Свинщина на “агенция” Pig в огледалото на кочината

Избягвам да давам връзки към “агенция” Pig, но ще направя изключение, за да се види свинщината им. Подиграват се на врага си във връзка с неговия ръст.

https://pik.bg/мрежата-се-смее-на-атанас-атанасов-за-тази-снимка-от-протеста-снощи-news1144861.html

Гаднярщините на тези “великани” не заслужават да бъдат тиражирани. Но може би си струва да се припомнят някои снимки без коментар за външността на красавците и красавиците от Pig, начело с хубавеца Недялков ( в компанията на неговото политическо подобие Бойко) , работили или работещи в тази фабрика за черен пиар.

 

И още…

https://pik.bg/ексклузивно-в-пик-истината-за-брака-на-скандалната-соня-колтуклиева-втрещи-всички-вижте-за-news441019.html

И още…

Култов пример за култа към личността на Борисов, в чиито крака вече била Европа

И още…

И още ( пак в интимни отношения с големия Бос)…

Стига ли?

8 мнения за “Свинщина на “агенция” Pig в огледалото на кочината”

 1. – нисък, нисък, ама още им бърка в здравето Атанас Атанасов на ония 226-има от доклада за корупция на Националната служба „Сигурност“ в черния петък на 10 декември 1999 година – 226-има на трупчета в прокуратурата – и 22 години са на повикване без право на отказ

 2. Напук на Пик(g)ловците, аз пЪк, пАк и пАк ще гласувам за ген. Атанасов дали напролет или по-късно!
  Слава на Украйна! Слава на ВСУ и доброволческите отряди! Да живее европейска България!

 3. Трябва да се повтаря постоянно, че нИдялко е ШУТьналисть и мадам на банкянския пропаГАДен бардакь, иди на хуйло ви, PIGдялко !

  Към よ:
  Не е много вероятно А.Атанасов да е засегнал интереси на бокоТИКВАТА и нИдялко, през 1999г.. По-вероятно е да засяга сегашните им интереси, тъй като иска да им вземе порциите, особено чрез отстраняване на техния “арахангель” – геЙшевичь!
  Но пък първоначално Винету говореше и , че не може да се сравнява с Костов, пък после му викаше Гаргамел?!?
  Костов също не е имал много вземане-даване с бокоТИКВАТА, но при милЮционерски вождове, като него не можеш да очакваш някаква логика в проZZт(итуц)ията им !

 4. RICOшетниковь,

  нито ТИКВАТА, нито нИдялко са се пъкнали на празно място, нито 226-те корумпета от оня доклад са се изпарили и точно тях обслужват и пидялко и сикаджията – в т.нар. от Атанас Атанасов “борисова държава” зависимостите са като свински черва – КОЙ знае кои са , на какви позиции са били тогава и сега – те или децата им – държавата ни е превзета – милионите, богатите българи, босовете на подземния свят, назначените на щат милионери, всички държавни далавери към 2009 ръководят общество – да си припомним убийствата, отвличанията след 2000 г. и практически нулевата разкриваемост на престъпленията – един го върнаха с отрязани пръсти(знакът на руската мафия) – на МВР задачата беше да се “провали” – показно за неуязвимостта на похитителите за всеки, който има пари и не желае да плаща – беше ясно на хора като Атанас Атанасов, напр., че държавата стои зад този вид престъпления – просто от показните убийства след влизането в ЕС – отвличат – не сме американски щат – на милионерите ни на щат и облагите и заплахите са само и единствено от държавата държавата – не броим българките отвлечени за вертепите по света , за бебета … този “бизнес” е с имунитет не върви без държавата – МС прави “скъпи подаръци” на медийния шеф Ирена Кръстева/Доган – на малко хора, като на Атанас Атанасов, беше не само ясно, какво се случва с държавата и не случайно е актуален обект за ПИК, а баце се снишава, защото за ген.Атанасов няма тайни от криминалното досие на борисов – службите за сигурност тогава го използват за информатор и неговите доклади са на бюрото на тогавашния директор на НСС – и не само докладите на буда –
  – това с много голяма вероятност засяга борисов … а и не само това

 5. Политик, който е докарал партията си до под 3% електорална тежест е провален политик.
  Дали е висок, нисък, дебел, слаб няма никакво значение.
  От значение е само това, дали има доблест да си признае грешката и да поеме отговорност.
  Същото важи и за другия съпредседател, на който гуцетата показват ризата под сакото му.
  Вчера беше един забележителен ден.
  Нидерландия каза деликатно на барба радев, че управлението му е пълен боклук и резил.
  За това и той така усилено подскача и зове за евросолидарност.
  Но всички знаме, че той просто иска повече и повече еврознаци в скритите си сметки.

 6. Към либералец:

  Не съм уточнявал в статията си, защото смятам за ненужно ( и дори обидно за интелигентността на читателите) да обяснявам очевидното: репликата ми не е в защита на личността на обекта на подигравката на Pig, а срещу свинщината на онези, които се подиграват за политически цели на противника. Днес е заради ниския ръст, утре ще е заради нечия грозота. Ето защо приложих снимки на лица от паноптикума на подигравчиите, за да се види тяхното “съвършенство”, от чиято “висота” си позволяват низости.
  Ива Николова, да припомня, нарече “табуретка” една журналистка, която мрази…Така че е типично за тези “красавци и красавици”. А за Колтуклиева е утежняващо обстоятелство, че самата тя е била омаскарявана от Pig с въпросната снимка ( и текста към нея), но сега участва в истеричното оплюване по всякакви начини на други врагове на “агенцията”.

 7. Към
  よ:
  Буда няма приятели, той само кешира и слушка началниците си , в момента.
  Иначе , ако има файда от АТАНАСОВ веднага ще засвири на другата плоча, нали!
  Иначе гърците са го кръстили барба ГанЮсь, той не имал много вземане-даване нито с Костов, нито с Атанасов. Дори той може ЛИЧНО да се сърди повече на Кобурга, защото не го назначи на началническия пост в МВР, по времето на Тройната коалиция, нещо и агенть Гоцье не му помогна тогава, но те си знаят защо, Иначе можеше да го направи милЮционерски маршаль, дори!

 8. Мадам Р.@Bebo_debel
  Причината вика: Дръжте причината!
  https://dariknews.bg/novini/bylgariia/borisov-ostava-samo-da-izmazhem-edna-sgrada-i-sme-gotovi-za-shengen-662246
  https://www.dunavmost.com/novini/lineikata-s-ukriti-migranti-e-zakupena-ot-avtokashta-v-sofiya
  – та, (п)радев, герББ, ДпС , итн свалиха предишното правителство да НЕ ни пуснат в Шенген – да сме си в задния двор на россенец

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.