МанипОлираните мозъци крепят Борисов начело ( на руския интерес България да е слаба)

Според някои колеги, Борисов не помнел какво е каз(в)ал. Например по повод обещанието пред българи(те) в чужбина относно техните права да гласуват.

 

http://offnews.bg/news/Politika_8/Borisov-nikoga-ne-lazhe-Samo-ne-pomni-kakvo-govori_628167.html

 

Разбирам иронията относно „безпаметността” на Борисов, но не съм съгласен това да си остане само някакъв майтап, свързан с уж късата памет на нашия Началник. Някой може и да не схване сарказма в твърдението, че Борисов не лъже, а само забравя какво е каз(в)ал и с това въжеиграчеството му да бъде оневинено в очите на склонните да се отъждествяват с неговите (мними) слабости и поради това да продължават да му гласуват, виждайки себе си в него. Макар и на шега, не бива да се подвеждаме по хипотезата за късата памет на Борисов.

 

Той помни и то като слон ( в стъкларски магазин). „Забравата” при него е целенасочена и злонамерена.

 

Борисов може да има много недостатъци, но паметта му не е сред късите клечки в тях. Тя (му ) е услужлива. Вади на момента от чекмеджетата й, когато се почувства застрашен, някой забравен от мнозина епизод, за да го използва чрез удобен преразказ като оправдание за поредна своя неадекватност. И друг път съм давал примери, да повторя поне два: когато Иван Костов с нещо го подразни, той го злепоставя с припомняне, как същият му е носил цветя в болницата. Или пък близкият до него олигарх Домусчиев, дръзнал да каже нещо нередно ( според Борисов) бива моментално унизен от премиера с припомнянето как му е просил милиони за стадиона в Разград. И т.н.

 

Съответно Борисов, при цялата си масивна телесна корполентност, е изврътлив спрямо собствените си нелепици, казвани някога- в състояние е да ги усуче до скъсване като „жената каучук” в нашия политически цирк. Да се признае истината за ловкостта на Борисов, проявявана в ситуация на отбрана спрямо собствените си глупости, изречени някога,  не е комплимент, а го уличава в умишлено манипулиране, в преднамерено и системно лъготене.

 

Проблемът не е само в Борисов, а във факта, че лъжата тук е на пиедестал. Висок е 37 метра. Монументът на окупационната червена армия ( МОЧА) се извисява се над българската столица и прокламира оруелски, че окупацията на България от Червената армия е освобождение, за което всички българи, включително десетките хиляди избити по време на „освобождението” и многократно повече техни близки и наследници, са благодарни за масовото клане и последвалото колонизирана на България до степен на национално обезличаване чрез тотална съветизация, последиците от което и днес предопределят кретането на страната ни на европейската опашка на народите по основни показатели в общоевропейското състезание по жизнен стандарт.

 

За срамнение с МОЧА и неговите 37 метра, паметникът на Левски в София е висок едва 3,7 метра. Благодарността ни към Дякона се нанася десет пъти в благодарността ни съветските окупатори чрез мерилото МОЧА и то „само” на височина. Изглежда , че съотношението едно към десет е прокълнатата величина за нас. Такъв е и дисбалансът ни в търговията с Русия, която е наследила съветското господстващо положение в снабдяването ни с енергоносители и съответното влияние върху икономиката ни, а чрез отчисленията от това господство – и върху корупционно-престъпната почва, замърсена по този начин като земята около Чернобил поколения наред.

НА СНИМКАТА: И В ПЛОВДИВ Е ТАКА- ПРЕНЕБРЕЖИМО ДРЕБНИЯТ ПАМЕТНИК НА ЛЕВСКИ В НОЗЕТЕ НА ОГРОМНИЯ СЪВЕТСКИ АЛЬОША-МОЧА ( Автор на снимката: Георги Чунчуков)

 

Ако се изчисли площта, масата , орелефите и прочее параметри на огромния монументален комплекс МОЧА в сърцето на българската столица, паметничето на Левски, обесен с ( не съвсем )
мълчаливото съгласие на Русия , изглежда в количествени измерения, отразяващи качествените отклонения от нормалността в България,  направо като пренебрежимо дребна българска величина спрямо руско-съветското доминиране над България.

 

Охранител на това статукво е тъкмо Борисов – вождът на дебелокожите, за които лъжата е начин на живот, оцеляване и забогатяване дори.

НА СНИМКАТА: УНИКАЛНО И САМО В БЪЛГАРИЯ- ПУДЕЛ ПОДАРЯВА БЪДЕЩ ВЪЛКОДАВ НА МЕЧКА ПОД МОТОТО “ЕЛА МЕЧКО, ИЗЯЖ МЕ”!

 

Всички приказки за разни комитети, сдружения, нововъзникнали и стари русофилски ядра на петата колона у нас са само притурка към  факта, че Кремъл си има в лицето на Борисов страж в защита на руския постколониализъм в България.

 

Избягалите на Запад от него близо 2 милиона българи не бива да се заблуждават: докато лъжата у нас доминира в съотношение десет към едно, както е видно от Монумента на окупационната червена армия ( МОЧА) спрямо обесения с руска подкрепа противник на руското „освобождаване” на България Васил Левски, правата на прозападно настроените българи, макар и с просто око да е видно тяхното мнозинство, ще бъдат мачкани дистанционно в същата пропорция в полза на прозрачния московски интерес да живеем в сянката на лъжата. (http://istinata.bg/?p=646)

 

Нищо(не)правеното срещу лъжата, каквато е успешната досега тактика на Борисов (истинският, но непри(по)знат дори от противниците на руското влияние у нас люде) трегер на петата колона в България, е повече от съучастие в нейното доминиране над приведените ни глави.

 

Ето защо, на 11 май елате на протест пред МОЧА от 18.30 ч https://demontirane.org/tag/%D0%BF%D1%81%D0%B0/

10 мнения за “МанипОлираните мозъци крепят Борисов начело ( на руския интерес България да е слаба)”

 1. ЧИМШИРИ ПРАВЯТ АНТИБЪЛГАРСКА
  ПОЛИТИКА
  Чимширът е единственото българско вечнозелено растение. Вечно зелено и на нищо не миришещо. Поради което Захари Стоянов наричал чимшири някои български политици. И днес у нас е пълно с чимшири. Тъжното е, че някои видове от този зеленчук живеят по 800 години.
  По-жалки закачалки за шлифери от Миков и Мерджанчето надали скоро ще се пръкнат дори в БСП. Цяла България разбра, че Русия от около 300 години е най-зловещият и подъл фактор в българската история, а чимширите отишли в Моска да повтарят вековните заклинания на ганювските русофили: „С Русия политика не правим!”. И поради това „неправене” на политика с Раша допринасят за две национални катастрофи.
  Сега се вторачиха в болезнените за тях и за работодателите им слова на Апостола, че „който ни освободи, той ще ни и пороби”. Ама не било точно така! И как ще потвърдим, че тъкмо Левски бил рекъл тези думи? Скочиха срещу президента да му искат нотариално заверени от Дякона завети към народеца болгарски.
  Захари Стоянов е участник и достоверен летописец на Априлската епопея във всяка от 660-те си страници на „Записките…”, но съветските другари отричат правото на Джендо точно да цитира Левски, когато говори за зловещата руска намеса в жувотя ни.
  Ето обаче нещо документирано, което дори чимширите и сепиите от „Позитано” 20 няма как да оспорят:
  „С факти имам да докажа, че с руски агенти съм имал да работя, без да знам, в 69-то [1869 г.], единия препоръчан от одеските българи, пък не излезе така. Уловихме няколко шартанлъци и хайде – отдето е дошъл. Кога стане нужда, ще го кажем с всичките му работи. Цели сме изгорели от парене и пак не знаем да духаме.
  Брате Филипе, чакам на това писмо отговора Ви, че тогава ще се разберем как и какво ще работим.” 18 априлий, лето 1871-о
  (Васил Левски до Панайот Хитов)

 2. Борисов отряза гласовете от чужбина, а Плевнелиев си пробута задължителното гласуване.
  Честито!

 3. Признавам си, че Иво отвори истински очите ми за огромните съветски престъпления в Родината! Срамно ми е, но когато четох списъка убитите в атентата от 1925 г.,усетих болката по погубените невинни жертви!Как е възможно да продължаваме да търпим унизителната смъртоносна хватка на руските “освободители”!!… На 11 май ще бъда духом с вас, приятели! Идеята е отлична!

 4. Като видях думата “стадион” веднага ми изплува споменът как цял стадион от сърце викаше “Боооойко, курво!” като неподправен израз на народна любов.

  И винаги, когато Рапонът каже колко избора поред е спечелил, трябва да се питаме дали щеше щеше да ги спечели, ако елементарното Цвъки не организираше изборните победи чрез МВР. Отговорът е не.
  Защото това, че фатмаци от МВР са пазили чували с бюлетини е гаранция, че те са фалшифицирани в полза на Началника им.

  И така си върви от юни 1990 до сега.

 5. Много се надявам да се съберем на 11 май повече хора. Знам, че съмишлениците са много, но добре е и да ни видят, че сме много. А и за нас е приятно да респектираме с многочисленост. Крайно време е г-жа Фандъкова да ни забележи, не само полицията. Тя полицията, впрочем, само това прави – пази не когото трябва.

 6. Лъжата е естествения “изказ” на милиционера, монтиран на премиерското кресло в България за 2-ри път и дерибействащ в страната последните 15-16 години! Точно като на господарят му в Кремъл – дребосъка гакебист Путин. Милиционерите си живеят в лъжа! Лъжата е средата в която са значими. Тези мижитурки са пътници – и двамата, тяхното време заблуди отдавна е в миналото, където е и мястото на тях самите.

 7. И аз ще присъствам с огромно удоволствие.
  С присъствието си, освен по темата ще изразя искрената си подкрепа към смайващото дело на г-н Иво Инджев.

 8. До БОГДАН КРИМСКИ-АТЛАНТИЧЕСКИ:
  “(Васил Левски до Панайот Хитов)”

  Васил Левски до Филип Тотю.
  Поздрави!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.