5 мнения за “Спомен за Рейгън, който на 12 юни 1987 година призова да бъде разрушена Берлинската стена”

 1. Mr Gorbachev, Tear down this wall!

  Велика реч на Велик президент!
  Ще ми се да има булевард на негово име в София.

 2. Ако не беше той – Роналд Рейгън , хулещите демокрацията от скъпите си западни коли комунистически мекерета нямаше да могат да постват клипчетата си от Малдиви , Сейшели ,да пазаруват в Милано ,свободно да се движат в цял свят – в Европа само с лична карта.Да изразяват мнението си и най-вече ненависта си към запада свободно -без опаснос от рестрикции .Та всички тия “пичове ” трябва сутри да палят ароматни свещи в памет на Роналд Рейгън и най-вече за това ,че имат възможноста да живеят в условия на демокрация ( въпреки че при нас формата и е доста искривена )
  Благодаря на Г-н Инджев за поста !

 3. Мда, в тях години имах достъп и получавах едни бюлетини на БТА по секретна поща в запечатани пликове. Доста интересни неща научавах и доста се отвориха очите ми. От тогава изпитвам уважение към работилите там.
  Днес няма политици като РРейгън, г-жа Тачър, Кол, Митеран….
  Г-н Инджев, бъдете жив и здрав.

 4. … реч за велика кауза – стената падна, американските войски на германска земя от 750 000 останаха 50 000 , обезоръжиха Украина … рашизма се разля по света – в мътни води, на заблатено място – демократия получилась блатная

 5. Най-голямата подигравка с българските копейкаджии ще бъде, да се издигне паметник на Рейгън в Тутракан. Предложението ми е сериозно.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.