Мария Габриел се открои в състезанието по лоялност към вожда и той я на(д)гради с личното си благоволение

Не мога, поради липса на информация, но и не искам да кажа нищо (ново) за Мария Габриел, изчезнала отдавна от българския политически хоризонт в дебрите на брюкселската администрация като протеже на своя шеф ББ (Бойко от Банкя). Сега тя е номинирана пак от него в ролята на кандидат за премиер от ГЕРБ като очевидно второ ( но не и равно) Аз на началника си, който най-много от всичко цени лоялността. Това е императив във всяка ОПГ ( Организирана партийна група), където зачитането на висшия авторитет е главната причина да си част от цялото.

На този ценен и приоритетен терен за руския орденоносец, когото отново призовавам да си върне ордена “Ломоносов” като жест на състрадание към страданията на Украйна, с които спекулира безскрупулно, Мария Габриел отдавна се е откроила. Мнозина биха претендирали да я конкурират, но няма да им е лесно. 

Отбелязал съм в миналото култовите й поклони в рамките на култа й към личността на орденоносеца. Нямам какво да добавя днес.

Ще добавя само, че написаното от мен преди 5 години за нейното подмазвачество се базира на факти. Придружено е с цитати, за които сама си е виновна. И ще добавя за пореден път: не ме изненадва нагонът на собственика на ГЕРБ да използва превъзхождащи го по образователен и интелектуален потенциал хора, за да му перат физиономията на повелител на простите. 

Не мога да разбера обаче онези, които приклякат до нивото му както поданиците на Путлер, когато ги строят редом с него за снимка, за да не се види, че са по-високи от комплексирания си владетел.

Интелектуалното приклякане в нашия случай не е по-малко жалка картинка.

3 мнения за “Мария Габриел се открои в състезанието по лоялност към вожда и той я на(д)гради с личното си благоволение”

 1. Няма нищо “изненадващо” в повелята на вождь на проZZт(итуиращ)ите бокоТИКВАТА. Търси си фасада, търси си смокинов листь, търси си перачкоститутки, търси си перални, търси си правань, търси си пердета, търси си щитове,…….винаги…………ВИНАГИ си търси “заЩИТни” носни кърпички “вожда” , за да може едновременно да се избърше(изтърка/отърка), и заедно с това да се “защити”(прикрие), зад тях , верховният “мачУ” , преди да ги захвърли , като изтъркано-използвани пропаГАНДОНЬи, НАЛИ!
  Преди бяха БОКОвНаЯ, Георгиевая, желевНАЯ, атанасовНаЯ, сачевнаЯ, захариевНаЯ ……..безброй “предпазители” използва герберасткият вождь Винету, ЗАЩО ли, а????
  Нещо все се крие , а пък го титулуват за вождЪТь на задунайския колониален Бандитустань, който трябва да води своите бушони, а не да се крие ЗАД тях?????
  Същото беше и с “коалиционните” му “партньори” от Реформаторския блок, и платените си оружиеносци от путлериотите- ()ОЛЕН ()ИДЕРовь, бай ванЮ каракачаньскиЙ, и кУпейкинь, а сега бокоТИКВАТА иска да се СКРИЕ, пак, зад новите маски на Габриель и ППДБ! ПАК.
  Иска да “усвоява” порциите и Брюксел, и в задунайския Бандитустань, и от альфа-сАбаката си хунтараторь Путлерь, но няма как,заради Магнитски, Шенген и еврозоната! Още повече, сега и хартиените му ортаци от ДПСь и БКПь са дамгосани, също като него, и от Магнитски , и от Шенген, и от еврозоната, и от Брюксел, в това число и заради “референдумното джендърство” на КОЙалиционните му популистки демагогски паразитни мУжишки мЪжаги от сегашният парлаМЕНТь, които ТОЙ си ги “избра” , чрез хартиеният “изборен” ПРЕВРАТь! Оди на донь байХУЙаньЮ ти БанкянскиЙ, оди на хуйло ти!
  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на хуйло си!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.