОМУНИСТИЧЕСКА РУСИЯ НА ПУТИН ДА ЗАГРАБВА ОЩЕ ЧУЖДИ ЗЕМИ.

  БЪЛГАРИ, НЕ ПРОДАВАЙТЕ ИМОТИТЕ СИ НА РУСНАЦИ !

  пп
  ЦАРСКА РУСИЯ, СССР и ДНЕШНА РУСИЯ СА ПОДПАЛИЛИ ОБЩО ПОВЕЧЕ ОТ 130 ВОЙНИ ПО ВСИЧКИ КОНТИНЕНТИ (без Австралия) !

  РУСИЯ ЩЕ СЕ ЗАТЪКНЕ С БЪЛГАРСКА ПРЪСТ !
  ПУТИН = ХИТЛЕР !

  ================================================================================

 7. Украйна е поискала екстрадирането на Близнаков!!
  Съобщение на Радио Хоризонт!

 8. Другарят таварищ Сотир ще направи всичко за да бъде ОНЕВИНЕН този русофил-терорист. Защото новия Левски-Доган и най-голямия Патриот Пеевски командват Сотир Цацаров. А, тях ги комавдва КГБ, респактивно Путин. Така че този дебел идиот-русофил с руския автомат създаден от Хуго Шмайзер (Mkb-42 (Maschinenkarabiner) StG-44 Sturmgewehr, ще си отпътува за някое спокойно местенце по света както и БРАТЯ ГАЛЕВИ, и други мутри-русофили!

  Не вярвам България да го даде на Украйна…. Просто ние сме ОКУПИРАНА ТЕРРИТОРИЯ ОТ РУСИЯ! И КОМАНДВАНА ОТ НЕЯ!

 9. ——————————————————————————————————————————————————-
  ” Фамилното име (бащиното име) на Ирина БОКова в превод от турски означава Лайнова
  BOK (tr) – лайно
  (Колегите-палачи на баща ѝ са му викали – Гошо лайното, а той идиота Георги си е сложил прякора за
  презиме…, нека потомците му да го носят като руски медал за предатели.

  Нации, които говорят турски език сигурно се смеят, когато чуят името – Ирина Георгиева Лайнова –
  директор на ЮНЕСКО

  Ние, седем милиона българи не искаме Ирина Бокова да бъде избрана за директор на Организацията на
  обединените нации.
  Тя е кандидат, наложен от кървавата комунистическа Русия, която е враг на цялото човечество.
  Ирина Бокова е наследствен предател на България и наследствен агент на Русия.
  Ирина Бокова е фаворит на Кремъл, креатура на палачите на КГБ. Тя е личен агент на Путин!
  Ирина Бокова е родена и възпитана в семейството на Георги Боков – български комунист, който лично
  със своите ръце е убил българският интелектуалец – журналиста Райко Алексиев.
  По времето, когато българските комунисти – слуги на Москва превърнаха българския народ в руски роби,
  Ирина Бокова е отглеждана в златна люлка.

  Агентката на Москва, Ирина Бокова, няма да ръководи световната организация ООН ”

  —————————————-

 10. Ама тоя от снимката (“тайфунът” Георги Близнаков) до най-дребния детайл покрива представата ми за мъжки руски примат- тлъст,с мръсна “моряшка” фланелка, вулгарна татуировка, Калашников и обязательно (като обезьян) гледа тъпо, с омраза към всичко живо!!! Класика 🙂

 11. Хващам бас , че пишката на тоя комплексар е най-много 3 см.

 12. Това за “Десен сектор” става. Бих им дал и пьотр волгин за допълнително.

 13. Дали заради един русофил се правят неприятни обобщения за останалите, или заради останалите се правят неприятни обобщения за един русофил – равнозначно е като истина. В този (феноменален) случай индуктивното мислене работи в двете посоки, и то доказано. Формулата на каскетаджийското мускетарство е ‘един във всички, всички в един’. Култивирах чувство за нюанс, белким помогне, ама ядец.
  Апропо, вижте това интервю, което ме накара да избухна в гръмогласен смях: http://bg.rbth.com/economics/2016/02/20/gazoviyat-hb-balkan-ima-za-cel-da-zameni-yuzhen-potok-v-blgariya_569607

 14. До SMS:

  Много е лесно да се дръвчиш от клавиатурата вкъщи, ама ако видиш другаря Близнаков на живо, един от двама ви наистина ще се качи за 3 секунди на най-близкото дърво като обезяна и после ще прехвърча от клон на клон като птеродактил, ама в истинския живот това няма да е др. Близнаков, а някой сбръчкан и гърбав соросоид.
  ————–

 15. Жалко, че “патриотът” от снимката не чете този блог. Щях да го поздравя с тази много подходяща песен:

  https://www.youtube.com/watch?v=jLG2_htSTm8

  Ще се моля за него. Дано да се върне жив и здрав, в по-добра спортна форма, успешно излежал полагащите му се 7 години в украински затвор. Ако молитвите ми бъдат заглушени от молитвите на украинските вдовици, дано (да ме прощават раднините му) гробът му да е безименен, та да не позори народа си (ще е по-потриотично).

 16. @ EVERYONE ELSE&
  Поздрави!
  Запознах се с интервюто. Какво да се каже за “енергийния експерт” освен звучното
  СТЕРВА!
  Май наистина ще се наложи временно действие на ЗЗД!

 17. Догади ми се,докато четох написаното и особено най-омразната фотогалерия!
  Още по-омерзително е “снишаването” на Борисов а ла Бай Тошо!
  Радвам се,че Украина поиска екстрадирането на бияча,надявам се ,че Прокуратурата няма да откаже на това искане,подкрепено с безспорни факти!

 18. @Павел Тинков
  Развесели ме и споменаването, че Бойко Борисов говорил за азербайджански газ. Сигурно е забелязал стара картинка (рафинерия върху манат) и мигновено е взел решение (Винету след бизон). Ясно е, че Азербайджан ще помпа още година- две, залежите им приключват. Те действително имат проблем; наскоро един анализатор ги оприличи на гъсарка, която е разчитала на една-единствена гъска.

  Най-сърдечен поздрав за сем. Тинкови!

 19. До иван путинамайматаси: другарят ти и целия околовръстен “отбор” получиха покана от от ММА клуб за спаринг с възпитателна цел. Дали ще откликнат според теб, другарю?

 20. Путинофилът:
  …”Срокът на Плевнелиев вече изтича. Ако успее да смени името на връх Мусала, ще му простим други неща”,заяви лидерът на “Атака” Волен Сидеров преди срещата с държавния глава на традиционните политически консултации на “Дондуков” 1, напомняйки искането им от преди години…
  http://sofia.topnovini.bg/node/660091
  Ако беше пожелал да смени и името на храм-паметника “Ал. Невски” на храм-паметник “Св. св. Кирил и Методи”( ех дано, ама надали).
  Но какво име иска той? Дали само да се смени името на Мусала с това на връх Сталин, което име му е дадено през периода 1949-1962 г. ???
  (Името на върха е останало от времето на Османското владичество. Предишно наименование на върха не е запазено https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D1%83%D1%81%D0%B0%D0%BB%D0%B0)

 21. Иво, погледни това видео с хубавеца от околовръстното, който се крие зад маската !

  “решихме да помагаме тука, после и в България ..и т.н”

 22. Боже, колко психясала тлъстина има на този свят!

 23. Ето и текста от НК на Република България, по който може да бъде подведен Близнаков:
  Чл. 101. (1) Български гражданин, който напусне страната или откаже да се върне в страната с цел да се постави в услуга на чужда държава или на чужда организация, за да й служи във вреда на републиката, се наказва с лишаване от свобода от три до десет години.
  (2) Ако деянието е извършено от военнослужещ, наказанието е лишаване от свобода от пет до петнадесет години.

 24. Чуйте записа на говедото / в 3.40 минута/ То казва, че първо отишли да помагат там /Домбас/ а после и в България… Това изказване веднага трябва да се разследва от ДАНС и да се вземат незабавни мерки!

 25. Я и аз да се изкажа като един сбръчкан и гърбав соросоид:

  Г-н Инджев, респект за гражданската доблест да зачекнете тази тема! Всъщност в Милиционеристан няма друг журналист, който да го е правил!

  Добре се посмях на добичето, дето уж било част от отряда “Тайфун” в Украйна. Само дето от “Тайфун” официално заявяват, че мъжагата Близнаков, дето бие жени с телескопична палка, бил при тях цифром и словом само 1 седмица. И в никакви бойни действия не е участвал. И “телняшката” на въздушно-десантните войски на СССР, и баретата на спецназа на ВДВ, с които се е сгласил за снимката, са взети назаем и той няма никакво право да ги носи. Кодексът на честта на ВДВ го забраняват, а нарушителите освен презрение често си навличат и по някой як пердах.

  Преди 2-3 дни от Асоциацията по смесени бойни изкуства (ММА) разказаха как зобещото анаболи добиче през 2010 г. позорно се е провалило на кик-бокс турнир в Румъния. Бил го е безславно човек с много по-малък опит от него, та после българският отбор е трябвало да полага кански усилия да навакса загубата. Абе отвсякъде банкянски РАПОН №2! Hали и оня има черен колан 7 дан (присъден му служебно за “заслуги за развитие”, без да е участвал в нито един двубой). Жалки, комплексирани смешници! С радост ще му пращам цигари и ракия на 1 май и 9 септември, след като го предадем на Украйна като военен престъпник да копае въглища в мините.

  От медицинска гледна точка интересен е манталитетът на РъБъ рубладжията. Той винаги е готов да се продаде на “братушките” си – според мозъчния си багаж от няколко милиона годишно (кадиев или р.овч.) до барета на ВДВ и канче армейска супа като мъжагата Близнаков. Въобще хубаво са се подредили на снимките кандидат-пандизчиите, а някои, като стрелчанския павиан, вече и титуляри!

  Това дотук за сведение и на нищожеството с ник “Иван русофилитик с георгиевска лентичка”. И още – в този форум пишат хора внуци на опълченци, на офицери от пехотата, кавалерията и флота на България, 2-3 истински парашутисти от ВДВ, дори един шампион по бърза стрелба с пистолет. Те са били на истинска война. Кавалери на бойни отличия, сред тях знам поне за по един с немски железен кръст с дъбови клонки, на Военния орден за заслуги на Италианската република, на Сребърната военна звезда на Южна Африка и на военния Почетен легион на Франция. Те са достойни, търпеливи, благи, умеят да прощават и дълго да слушат глупостите на аклиматизирани в РъБъ сибирски павиани, подвид милиционерска червеногыза подобрена. Тях ли ще накарате да се качват по дърветата, бе, русифилистични гадини?

  Да не мислите, че ще ви оставим безкрайно да вилнеете като нови кърджалии и да крадете бъдещето на децата на внуците ни? На косъм сме да ни прекипи! Пазете си георгиевските лентички за тогава, че ще предпочетете сами да се бесите на тях!

 26. Да, забравих – честита Баба Марта на Стопанина на блога, на семейството му и на всички съфорумци. Много здраве и никакви ядове!

 27. Да, честита Баба Марта! Мартениците в моя дом са произволен наръч от бели и червени конци; не ги организираме по никакъв начин. Ако имахме котка, щеше свободно да ги рапилява из стаята. Та думата ми е за разума и свободата; и мобилизиращата им сила в коментара на АЭРОФЛОТ!

 28. След толкова много коментари ми е трудно да напиша нещо, освен да ги подкрепя горещо. Всъщност искам да поздравя С.Тонев и да му кажа едно голямо БРАВО! Добре, че все пак има такива българи!!! А онзи “тайфун” ми е гнусно да го коментирам. Казахте достатъчно. Само че не вярвам българският съд да го екстрадира. Прокуратурата само може да внесе такова мотивирано искане, обаче….досещате се какъв ще е резултата…Дано да греша! Не искам да навлизам в юридически подробности, но действително чл. 101 ал. 1 е точната квалификация на извършеното от този тъмен балкански субект…
  А онова знаме носено от някой “българин юнак” действително е на Кралство Нидерландия. Това мога да си го обясня с грешка на шивача, който поради незнание е разменил местата на синята и бялата лента…Малко вероятно е да се е пошегувал…

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.