Доносчо Ганев е доказан лъжец: посланикът на САЩ не е бил на 19 май в Народния театър в София

 

 

 

 

 

 

 

Във връзка с доноса на Цончо Ганев, когото нарекох Доносчо, си направих труда да проверя върховната му лъжа, свързана с американския посланик Кенет Мъртън.

Цитирам какво е написал клеветникът, претендиращ да е видял американския посланик, след когото съм вървял:

След няколко минути настъпи суматоха на входа… пристигна посланикът на САЩ, следван от Иво … ”.

Посланикът на САЩ Кенет Мъртън не е бил в Народния театър. Факт. 

Доносчо Ганчев е лъжец. 

Противният тип няма как да докаже противното. Може само да се надява американското посолство да не обърне внимание на доноса му и поради неговата незначителност да не го оборва.

НА СНИМКАТА: Доносчо до Мустафа и  посланичката на Турция, зад гърба на Митрофанова.

5 мнения за “Доносчо Ганев е доказан лъжец: посланикът на САЩ не е бил на 19 май в Народния театър в София”

 1. Иво, ама цялата им копейкинска сбирщина е основана на лъжата и простащината. За това им плащат с копейки…..

 2. Е техният върховен “спонсорь” също не вижда собствените си ЦАРь-“вундерваффе”-та , та неговите проZZт(итутк)и шлюхи ли няма да са слепи за несъществуващи посланици?!?
  Важното за него е , че краZZнопаветникЪТ – ганЮфският клептомански ПОПУЛИСТки паразить е монтиран точно зад краZZнопаветната си пасоль-губернаторь мУтрофановНаЯ! Това е било и единствената причина да да присъства на този концерт, да покаже присъствие и интимна близост до гасударската си баришня , която дори с презрение към нищожната им същност , подФърля оффшорни копейки на своите “преференциални” параZZитни подлоги от иZZраждане!!!
  Не е само този паразитен акт на примитивна краZZнопаветна чинноПОКЛОННА чуждоПОКЛОННОСТь на помиярите от иZZраждане, защото вчера са затвърдили краZZнопаветната си чуждоПОКЛОННОСТ и с още актове на подчинение пред чуждоПОКЛОННИТЕ си кремълски “преференциални” гасудари, като са размахвали пак вечните чуждоПОКЛОННИ путлеристки трикольорни парцали и хоругви , заедно с вандалското ритуално окървавяване на нашите съюзници от ЕС , които искаха войната на Путлер в Украйна въобще да не започва, като дори се унизяваха да ходят на крака пред техният верховен ТЪПькачь Хуйло и да го молят дори да не напада Украйна!!!!!
  Ето това са БЕЗкрайните ПОПУЛИСТки лъжи на лумпенизираните дИбильи от иZZраждане! Лъжеха също и за ваксините, лъжеха и за АсвАбАдителите и АсвАбАждението, лъжат винаги , когато кУпейкинь прибира копейките от кремльовските и туземните му ченгесарски сводници и “спонсори” , като популистките пирамиди ГЕйРБь и ДПСь!
  Има една мисъл – решила Пунта Мара да се побара! Която също важи и за геЙберастката Пунта Мара ГеЙбриель на геЙберасткият й вождь – байХУЙаньЮ БанкянскиЙ!
  Оди на хуйло си , краZZнопаветен Санкть СталиньградьскиЙ кУпейков блядь!

  ДОЛУ МОЧИ-те, одите на хуйло си!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.