Келепировата победа на новото поколение доносници и кариеристи в БСП

Партийните боричкания в БСП слабо интересуват когото и да било извън тепиха на конкурса за червения кокал.

 

И все пак столетната трагикомедия привлече по инерцията на нанадолнището доста коментари. Техният фокус се оказа кадровата селекция на поредния клан на богаташите с партиен билет. Което не е новина. В БСП по традиция важи правилото на Радой Ралин: „откак свят светува, все мазният отгоре плува”.

 

По –интересен е казусът с приемствеността на пошлостта в шефското кукувиче гнездо на партията – например в лицето на Александър Симов, който се изживява като журналист с апетит за апаратчик.

 

НА СНИМКАТА: Симов вече е любимец на другарките по столетна линия- сигурно му се радват, че нарича противниците на съветската окупация на България “фашистки п.тки”

Този другар е еталон за млад злобар. Това явно е висша партийна ценност, достойна за Висшия партиен съвет. Партията не случайно го е припознава сега като достоен член на новото ръководство, за да вдъхне малко позабравен хулигански живец на партийния мъртвец.

 

Същият беше в предните редици на псуващите на „фашистки п.тки” пред съветския фетиш МОЧА в София на 9 януари 2011 и с това за първи път попадна в полезрението (ми). Псуваше законно митингуващи български граждани, които нарече с най-отвратителни епитети в своя репортаж след това ( виж линка по-долу). И се гордее с това. Ругае на „буржоа” и „богаташи”, но днес няма нищо против да е в компанията на червените буржоа – вече не като техен редови другар, а като началник в БСП, съратник по ръководен пост с пловдивския милионерски спонсор на лявата десница Георги Гергов.
В новия състав на Изпълнителното бюро на БСП Александър Симов гнезди и с Бриго Аспарухов, висш  офицер от ДС, ръководил отдела за дезинформация, а след това и разузнаване- по волята на уж омразния на БСП президент Желю Желев. За Симов шефът от ДС е другар, а не доносник ( клеветникът Симов лепи този етикет и на автора на тези редове).

Аспарухов, освен всичко, е най-вероятно архитектът на вербуването и внедряването на ( уж врага на БСП) Бойко Борисов в политиката. Генерал Аспарухов от ДС за една бройка не стана шеф по сигурността на държавата ( СД) през 2003 г. (  година преди приобщаването на България към НАТО и три години преди Симов да напише патетичното си преклонение пред САЩ в 20 точки- виж линка по-долу) на измислен от руските господари за целта пост  като политическа фигура под крилото на Кобурга при монархосоциалистическия кабинет на техния цар – другар.

 

Другаруването на Симов с Аспарухов, вече и на равна нога на върха на БСП, не пречи на младия кариерист да пуска отровни доноси срещу враговете си извън партията, че били писали доноси по линия на ДС (  до такива, като другаря му в новото ръководно тяло на БСП Бриго Аспарухов). Можем само да си представим при тази склонност към доносите и партийната кариера, какъв величествен кадър за ДС щеше да се получи от Симов в годините, когато Асарухов е обработвал (дез)информацията за ДС, ако се беше родил по-рано.

 

Компания на Симов прави и друг подобен младеж с цинична усмивка на чувство на превъзходство: Кирил Добрев, бизнесмен като ортак с Георги Първанов, когото Симов първоначално също любеше, а после започна да ругае поради разцеплението в червените путинофилски редици кой да води бащина им дрезина към дъното на ЕС.

 

 

Свинщините на Симов са поколенчески не по-малко отвратителни от тези на свинаря Георги Гергов, един от прозрачните за публиката назначени капиталисти, официално припознат за руски почетен консул в Пловдив. Гергов също е обръщал палачинката от нейния временно посинял вариант през втората половина на 90-те години на миналия век, обратно към червената кочина след това.

 

Гергов е „великан” като „въшка на чело”. Докато Симов е превърнат в „голяма работа” за заслуги в обръщането на палачинката сред „модерните леви” като нов самороден талант.

Забележително е при това, че той се задъхва от храчки срещу онези, които си били сменили възгледите ( с давност от няколко десетилетия), но за себе си запазва „правото” в рамките на петилетка да прескочи от лагера на американските лакеи в антуража на путинската пета колона у нас. Ето част от визитката на американофила Симов от блога му- две години след приемането на България в НАТО.

Monday, April 10, 2006

20 причини да обичаш Америка


1. Това е страната дала на света гражданското общество. Това е велико. САЩ може да не са велики с Буш, но са велика с Декларацията за правата на човека. Невероятен документ написан в мрачни времена. Прочетете го. Тогава ще разберете, че статуя на свобадата трява да има точно в САЩ!
2. Холивуд. Каквото й да ви разправят, това е вълшебно място. То е формирало и формира повечето от модерните хора. Холувуд е задл моделите за любов, тъга, бунт, отчаяние, дори секс. В това няма нищо лошо. Нека да се наслаждаваме!
3. Памела Андерсън. Коментар е излишен. Тук ценноста се усеща на пръв поглед.
4. Великата американска литература. За всички, които смятат, че американците нямат култура.
….

http://alexsimov.blogspot.bg/2006/04/20.html

 

След което Симов превърта с обратен знак като истеричен еталон за червена класова ненавист.

 

https://ivo.bg/2011/01/17/%D1%87%D0%B5%D1%80%D0%B2%D0%B5%D0%BD-%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B8%D0%B7%D1%8A%D0%BC/

 

Старите кримки в новото ръководство на БСП не са интересни, банални са в своята представителност за прехода към тяхната си демокрация, поръчана от Москва по рецептата на Горбачов, а след това и на Путин ( на чиято шовинистична политика Горбачов и Симов са почитатели). Но изпратеният с пари на Кремъл в окупирания от Русия Крим Александър Симов снабдява с нов  барут старите кримки. Младият столетник е мутант, готов да прескочи от лагера на възторга към САЩ в бункера на самоизолацията на Путин; от котилото на Първанов в скута на Миков и да се хване сега за полата на Корнелия Нинова, щом тя се оказва балона за издигане.

НА СНИМКАТА: Симов се мазни на Миков, преди същият да бъде свален от върха на БСП, за да се покатерят нагоре Симов и подобните му
НА СНИМКАТА: Симов като кандидат за “еврогейски” депутат ( ако ползване като акцент кремълският жаргон, възприет от Симов и компания)

 

Келепир да пада, както е казал прототипът на този „герой”.

Келепировата победа обаче води до задавяне на лакомите джуджета, които са преяли с обезценяващите се рубли.

27 мнения за “Келепировата победа на новото поколение доносници и кариеристи в БСП”

 1. Здравейте господин Инджев. Много добре казано. Последният параграф описва много добре ситуацията. С риск да прозвучи просташко, предполагам, че разликата в настроенията на г-н Симов може да идват от косата, или по-скоро липсата на такава в последно време. Но, да, той се явява като поредния политически хамелеон на небосклона. Все пак да не забравяме откъде е тръгнала “началничката” му.

 2. Към Петър Богданов:

  Симов нямаше да си заслужава усилието да бъде описван, ако не се оказва, че всъщност е вторият по популярност сред върхушката на БСП след Стефан Данаилов – ако се съди по събраните гласове на партийните избори за ново началство на партията.
  Иначе казано, той е представителното лице за нейното бъдеще и в тази роля е легитимен обект на обществения интерес.

 3. Тоя геронтофил на снимката с бабетата ли е Симов? Тоя е ясен от пръв поглед. Той е нещо като българския Соловьов – Соловьов е журналист, който в момента е един от рупорите на кремълската пропаганда, а през 2013 година изумено питаше – искате Крим? Ние луди ли сте? Да не искате война с Украйна и с татарите?

  Връзка към видеото със Соловьов от 2013 г – много е показателно и образователно за всички, които владеят руски –

 4. Ето колко низък е нашият “любимец” Никитсергеич Михалков:

  https://noodleremover.news/fakeogon-725298d2fc07#.higzg9mmm

  Както казваме в България: “Никога не е късно да станеш за резил” – и по този начин да заличиш и хубавото, което си направил през живота си.

 5. ,,Кажи ми кой са ти приятелите за да ти кажа какъв си,,-народна поговорка.Не мога да се сдържа да направя обобщението ,че членовете на този клуб,,9-ти кръг на Ада,, така де…БСП,си приличат най-малко като първи братовчеди.Какво ли би казал Дарвин за такъв екземпляр?!Може би щеше да напише ,,Регресия на видовете,,.

 6. Като имам предвид средната възраст на другарете, що гласуват по партийни форуми, нямам никакво съмнение поради что Ст.Данаилов и тоя тутманик са всепартийни любимци. По единия са въздишали на младини. Другичкият е досущ като внучето им, дето е в университети я в Щатите, я по гейропско /в Рассия отнюд/. И наистина не биха заслужили никакво внимание, ако да не бяха тия точно най-хранителната среда на най-смъртоносния русофилски вирус, обсебил страната ни. Нещо повече, съвсем доброволно се набутват в ролята на “момчето за бой”, да не би да си помислим, че гербаджийте не са по същата русофилска причина още по-подходящи за бой. Че и ДПС-то, че и АБВ-то и “сичките българе заедно”, alias патреотите. Ролите са разпределени, хонорарите са раздадени, представлението си върви на каданс. Сега, дали публиката се усеща, че я будалкат зависи от часа на прожекцията. Между два и четири са “слугинските представления”- семки, закачки, пощипвания: може и да им се хващат. В другото време интелигентната публика просто не ги е…ва, но си мисля, че греши.

 7. Защо всички демократи с малки изключения са слаби стройни хора, а всички комунисти от БСП, и метастазните им разклонения -АБВ,ПФ,ГЕРБ,АТАКА,ДПС са мазни,дебели охранени? Като ги гледам от снимката Симов и Станишев цяло печено агне може и да не им стигне.Една почивка в С.Корея за един месец,на корени и тревички добре ще им се отрази здравословно.Нали сте социална партия,вашите симпатизанти са само съсухрени ,слаби и възрастни хора. Къс колан-дълъг живот, Дълъг колан-къс живот!!!!

 8. Поздравления за поредната унищожителна /за заслужили/ статия, г-н Инджев! За метаморфозите и салтоморталетата на политически хамелеонстващото Същество с голяма глава и малки, сръчни ръчички, би могло да се каже много, но само Вие умеете да направите това, както подобава. ФАКТ!

 9. Махам всичко останало. Но снимките на тав. симав нагледно илюстрират как не трябва да изглежда една публична личност пък била тя и от “модерната левица”. Дебела свиня която еднозначно получава съвсем заслуженото ДГД от една долна, мръсна гад.
  Сега, преход към тема която вече е обсъждана тук. Но се оказва, ти да видиш, че т.н. освободители на тогавашната гейропа са изнасилвали не само “вражеските” жени. Карали са на принципа куче кокал не прескача. Съюзнички, “освобождавани” от нацконцлагерите скелети и дори сънароднички.
  За това, час по-скора МОЧА у музея на веждичката. И у нас не са останали “капо” изродите.

  http://glavpost.com/post/3feb2015/History/14723-voyska-krasnoy-armii-nasilovali-dazhe-russkih-zhenschin-kotoryh-oni-osvobozhdali-iz-lagerey.html?utm_source=sidebar_fayno

 10. И още нещо. Как е възможно да цепиш мрака с тъпотата си уточнявайки, че п…… са фашистки. Капитална глупост немислима дори и за футболните агитки пословични с дефицита си на интелект. Никога, за да не обидя някой, ше използвам неутралното “пембени п….” няма да чуете. Направо-“п…. сте” и край на предаването.
  Шото нали се сещате. Уточнявайки какви са п…… допускаш на 100%, че има и комунистически (червени) п…. . Ама какво да правим когато умът на симаАвци е колкото на хамсийка или врабче, да ме извиняват животинките.

 11. Само за толкова ми стигат творческите сили при описание на

  алэксандр сымав

  (По Рабле. Там са над 230 определения)

  плазмодий вонящ, плазмодий смърдящ плазмодий гаден, плазмодий досаден, плазмодий онанист, плазмодий мастурбист
  плазмодий драскач, плазмодий насерач, плазмодий кенефолизец, плазмодий путиноблизец,
  плазмодий чекиджия, плазмодий-рубладжия
  плазмодий комунчо,плазмодий-мунчо, плазмодий пиклив, плазмодий дрислив,
  плазмодий червен, плазмодий-кретен плазмодий -агент, плазмодий екскремент
  плазмодий диарический, плазмодий комммунистический
  плазмодий анален, плазмодий орален плазмодий сесесерски, плазмодий бесепейский
  плазмодий говнян, плазмодий лайнян,
  плазмодий тлъст, плазмодий -гнъс плазмодий скот, плазмодий-идиот…

 12. Те, нашите каскетлии и изчадията им са ясни, ами със западни идиоти като този какво ще правим?
  Дали миролюбивият боклук знае какво е станало с колегата му карикатурист РАЙКО АЛЕКСИЕВ? Но може би ще възразите–творец, идеалист, не можем така с крайни реакции…Аз пък като знам как СекрФинОтделът на НКВД идеалистически и идеално, но и ей тъй, с реални суми стимулира подобни просъветски идеализми (като проф. Асен Златаров-“Мимоза) заявявям:
  Цистерна храчки за тази утайка!

  https://www.24chasa.bg/novini/article/5552210

 13. Рубладжийската помиярница “пыК” преживява момент на преориентация откъм спонсор, но иначе е вярна на принципа “винаги с властта-никога опозиция”. Фройдистките асоциации върху формата и размера напират неудържимо в тази вълнуваща (полит)еротоманите новина…

  http://pik.bg/%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D1%81%D1%82%D1%8A%D1%80-%D0%B4%D0%B5%D1%81%D0%B8%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%B0-%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%B5%D0%B2%D0%B0-%D1%89%D0%B5-%D1%83%D1%87%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0-%D0%B2-%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%B3%D0%BE%D1%80%D0%BD%D0%BE%D0%BE%D1%80%D1%8F%D1%85%D0%BE%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%B8%D1%8F-%D1%81%D1%83%D0%B4%D0%B6%D1%83%D0%BA-news540832.html

 14. Захванал се червеният критикар да бичува протестиращите пенсионери пред МОЧА но от скалъпената му идеологема мирише на безпомощност и мухъл.
  Само изразеното от него в едно единствено изречение от дитирамбата му, показва безотговорността и безумието на цялата тази червена зган.
  Ето го изречението– „…аз разбрах истината. Едните хора са успели да се отърват от бремето на мрачната история и могат да дишат спокойнот в днешния ден и да възприемат историята именно като история…“
  Как се успява да се ОТЪРВЕШ от БРЕМЕТО НА МРАЧНАТА ИСТОРИЯ?
  Някои го правят с мезета, други като Симов искат да използват ИСТОРИЯТА като вехтошарски склад в който да оставят тези МРАЧНИ неща, сътворени от родителите им, на спокойствие там. И при нужда и безпомощност, точно както се прави, с бракувани и похабени реквизити, да ги извадят и ако може, да ги употребят пак.
  За такива не е проблем, че както сами твъдят, са БРЕМЕ и МРАЧНА ИСТОРИЯ!
  Те смятат, че предикатите могат да отпаднат и така започват да „дишат спокойно“ въпреки заобикалящата смрад! Това явно за него е просто и логично.
  Само искам още да му припомня, че точно червените велможи по онова време, за което кори пенсионерите, че лизали някои части за да си запазят имуществото, национализираха безапелационо и заграбваха безнаказано всяко имущество, което искаха да имат, без да са полагали и капчица труд за да го построят. Това също принадлежи към историята лишена от предикат, така удобна за дишане на шайката от столетницата.

 15. Когато свинята се освини, прасенцата са малки розови сладури.Но гладниците порастват и от плюскането се омазват с фекалната си маса.Вече не са сладки и розови и миришат здраво , че ти се повръща чак.Така с редуване на плюскане и акане стават големи шопари , господари на кочината ,ама все така отвратително си миришата.Прасето си е прасе.
  Навремето Саш е бил симпатяга , то се вижда от снимката, като малките прасенца, ама сега бая се е освинил покрай столетницата , тя храни добре очевидно.

  На времето в Турската империя ,е имало правило , почти закон, да се издигат и насърчават предателите.Усърдните предатели са били на почит и слава.Така сме я карали 500 години.

  Затова днес българските комунисти са едни от най-качествените комунисти в света.Елитна извадка предатели, радващи се на почит и слава.

 16. Слава, давана им на всеки 4 години от простосмъртните куци и сакати все още живи прасета в кочината !

 17. Добре казано и показано. Така се прави.
  https://rufabula.com/photo/2016/06/03/london
  И вижте как японският Санкей не си играе на дипломация с ватниците. Право куме, та в очите.
  “Русия открадна Курилите и ги представя сега за свои”
  “Срещата Путин-Абе донесе на Япония само вреда”
  “Русия може да използва японските постижения в областа на работотехника за военни цели”
  А у нас кога медиите ще реагират адекватно на руската хибридна война срещу страната ни.

  http://www.gazeta.ru/politics/news/2016/06/03/n_8719943.shtml

 18. Гледам във Фейсбук русофилските сайтове бълват невероятни руски постижения, които са концепции отпреди години и останали си на това ниво. Естествено нашият вид папагал бАра веднага лайква.
  Лошото е че част и то не малка от тези чайове идват от уж образовани и мислещи хора.

 19. И нещо интересно от в-к Сега, макар и да не съм му фен, информацията заслужава внимание.

  Три четвърти от проверените от НАП печатни медии “пестят” данъци
  http://www.segabg.com/article.php?id=806740

  И кои са те

  Засега няма коментар от НАП поради каква причина е пропусната “Нова българска медийна група холдинг”.
  Сред издателите, при които са засечени допълнителни задължения, са:

  “Медийна група България Холдинг” (“24 часа”)
  “Медиа холднинг” АД (в. “Труд”)
  “Ню медиа груп” АД (в. “Уикенд”, “Всеки ден”)
  “Обединени свободни медии” ЕАД на Валери Запрянов и Тошо Тошев (в. “Преса”)
  “Интермедиа” ООД (в. “Шоу”, “Доктор”, “Над 55”, “Женски тайни”, “Врачка” и сайта blitz.bg)
  “България днес” (в. “България днес”, собственост на “168 часа” ЕООД)
  “Обединени български вестници” (собственик на ИПК “Родина”)
  “Дума 2008” ЕООД (в. “Дума”)
  “Банкер” ООД и “Финансова информационна агенция” ООД (в. “Банкер”)
  “ПМ Прес” на Петър Манджуков (в. “TV Сага”)
  “Кроз” АД на Кристина Патрашкова (в. “Галерия”)
  “Топ Нюз” ЕООД (topnovini.bg)
  “Коопмедия” ООД (в. “Земя”, “Вестник за дома”)
  “Тема спорт” ЕООД (в. “Тема спорт”), “7 дни спорт” ЕООД (в. “7 дни спорт”)
  “Класа България” ЕООД (в. “Класа”)
  “Южен кръст 2001” ЕООД на Петьо Блъсков
  “Гласове” ЕООД на Явор Дачков (“Гласове”)
  “Приятелите на монд дипломатик – България” (“Монд дипломатик”)
  “Български фермер” ООД (в. “Български фермер”)

 20. Bravo Stambo.dobre go naredi tozi.Prilica mi na PINK PANTER samo ce triabva da si zabie OPASHKA OT ZAD.A nedai si Boje da popadne v niakoi zatvor, tam shte mu POSADIAT.Procetah pliunkite mu sreshto Ivo Indjev i moga da kaja ce naistina mu lipstva OPASHKA!I.I C…..o IL.

 21. Разбира се, към БСП келепирджиите принадлежат и индивиди, формално дефилиращи под други партийни знамена. Ето например това преливащо от интелектуален чар нещо- още когато се е родило, орисниците са прошепнали: “Ще бъдее-е-е….провинциалнаа-а-а депутатка-а-а … от Герб!”.
  100% точна орисия!

  http://www.mediapool.bg/deputatat-ot-gerb-tsveta-karayancheva-e-to-pekin-e-vav-vietnam-news249995.html

 22. Крим наш, глад ваш!

  Това е краткото обобщение от думите на Медведев, казани в Крим на 23.05. на тамошните пенсионери.
  “Медведев: Денег нет, но Вы держитесь здесь, вам всего доброго, хорошего настроения и здоровья”
  https://www.youtube.com/watch?v=Z1nPOrLZDs0

  Ето и линк към коментара на Игор Преображенский за “Дойче веле”, препечатана в “Дневник”
  “Пари в Русия няма, дерзайте!”
  http://www.dnevnik.bg/analizi/2016/06/02/2770674_pari_v_rusiia_niama_derzaite/

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.