Партии, полиция и медии крият солидарно руската намеса в България

“Интересен феномен” е фактът, че най-агресвините противници на демокрацията сред протестиращите у нас често се оказват или криминално проявени, или “просто” лабилни хора, податливи на екзалтация по националистическа линия, но предимно с проруска окраска в някакъв задължителен микс между тези компоненти. Разкритията на организацията “Чист интернет” само потвърдиха тази тенденция, изобличавайки криманално проявен интернет активист като генератор на огромно количество лъжлива информация в подкрепа на БСП, национализма и Путин, гарнирана с много чуждомразие. https://bivol.bg/trolls-hybrid.html

С такава окраска беше колективният профил на шепата т.н. контрапротестиращи през лятото на 2013 г., когато телевизиите ги легитимираха като равнопоставени според отделеното им телевизионно време в репортажите ( а по-късно и в коментарните рубрики в публицистиката) спрямо хилядите митингуващи демонстранти, изригнали по улиците на София след арогантния опит най-важната тайна служба в България да бъде подчинена съвсем явно на един забогатял от политиката всеяден олигарх в пелени, намирисващи на  комунизъм втора употреба.

Малко преди това, по време на февруарските безредици, представяни като спонтанно недоволство на граждани, “борци” срещу тогавашната власт откровено развяваха руското знаме.

Имаме пореден случай от подобно естество. http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2017/03/22/2936966_policiiata_skri_aresta_na_mladeja_s_ruskoto_zname_ot/

СТОП КАДЪР от новините на Нова тв на 7 март 2017 г., публикуван от “Дневник”

Колегите от “Дневник” повдигат в своето разследване интересния въпрос защо МВР са скрили информация за ареста  ден по-рано на младежа с руското знаме, появил се след това в кадър в репортаж на Нова телевизия на 7 март от Белене. Авторът на тези редове още същият ден  изрази учудване, защо камерата на телевизията спестяваше присътвието на загърнатия с руския флаг Марио Дулев ( чието име “Дневник” изяснява сега) и то при положение, че той явно е бил в непосредствена близост, както стана ясно от появата му в кадър буквално с една крачка от дясната страна на оператора. Нима не привлича вниманието на един оператор, един репортер и на онези, които им говорят в слушалките и следят обстановката от апартната в София феноменът на чуждото знаме сред местните чуждомразци в Белене?

Ако афектираният русофил не беше се изпъчил сам с крясъци срещу политиците, които до един са врагове и национални предатели, зрителите нямаше да разберат за демонстрираната на това събитие руска връзка, толерирана явно от организаторите на позорището. https://ivo.bg/2017/03/07/и-без-руски-уран-в-белене-има-облъчени-о/

НяКОЙ иска да скрие колкото се може повече руският отенък на подстрекавания примитивен патриотизъм, употребяван за дискредитиране на самата европейска демокрация ( от която Корнелия Нинова вече се разграничи предизборно както никой досегашен лидер на БСП).  По всичко личи, че влиянието на западноевропейската социалдемокрация, под чийто натиск БСП беше принудена да приеме членството на България в НАТО и БСП, е изместено вече от рублопотока, потекъл на мястото на несъстоялия се “Южен поток”.

Полицията, политиците от т.н. системни партии и медиите, ръка за ръка и рамо до рамо в таен “симбиоз” ( по Станишев) прокарват пътя на рублопотока до манипулираното съзнание на шараните, за каквито имат българските избиратели, за да си стоят на сухо и да чакат поредния прилив рубли да напои очакванията за евразийски реванш, какъвто се очертава при повторението на 1944-та , т.е. в новото 44-то Народно събрание, което ще бъде окупирано от преклонени главици пред Москва.

9 мнения за “Партии, полиция и медии крият солидарно руската намеса в България”

 1. В огромната си част големите ТВ са подвластни на ДС и модела КОЙ – в това отношение флагмани на манипулациите, премълчаните истини, споделените полуистини, удобно зададените въпроси, ракурси, както и внезапните неудобни питания са другарите в нова и бтв(не са грешка малките букви).
  Откровените рублояди от скот тв, альфа и тям подобни изобщо не ги броя – те са първично ясни!

  Затова – пускайте си BIT ТВ – за мен единствената нормална, продемократична и проевроатлантическа телевизия в момента!
  ТВ европа – за тях по-добре..нищо!

 2. https://www.youtube.com/watch?v=jL8l1mAiG98

  Ще не вмерла Україна. Польский клип.”Подай руку Україні”

  Този клип се въртеше нонстоп по ВСИЧКИ полски телевизии по времето на Майдана – когато братска Украйна възстана и се измъкна от ноктите на мордорските болшевишки варвари!
  Представяте ли си някой подобен криминален тип да се изтъпани в Полша, загърнат с това знаме, и да учи поляците на ПАТРИОТИЗЪМ?
  Такива шутове ще му набият, като операторите и репортерите ще са в челните редици!
  Но…това е разликата с Полша.
  Полша на СОЛИДАРНОСТ,Полша на Папа Йоан Павел II и Отец Йежи Попиелушко (да е светла паметта им!)

 3. http://postavyiokrestnosti.blogspot.bg/2016/05/blog-post.html

  Ето добър пример за силна и аргументирана реакция срещу комунистическите лъжи в историята от нашите беларуски събратя и съмишленици! Става дума за чудовищните зверства и золуми на инсталираните от Москва “партизани” срещу смазания от болшевишки терор народ, който посреща германците като освободители. А като стигнете до края, ще има да се кикотите за “славната битка” между два партизански отряда- за фабриката за водка и прилежащия склад! При нас-мандраджии, в Беларус-водкаджии!

 4. Представяте ли си какъв вой щяха да надигнат т.н. патриоти и социалисти и др. подобни и с какъв мащаб щеше да бъде отразено в медиите ако на някоя проява на друга политическа партия се беше появил някой активист загърнат с турски или не дай си боже с американски флаг!

 5. Няколко материала по темата от Kasparov.ru:
  http://www.kasparov.ru/material.php?id=58D15268674FA
  http://www.kasparov.ru/material.php?id=58D0C9365A7C9
  И макар да се отнасят за хибридните атаки срещу ЕС , и да не се отнасят конкретно и само за задунайката, се подчертават истинските причини за особената податливост на примитивната пропагадност на рашизма в ЕС, която се дължи на огромните криминални и на секретните бюджетни милиарди давани за подкупи и други криминални престъпления, които достигат до 50% от бюджета на РФ.
  П.П. И един материал за сагата със съвременните досиета ,които се завеждат от КГБ дори срещу обикновени руснци,които протестират издигайки украинският флаг:
  http://www.kasparov.ru/material.php?id=58D28AD2D45B6&section_id=50A6C962A3D7C
  Ето и един цитат илюстриращ огромните бъдещи последици за Русия от сегашните досиетана КГБ, потвърдени и от подобните последици ,които тегнат над НРБ през целият преход от подобни фиктивни “досиета” за “сътрудничество” с КДС преди 1989г.:
  “Все войны когда-то кончаются, и агрессия России против Украины не станет исключением, так что флаг Украины можно будет свободно вывешивать из окна. И фашистские режимы не бывают вечными. Так что и у нас эта напасть пройдет. Вопрос – что останется. Останутся десятки, а скорее, сотни тысяч студентов, которых заставили подписать бумажку о стукачестве. Они повзрослеют, перестанут быть студентами, но где-то в дальнем подвале памяти каждого из них будет гнить эта бумажка. Как память о собственной слабости и согласии стать стукачом. А рядом с этой бумажкой будет жить страх, что когда-то эта бумажка всплывет и будет предана публичности. И этот страх и эта память будут мешать многим россиянам строить гражданское общество и свободную страну. Это одна из многих мин, которые умирающий путинский режим заложил в будущее страны.”

 6. Слава на Украйна , слава на Полша и на всички страни преборили руския тумор. Те са пример за нас да отстраниме всички русофилски партии, кои по явни, кои по маскирани с думи европейски. Приятели стегнете се . НОВА РЕПУБЛИКА.!!!Гордо се включете в борбата. Никой нищо лошо не може да каже, ако не ползва фалшивите новини. Статуквото ограбило богатата ни държава само чрез всеобхватни измами ТРЕПЕРИ ОТ НОВА РЕПУБЛИКА И СА СЕ ХВЪРЛИЛИ НА АМБРАЗУРАТА КАТО ЗА БОЙ ПОСЛЕДЕН ЗАЩОТО ГИ ЧАКА СПЕЦИАЛИЗИРАНА ПРОКУРАТУРА ПО РУМЪНСКИ МОДЕЛ.

 7. Всички простотии произтичат от Кремъл и империята на злото! Нищо позитивно няма да излезе от деспотите възседнали кремъслкия “престол”.

 8. В изданието на рубриката “Идиотизма в комунистическа България”,посочвам следната мисъл:
  “Цветанов в село Галата: ГЕРБ е партията на всички български граждани”.

  Хайде сега ,как може да се реагира на този идиотизъм,навремето комунистите,че БКП е “организатор,вдъхновител на целия български народ”,днес комунистите от ГЕРБ казват,че тяхната партия е на “всички български граждани”,навярно и на тези в емиграция 2 милиона,комунистите от БСП казват,че само те са “За България”,а всъчщност са за Русия….

  Ето,това е картинката за наивниците в Българиоя,които след няколко дни ще изберат комунистите на власт,не че сега не са,но това ще бъде крайната им победа.Никави други възможности не са възможни.

  Глупостта на българина ще избере комунистическия идиотизъм.

 9. В милицията са подбрани по партийни , шуробаджанашки и комунистически критерии. От 70 години. Вече се е превърнало в безусловен рефлекс от генетичният комунистически обратен “еволюционен подбор”. А сега това е подсилено и от ченгесарските и сарайските “кадри” в ДАНС. И най-накрая всичко това става в най-концлагерният “град” в НРБ – Белене. В който сами са приели да се строи ядрена цъкаща бомба на няколко метра от къщите им. Към това няма какво да се добави. Това говори само за себе си. И е генетична диагноза и клеймо за целият концлагерен манталитет и лумпенизация там.
  Но да се върнем на т.нар. милиция и чекистките им наставници от ДАНС. Тъй като не вършат някаква смислена работа ,която може да оправдае съществуването им в тоя хибриден вид , трябва да се проведе тотална лустрация, атестация, легитимизация и проверка за лоялност. И много ,много уволнения. За да се оправдаят данъците ,които се харчат за милицията и ДАНС и другите “служби”.
  Които се използват за лични и партийни цели. Като даже не могат да спрат каналджийството, поради некомпетентност , некадърност и най-вече за лично облагодетелстване по цялата верига от границата до министерствата, парламента и “разследващите” органи. И тъкмо каналджийството е главната причина за негативните нагласи спрямо бежанците.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.